Gumki i spinki do włosów

Invisibobble Sprunchie Slin Elegant Style Hairlovetech Gumki do włosów

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 7 lipca 2024 o 12:12
    Stylowe i delikatne dla włosów
    Opis produktu: Invisibobble Sprunchie SLIM Elegant Style Hairlovetech to eleganckie i nowoczesne gumki do włosów, które łączą w sobie zalety klasycznej sprężynki Invisibobble oraz modnego wyglądu scrunchie. Mam w zestawie dwie gumki: jedna w kolorze czarnym, a druga w kolorze brązowym. Gumki są delikatne dla włosów, nie powodują ich łamania ani odkształceń, a jednocześnie świetnie trzymają fryzurę. Dzięki zastosowaniu technologii Hairlovetech, są idealne dla każdego rodzaju włosów. Wykonane z wysokiej jakości materiału, wyglądają stylowo i nowocześnie. Mam w kolorze czarnym i brązowym, co pozwala na dopasowanie ich do każdej stylizacji. Używam tych gumek, ponieważ są one niezwykle delikatne dla moich włosów, nie wyrywają ich ani nie powodują uszkodzeń. Zarówno czarna, jak i brązowa gumka idealnie sprawdzają się w różnych stylizacjach.
    Zalety:
    • Delikatność dla włosów: Gumki nie powodują łamania ani odkształceń włosów.
    • Dobre trzymanie: Dzięki technologii Hairlovetech, gumki świetnie trzymają fryzurę przez cały dzień.
    • Stylowy wygląd: Elegancki design sprawia, że gumki pasują do każdej stylizacji.
    • Wszechstronność: Idealne do każdego rodzaju włosów.
    • Komfort: Miękki materiał zapewnia wygodę noszenia.
  • 5 czerwca 2023 o 14:34
    Fajne
    Gumki sprężynki do zawsze goszczą w mich akcesoriach do włosów . Lubię je bo bardzo dobrze trzymają włosy. Gumkę kupiłam podczas zakupów w drogerii Rossman. Gumka posiada satynowe ubranko wewnątrz którego znajduje się właśnie gumka sprężynka. Gumka świetnie trzyma się na włosach. Nie niszczy włosów i nie wyrywa ich . Gumka wygląda bardzo efektowanie . Gumka nie traci swojego kształtu. Polecam
    Zalety:
    • Ładnie wygląda na włosach
    • Dobrze się trzyma .
    • Nie wyrywa włosów
  • 20 maja 2023 o 11:55
    Idealna do cienkich włosów
    Mam te gumki już ponad pół roku. Są naprawdę fantastyczne. Lubiłam gumki sprężynki bo nie ciągnęły mi włosów, jednak wielokrotnie moje włosy się w nie wplątywały. Te gumki są idealne. Nie mam poczucia ciągnięcia włosów, kucyk lub kok trzymają się dobrze. Dodatkowo gumki te wyglądają naprawdę ładnie. Zdecydowanie gdy się zniszczą kupię kolejne.
    Medea05
    6 lutego 2023 o 13:02
    Uwielbiam - połączenie gumki spręzynki i scrunchie
    Lubie sprezynki, zwłaszcza od Invisibobble - bo te sa dobrej jakosci, nie pekaja tak czesto, nie majaj widocznego laczenia - sa super. Ale zawsze mi brakowało bardziej eleganckiego looku gumek scrunchie. Tu mamy polaczenie obu światów - z zewnatrz scrunchie w srodku funkcjonalnosc sprezynki! Mega Te gumeczki: +ładnie trzymaja włosy +gdy nie gubisz gumek to moga dość długo posluzyc. Ja ten zestaw mam juz rok +nie zostawiaja sladów na wlosach +nie strzepia włosów + nie wplatuja sie we wlosy +elegancko wygladaja +maja kilka wersji kolorystycznych - kazdy sobei cos dobierze Minusy? -Cena - moglaby byc nizsza. Choc biorac pod uwage jakosc, wytrzymalosc - to mysle ze ok,portfel nie ucierpi jak ja kupi raz na rok/dwa.
    cookiks
    30 sierpnia 2022 o 14:40
    Jedne z najlepszych
    Bardzo lubię oryginalne sprężynki Invisibobble, bo dobrze trzymają włosy i sprawiają, że kitka nie jest taka ściśnięta, więc wizualnie włosów wydaje się być więcej. Niestety te oryginalne, plastikowe nie zawsze pasują, a poza tym czasem ciągną włosy, więc widząc w Rossmannie sprężynki owinięte w satynę nie wahałam się, by je kupić. I dobrze, bo te gumki są bardzo przyjemne. Trzymają włosy tak samo dobrze, jak wersja standardowa, ale wyglądają jak jedwabne scrunchie. Nie mają zbyt dużo materiału, więc przy moich cienkich, obecnie krótkich włosach nie dają komicznego wrażenia. Lubię je nosić na co dzień, ale też związuję nimi włosy do snu, bo dzięki śliskiemu materiałowi nie ciągną włosów i nie wyrywają ich. Kok trzyma się tak samo dobrze jak warkocz czy kitka. Różową wersję noszę ostatnio bardzo często, bo szara zapodziała się gdzieś w domu, i nie widzę po niej zbytnich śladów użytkowania, jedynie lekkie rozciągnięcie, które po paru dniach nie noszenia wraca do normy. Przeszkadza mi jedynie dość duża metka z nazwą producenta, mimo wszystko pozbyłabym się jej.
    Zalety:
    • Ładny design
    • Dzięki satynowej powłoce gumki nie ciągną włosów
    • Dobrze trzymają każdą fryzurę
    • Pasują do cienkich i krótkich włosów
    • Kitka związana taką gumką wydaje się być grubsza