Kobo Professional Long Lasting Nail Polish Trwały lakier do paznokci

• 17 października 2016 o 14:55
    Lakier jak każdy inny
    Lakier zakupiony na szczęście w promocyjnej cenie w naturze.Kolor ok ale jeśli chodzi o trwałość niczym się nie wyróżnia od wszystkich innych lakierów. Już po pierwszym zmywaniu naczyń lakier na końcówkach odpadł. Schnie też dosyć długo.trzeba 2 warstwy lakieru żeby pokrył. Nie polecam
    Drogeria Natura
    anaa94
    12 sierpnia 2015 o 13:37
    Klapa..
    Dam 2, ponieważ ładna paleta kolorków, na paznokciu trzymają się przeciętnie, cena nieadekwatna do jakości. Posiadam trzy kolory: Mexico, Amsterdam, Rocky Coastilne. -Mexico, w buteleczce ładniutki kolorek, jednak paznokcie trzeba pomalować z trzy razy żeby porządnie zakrył. -Amsterdam to chyba jedyny z tej maluteńkiej kolekcji, który naprawdę mi się podoba, ładnie prezentuje się na paznokciu! -co do Rocky Coastilne to ... nie mam komentarza na jego temat, tragedia! Używam tego produktu od: zakupiłam jakieś 6m temu Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania do zużycia i pożegnam tą markę.
    st_ella
    25 lutego 2015 o 19:10
    dobry
    Zastanawiam się od czego to zależy ze jednemu lakier pasuje a innemu nie. chwalone godlen rose to dla mnie porażka ale KOBO (w tej cenie) to rewelacja! jedyny minus to mała paleta kolorów używam trzech wszystkie w kolorach rózu / fioletów dość dobra trwałość jak na tą cenę Krycie - dwie warstwy łatwe rozprowadzanie Cena adekwatna Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania małe
  • 19 września 2014 o 6:51
    porażka
    Kupiłam dwa lakiery z tej serii. Pastelowa żółć i delikatny szary wpadający w fiolet. Nie napiszę numerami, czy nazwami, bo obydwa już dawno wylądowały w koszu. Zakupiłam je na promocji za niecałe 5 zł jeden. Regularna ich cena to około 20 zł. A ja się pytam za co? Faktem jest, że mają bogatą kolorystykę i to kusi, ale nic poza tym. Lakier ma cienki, beznadziejny pędzelek, który absolutnie nie jest wygodny w aplikacji. Konsystencja lakieru jest nieco "korektorowa" i trzeba nałożyć minimum 3 warstwy, aby idealnie pokryć płytkę paznokcia. To przedkłada się na dłuuuugie wysychanie, po czym będzie można w całości oderwać go od paznokcia niczym maseczkę peel-off. Odpryski pojawiają się już tego sama dnia, a najpóźniej dnia następnego. Mam wrażenie, że producent się pogubił i zapomniał, co to znaczy "long lasting". Podsumowując: NIE POLECAM! Używam tego produktu od: kilka razy Ilość zużytych opakowań: wylądowały w koszu
  • 18 listopada 2013 o 15:56
    pewne błędy popełnia się tylko raz
    To był mój jedyny zakup kosmetyku z tej firmy, zaraz na samym początku, jak tylko szafy pojawiły się w Naturach. Lakier mam, a raczej miałam, w odcieniu o pięknej nazwie "Carmine". I faktycznie, był karminowy. Kusiło mnie wtedy mnóstwo innych kolorów, jednak obok stała szafa Catrice - te lakiery znałam, zaś Kobo został wzięty na próbę. Próby nie przeszedł i po jakichś 2 latach wylądował w koszu. W swojej kolekcji mam lakiery nawet starsze, które zachowują swoją konsystencję i świetne właściwości. Ten lakier po prostu nie wysycha. Tworzy na paznokciu gumowatą masę, którą po ok. godzinie można w całości zdjąć z paznokcia. Coś jak maseczka peel-off. Kolejny słaby punkt to krycie - dwie warstwy i nadal widać paznokieć. Opakowanie zużyłam do połowy, bo nadawał się jedynie do malowania paznokci u stóp. Ceny nie pamiętam, skoro go kupiłam na próbę to nie przekraczała mojej bariery psychologicznej. Jak na drogeryjną markę - beznadzieja. Lakiery Sensique, czy My Secret są lepsze. Piękne kolory na półce dające obietnicę świetnego krycia i w dodatku "long lasting" to duże nadużycie. Rzadko kiedy wyrzucam lakiery do paznokci - jeśli już nie używam to oddaję, tego wstyd byłoby nawet oddać. Używam tego produktu od: od kiedy firma pojawiła się w drogeriach Natura Ilość zużytych opakowań: jedno zużyte do połowy