Falownice i karbownice

Design produktu:
    Ganette
    3 czerwca 2023 o 23:52
    Super efekt...
    Nad zakupem falownicy do wlosow zastanawiałam się bardzo długo, w końcu po długim czasie zdecydowałam się na babyliss ponieważ mam zaufanie do ich urządzeń do stylizacji włosów. Falownica dość lekka, łatwo nią operować aby uzyskać zadowalający efekt. Daje piękne fale które długo się utrzymują. Nie szarpie włosów. Pierwsze użycie dało fajny efekt, przy każdym następnym efekt jest coraz lepszy, trzeba po prostu dojść do wprawy. Fale są równe, utrzymują się pięknie cały dzień jedynie lekko utrwalone lakierem. Dla wszystkich którzy tak jak ja mają wątpliwości, warto bo naprawdę działa i efekt jest super.
  • 19 października 2022 o 14:55
    ok
    Falownica pierwsza klasa! Szybko się nagrzewa, jest łatwa w użyciu a włosy fajnie się prezentują po jej zastosowaniu. była to dobra inwestycja. Używam jej dość często, bo efekt mi się mega spodobał.
    PAUNI
    13 października 2022 o 14:39
    Piękne, grube i profesjonalne fale
    Falownicę marki BaByliss otrzymałam w ramach Klubu Recenzentki za co bardzo dziękuję. Urządzenie ma bardzo ładny design. Kolory to czerń i różowe złoto, wpadający w taki miedziany, który pięknie połyskuje. Falownica ma z boku przyciski, które służą do wyboru preferowanej temperatury. Szybko się nagrzewa. Posiada duże, turmalinowo-ceramiczne płytki, służące do stylizacji włosów. Do falownicy dołączono eleganckie, czarne etui. Użytkowanie falownicy jest bardzo łatwe. Należy oddzielić pasma włosów. Jeśli chcemy więcej fal, to bierzemy cieńkie pasma. Gdy chcemy uzyskać grubsze a delikatniejsze fale, to przygotowujemy szersze pasma włosów. Najwygodniej związać sobie kucyk, lub dwa i zaczynać od wewnętrznych i najkrótszych pasm włosów. Należy wziąć pasmo włosów i poprostu zacisnąć je w falownicy. Przytrzymać chwilę , puścić i mamy perfekcyjną falę:) Kluczowe jest przygotowanie włosów w odpowiedni sposób, aby fale trzymały się dłużej. Wszystko też zależy od podatności włosów na stylizację. Na pewno falownica jest bardzo dobrym urządzeniem, marka BaByliss zawsze mi się sprawdza więc gorąco polecam, jeśli ktoś rozważa jej zakup.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    MagFifi
    11 października 2022 o 21:27
    Piękne fale o jakich marzyłam
    Od zawsze marzyłam o kręconych włosach ale natura obdarzyła mnie prostymi jak drut. Plus taki ze mogę z nimi kombinować na różne sposoby a od teraz mogę mieć swoje ukochane fale dzięki tej falownicy. Do tej pory robiłam wieczorem warkocz aby rano mieć falowane włosy, niestety często mi przeszkadzał bo mam długie włosy a teraz w zaledwie 10 min na kucyku lub 15 min na całej długości mogę mieć bujny efekt pięknych fal. No coś pięknego ???? Falownica ma piękny stylowy desing, w czarno-miedzianym kolorze, który mi się bardzo podoba. Posiada ceramiczno-turmalinowe płytki, które równomiernie się nagrzewają a podczas tego wytwarzają jony ujemne co wnikają w łuskę włosa i chronią przed uszkodzeniem. Zauważyłam także że płytki zapobiegają elektryzowaniu się i puszeniu włosów. Natomiast nienagrzewająca końcówka gwarantuje że nie poparzymy sobie paluszka. Ale podczas jej używania musimy pamiętać aby falować płytkami do zewnątrz a czarną gładką strone mieć od wewnątrz w przeciwnym razie możemy zrobić sobie nie ładne akuku i się oparzyć. Falownica ma 3 poziomy ustawienia temperatury od 160°C do 200°C Tak aby odpowiednio dopasować temperaturę do potrzeb i stanu naszych włosów. Ja mam włosy średnioporowate, cienkie, farbowane i troszkę zniszczone, więc dla mnie dużym plusem jest fakt że ta falownica nie niszczy włosów za to je chroni. Posiada przycisk on/off ze wskaźnikiem oraz automatyczne wyłączenie i zabezpieczenie przed przegrzaniem. Dzięki temu możemy czuć się bezpiecznie bo której z nas nie zdarzyło się zapomnieć o wyłączeniu np.prostownicy???? Zwłaszcza gdy rano szykujemy się w pośpiechu do pracy lub szkoły. Dodatkowym plusem jest obrotowy, 2.5m kabel, który umożliwia swobodne manewrowanie i wygodne używanie falownicy. Oraz dłuższy żywot falownicy a nasze bezpieczeństwo. A dodatkowa mata termiczna zapewnia bezpieczne miejsce gdzie możemy ją odłożyć oraz wygodne przechowywanie i transport. Podsumowując: Jestem ogromnie zadowolona z falownicy BABYLISS. Jest lekka, poręczna, szybko się nagrzewa i pięknie faluje włosy, wydobywając ich naturalny blask. Z tą falownicą mogę stworzyć w szybki i prosty sposób wiele fryzów zarówno tych codziennych jak i na specjalne okazje. W zależności jaką ilość włosów będziemy falować taki efekt uzyskamy, od lekkich fal po te wyraziste i mocne. Ja polecam brać mniejszą ilość włosów bo wtedy fale ładniej się prezentują i dłużej utrzymują w idealnym stanie przez wiele godzin. A na koniec spryskuje je lakierem i utrzymują się nawet na drugi dzień. Nareszcie nie muszę wieczorem myć głowy i robić warkocza by mieć piękny efekt fal. Teraz z tą falownicą jest to proste i szybkie a efekt jest taki objakim marzyłam. Polecam
    Zalety:
    • Ładny desing
    • Ceramiczno-turmalinowe płytki które chronią przed uszkodzeniem włosów
    • Włosy je nie elektryzują i nie puszą
    • Dodaje blasku
    • Piękny efekt fal o jakim marzyłam
    • 3 poziomy ustawienia temperatury (160°-200°)
    • Przycisk on/off ze wskaźnikiem
    • Automatyczne wyłączenie i zabezpieczenie przed przegrzaniem.
    • Obrotowy 2.5m kabel
    • Etui termiczne
    • Dobra jakość wykonania
    Wady:
    • Brakuje mi tu tylko blokady, by nie była ciągle otwarta.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 11 października 2022 o 11:40
    Świetna propozycja na szybką i prostą zmianę fryzury
    Mówią, że kobieta zmienną jest i choć w wielu kwestiach jestem typową tradycjonalistką, to w przypadku fryzury - mam totalnego bzika i kocham metamorfozy. Ale chodzi o takie, szybkie, bezpieczne i domowe odnowy! Bo jak wiecie z dnia na dzień ciężko dostać się do dobrego fryzjera.. Ogólnie lubię moje włosy, bo jest ich sporo, z natury są lekko falowanie, ale nie grymaszą podczas prostowania i z łatwością ulegają czarom lokówki, co oczywiście dodatkowo mnie cieszy. Ostatnio odkryłam, że moje włosy i ja również uwielbiamy fale, a raczej burzę fal! Tak to zdecydowanie dobre określenie. Falownica Babyliss W2447E posiada tytanowo – ceramiczną powłokę, która równomiernie się nagrzewa, chroniąc włosy przed uszkodzeniem. Ma aż 3 stopnie regulacji temperatury, które pomagają bezpiecznie stosować ten produkt w zależności od rodzaju posiadanych włosów. Super opcją jest automatyczne wyłączenie i zabezpieczenie przed przegrzaniem, które podnoszą nasze bezpieczeństwo i komfort długiego stosowania tego produktu. W zestawie znalazłam urocze etui, które z pewnością przyda się na wyjazdy. W skrócie, jeśli mam ochotę na szybkie i widoczne dla oka efekty to chętnie wybieram tę falownicę.
    Zalety:
    • Jakość