Wow, wow i jeszcze raz ogromne wow. Nie sądziłam, że suplement diety tak cudownie może wpłynąć ja mój organizm. Siła, wiotalność, harmonia, pogoda ducha to naprawdę działa...
Na wstępie serdecznie dziękuję redakcji za wyłonienie mojej osoby do testu Vibeme. Nie sądziłam, że tak małe, niepozorne saszetki mają w sobie tak ogromną moc i tak wyraźnie, w zauważalny sposób będą potrafiły zrewolucjonizować moje samopoczucie, komfort, jakość i poziom energii.
Jednak zaczynając od początku. Produkt zamknięty jest w kartonowym pudełeczku, w którym znajduje się 30 saszetek suplementu diety Vibeme 5,15 g zawartości saszetki którą należy każdego dnia rozpuścić w połowie szklanki wody i przyjąć doustnie. Ja saszetkę zazwyczaj przyjmowałam każdego dnia po śniadaniu. I tak u mnie to sprawdza się najlepiej.
Suplement podany jest w bardzo estetyczny sposób. Forma podania-saszetki jak najbardziej mi odpowiada- jest bardzo wygodna w użyciu. Bez problemu nawet podczas wyjazdu, bez trudu można mieć przy sobie dzienną dawkę suplementu.
Producent obiecuje, iż suplement Vibeme wyraźnie zrewolucjonizuje jakość życia seksualnego- ja wobec tego mogę się z mojego stanowiska odnieść w ten sposób, iż suplement analizując skład ma wysoko żeń-szeń, ekstrakty z żeń-szenia, maca, shatavari, liscie Damiana czty miura puama są to składniki, które wyraźnie energetyzują- dodają kopa energetycznego, jak również - tonizują układ nerwowy, wspierają i silnie regenerują. Stąd też w moim odczuciu wyraźnie zauważyłam poziom zwiększenia energii, a co za tym idzie kiedy ja jestem wypoczęta, mój układ nerwowy ukojony, pięknie stymulowany naturalnymi składnikami, ekstraktami życie seksualne bezsprzecznie odnotuje korzystną zmianę.
Obecnie jestem już na etapie wykańczania mojego pierwszego opakowania suplementu. Co jest najlepszym dowodem na fakt, iż zdecydowanie polubiłam produkt i będzie on w moim użyciu systematycznie- w zapasie mam już dwa kolejne opakowania.
Z największą przyjemnością będę nadal stosować suplement, który wyraźnie utrzymuje moje zdrowie energetyczne, poziom energetyczny na wysokim poziomie. Ponadto mam tutaj zaserwowane same naturalne ekstrakty.
Kilka słów jeszcze o smaku suplement diety. Jak już zaznaczyłam każdego dnia dodaję jedną saszetkę do połowy szklanki wody. Bez trudu łączy się on z wodą, bardzo łatwo się rozmiesza, natomiast jeśli chodzi o smak producent zaznacza, że jest to naturalny smak marakui. Niemniej w mojej ocenie jest on bardzo zbliżony do smaku wiśni, coś w tym klimacie. Bardzo polubiłam ten smak, bardzo polubiłam zapach i nie zmuszam się w żadnym bądź razie do spożywania tego suplementu na siłę.
Z pewnością zostanie on ze mną na długi czas. Jestem przekonana, że po dłuższym czasie będę mogła znacznie więcej powiedzieć na temat, ów produktu i ponadto jest to produkt, który zdecydowanie będę polecać każdej kobiecie, która potrzebuje wsparcia i regeneracji swojego układu nerwowego, naturalnego, zdrowego zastrzyku energii i wsparcia swojej kobiecej strony<3
- Skuteczność
Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl