Rexona Women, Crystal, Clear Diamond Stick Antyperspirant w sztyfcie

REXONA Women Crystal Clear Diamond dezodorant sztyft 40ml

• 11 maja 2015 o 12:03
    Mogłoby być lepiej..
    Produkt ma soje plusy i minusy. Na minus na pewno jest działanie, które wydaje mi się, że jest dość krótkie i niepełne, nie chroni zbyt dobrze przed potem, choć ma bardzo fajną konsystencję i wydawać by się mogło, że spełni swoje zadanie. Na plus na pewno miły, delikatny zapach, który zdecydowanie czuć przez dłuższy czas, wydajność no i cena. Nie plami ubrań, co też jest plusem, chociaż podczas nakładania trzeba uważać, aby nie nałożyć zbyt dużej ilości bo wtedy białe paski na ubraniu murowane. Nie wiem czy kupię go po raz kolejny, być może prędzej wypróbuję inne z serii Rexony. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania standardowe
  • 12 listopada 2014 o 16:30
    Nieskuteczny
    Piszę tę recenzję przede wszystkim dlatego, żeby kolejny raz nie sięgnąc po bezużyteczny produkt ze sklepowej półki. Antyperspirant Rexona w sztyfcie nie chroni przed zapachem potu, ani przed poceniem się. W krytycznych sytuacjach jego działanie jest wręcz żadne. Nie polecam. Byc może na kogoś on działa, może przez pierwsze 2 godziny chroni przed przykrym zapachem, natomiast to jest jak ruletka, a to, czy jestem spocona czy nie nie może byc 50/50, bo nie o to przecież chodzi w kupowaniu kosmetyku. Niestety, ale więcej nie kupię i więcej nie chciałabym poczuc takiego zapachu, jak to zdarzało się podczas jego stosowania :\\ Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jeden sztyft
    taliena
    25 maja 2014 o 15:00
    Bez rewelacji
    Sztyft brudzi - to przede wszystkim, trzeba bardzo uważać, bo widać go nawet na białych ubraniach. Nie chroni przed nadmiernym poceniem, często gdy temperatura się zwiększa to również zostawia białe ślady na bluzkach. Zapach neutralny, niezbyt nachalny. Używam tego produktu od: 2-3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: pierwsze
    Liev
    6 maja 2014 o 1:54
    Dobrze chroni
    Jestem zaskoczona, bo nieczęsto spotykam się z antyperspirantem, który rzeczywiście działa. Na pewno kwestia sztyftu jest tu pomocna. Ma przyjemny i delikatny zapach, którego nie poczujemy zamiast perfum tak jak może się to zdarzy w przypadku różnego rodzaju psikaczy. Kolejne zaskoczenie dla mnie - jest bardzo wydajny co jakiś czas patrzę czy już się kończy i ciągle się dziwię, że jeszcze nie. Jedyny minus, który niestety powtarza prawie zawsze w praktycznie wszystkich sztyftach łatwo się łamie, a pod wpływem ciepła robi się trochę maziowaty. Niemniej jednak i tak lepszy od kulek. Używam tego produktu od: ok 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Odonate
    12 kwietnia 2014 o 21:09
    Jest dobry w działaniu, ale uciążliwy
    Sztyftowi nie mogę zarzucić nic w kwestii ochrony przed wilgocią pod pachami i przykrą wonią. Pocę się w "granicach normy" i raczej większość antyperspirantów u mnie daje radę. Rexona w tej wersji pachnie bardzo delikatnie. Zupełnie jej nie czuć po aplikacji, jeśli się nie wsadzi nosa pod pachę. To plus, bo zapach antyperspirantu nie miesza się z perfumami. Kompozycja jednak zmienia się trochę w ciągu dnia i po całym dniu koszulka przesiąka aromatem niezbyt przyjemnym, choć nie pochodzącym od potu. Ponadto sam sztyft jest bardzo miękki. Maże się na skórze, a opakowanie szybko się brudzi. I nie oszukujmy się - wcale nie jest niebrudzący. Zostaje na odzieży, często robi białe smugi, ale chyba cecha wszystkich sztyftów i nikt mnie nie przekona, że istnieje sztyft nie pozostawiający śladów. Ciężko te ślady doprać z odzieży, ciężko jest też wymyć antyperspiranty spod pachy (to chyba te silikony...) Na plus zaliczam rexonie wydajność - sztyft spokojnie starcza na 2 miesiące intensywnego używania. Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno całe