Wspomaganie odchudzania i utrzymanie formy

Health Labs Care ShapeMe, Suplement diety

Health Labs Care ShapeMe Suplement Diety Odżywczy Koktajl Białkowy o Smaku Truskawki ze Śmietanką 15 Saszetek

Skuteczność:
  • 2 lipca 2024 o 22:33
    Jednak nie
    Co prawda staram się prowadzić zdrowy tryb życia (dieta, aktywność fizyczna, nawodnienie, sen itd.), więc i białko dostarczam raczej z naturalnych źródeł w diecie. Ale czasem kusi, żeby coś wypróbować i zobaczyć, czy będzie lepiej. sposobem już kilka preparatów białkowych wypróbowałam i mam porównanie. Tym razem sięgnęłam po Health Labs, miks smaków. Najbardziej smakowały mi owoce leśne. Nie zgadzam się jednak, że można ten suplement wziąć do pracy czy na uczelnię i szybko zrobić. To znaczy ja wolę inne sposób. Owszem, saszetki są wygodne, ale nie robię tego koktajlu poza domem, więc nie przeszkadza mi czy trzeba odmierzyć tę porcję, czy tylko wsypać do płynu. Osobiście piłam z mlekiem, bo z wodą mi nie smakował. No już o mleko troszkę trudniej poza domem, niż o wodę. Do tego zawsze używałam miksera, bo jednak najdokładniej rozpuszcza ten proszek. Smak wszystkich wersji to jednak był okropny, ale, jak mowię, i tak najlepsza okazała się dla mnie wersja z owocami leśnymi. Najgorszy był początek i koniec, a resztę jak się wypiło duszkiem, to nawet nie było tak czuć tego charakterystycznego smaku białka. Po zużyciu opakowania stwierdzam, że wcale nie była to taka sycąca porcja. Co do sposobu przyrządzania to nawet wolę takie białka, które można zmieszać z jogurtem i nawet jak proszek niedokładnie się rozpuścił, to i tak z jogurtem wszystko się zjadało/wypijało, a smak białka nie był praktycznie wyczuwalny. W związku z tym czy warto? Nie bardzo. Nie za taką cenę. Są znacznie tańsze i równie dobre, a może i nawet lepsze w działaniu preparaty niż Shape Me. Do tego ten, jako jedyny suplement tego typu powodował problemy z układem pokarmowym. Zdaję sobie sprawę z tego, że to kwestia bardzo indywidualna, ale to wystarczający (ale nie jedyny) powód, dla którego już więcej go nie kupię.
  • 2 stycznia 2024 o 8:55
    Średni
    Bardzo ładne opakowanie i nic poza tym. Cena przystępna nie wygórowana. Nie zauważyłam żadnego działania ani na plus ani na minus. Jedyna jego zaleta to opakowanie które przyciąga uwagę. Tyle w temacie
    Zalety:
    Wady:
    • brak dzialania
  • 1 sierpnia 2023 o 19:08
    Niesmaczny i naciągany marketing
    Używa od:próbka
    Nie podoba mi się opis marki, który zapomniał, że od samego picia białka nie zmieni się sylwetka i wypicie samego izolatu nie nasyci. A porównywanie do koncentratu WPC że wchłania się szybciej to akurat minus, jak ktoś liczy na sytość. Nieładne sztuczki... Spróbowałam, nie smakowało... Lepsze są produkty typu Protein Porridge - od razu węglowodany wpadają, dodać orzeszki i to jest pełnowartościowy posiłek.
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • Smak
    • Opis marki
    fikcja_
    5 lutego 2023 o 8:31
    Ciekawe rozwiązanie
    Mój wzrok od razu przyciągnęła piękna szata graficzna. Produkt prezentuje się naprawdę pięknie. Uważam, że białko zamknięte w małych saszetkach to świetne rozwiązanie. Nie ma problemu, żeby zabrać je ze sobą do pracy, szkoły czy na siłownie. Jest to bardzo wygodne i przemyślane. Fajnie, że taka jedna porcja jest w stanie zastąpić posiłek, uczucie sytości utrzymuje się naprawdę długo. Nie wszystkie smaki trafiły w moje gusta. Dodatkowo co mi niestety przeszkadza to wyczuwalny smak takiego sztucznego białka, czego się obawiałam. Podsumowując produkt jest bardzo przemyślany, jest świetnym rozwiązaniem, kiedy nie mamy czasu, jesteśmy zabiegani. Mi niestety nie podeszły smaki, ale i tak uważam, że to super sprawa.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 27 grudnia 2022 o 13:28
    Sięgam w krytycznych momentach zamiast słodyczy
    Suplement diety shapeMe jest idealnym rozwiązaniem gdy mamy ochotę na przekąskę ale dbamy o sylwetkę. Wygodne opakowanie pozwala zabrać saszetek wszędzie. Smak to tylko kwestia gustu, ja jestem przyzwyczajona do niesmacznych napojów wspierających np układ moczowy. Ale różnorodność smaków daje mi zawsze wybór, a to zachęca. Od czterech tygodni nie jem słodyczy i dzięki suplementowi shapeMe wiem po co sięgać w krytycznym momencie. Naprawdę daje uczucie sytości. Białko jest mi bardzo potrzebne bo moja dieta jest mało urozmaicona i brak w niej białka. Cieszę się z fajnej opcji którą wdrożyłam w życie, jednak minusem jest cena, która dla niektórych może być mocnym minusem. Podoba mi się skład który dostarcza mi tego czego potrzebuje, brak cukru który ograniczam. Chętnie sięgnę ponownie.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Wspomaganie odchudzania i utrzymanie formy