Wysuszacze lakierów do paznokci

Bodyland.pl
Essence Płyn Przyspieszający Wysychanie Lakieru ESS44377
Essence Nail Art Express Dry
essence Płyn Przyspieszający Wysychanie Lakieru

Nasi użytkownicy zostawili 97 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 stycznia 2025 o 14:25
    Faktycznie działa
    Odkąd przestałam nosić manicure hybrydowy, miałam problem z wysychaniem lakieru. Wszystkie z początku były super, a z czasem mocno wydłużał się czas wysychania. Na toktoku ktoś polecił te krople i się skusiłam. Zdecydowanie działają. Daje po kropelce na każdy paznokieć i czekam około minutę. Po tym czasie zmywam produkt wodą. Produkt jest bardzo tani i wydajny. Zdecydowanie polecam.
  • 4 stycznia 2025 o 21:26
    Alternatywa dla Sally Hansen
    Przerzuciłam się na ten wysuszacz z Sally Hansen. Jest tańszy a równie dobry. W przeciwieństwie do SH, aplikator to pipeta, nie pędzelek - wystarczy przyłożyć do paznokcia i produkt sam równomiernie rozprowadza się na płytce, co uważam za duży plus. Jest bardzo wydajny. Minusem może być to że tłuści paznokcie, palce i wszystko dookoła, polecam nakładać trzymając dłonie na ręczniku papierowym.
  • 8 sierpnia 2023 o 10:16
    To jest fenomen!
    Najlepszy produkt na rynku jeśli chodzi o wysuszacze do lakierów! Jedna kropelka wystarczy aby pokryć płytkę paznokcia, co ważne płyn wpływa we wszystkie zakamarki, aplikacja na obie dłonie zajmuje niecałą minutę. Z reguły z upływem czasu pędzelek sie uszkadza, natomiast w tym przypadku nie ma to kompletnie racji bytu bo mamy wygodną pipetkę. Produkt jest fenomenalny, będę go regularnie kupować.
    Zalety:
    • jakość
  • 27 lipca 2023 o 13:54
    Niezły
    Moim ulubionym wysuszaczem do lakieru jest ten z Sally Hansen, ale z racji dużo niższej ceny postanowiłam skusić się na produkt Essence. Wysuszacz jest w formie olejku aplikowanego na paznokcie za pomocą pipety. Niestety w porównaniu z produktem Sally, ten ma bardziej lejącą się konsystencję i przez to muszę używać go nad chusteczką, a później czekać, aż nadmiar na nią spłynie. Z wysuszaczem Sally Hansen nie mam takiego problemu. Samo działanie bez zarzutu. Najczęściej maluję paznokcie podczas pracy przy komputerze i wysuszacz zostawiam na minimum 10-15 minut. Później myję ręce pod zimną wodą i nakładam krem do rąk. Po takim rytuale lakier jest bardziej utrwalony niż bez użycia wysuszacza - tutaj efekt jest taki sam jak z wysuszaczem Sally Hansen. Posumowanie: Produkt jest dość tani, więc warto spróbować. Gdyby nie ta lejąca się konsystencja, byłby naprawdę fajny. Pewnie do niego kiedyś wrócę.
    • dobrze wysusza lakier
    • poręczne opakowanie
    • wydajny
    Wady:
    • lejąca konsystencja spływająca z paznokci
    mdsoon
    14 października 2020 o 22:35
    Bez niego nie maluję paznokci!
    DZIAŁA! Moje zbawienie :) W tym zabieganym świecie nie mam czasu na malowanie paznokci i czekanie aż one wyschną. Dzięki temu wynalazkowi w końcu moje paznokcie ładnie wyglądają, bo mam czas, żeby je zrobić i zdążyły wyschnąć :) Wystarczy kropelka, która ładnie rozprowadza się po świeżo nałożonym lakierze, odczekać kilka minut i gotowe! Do tego aplikator jest higieniczny, bo mamy pipetkę, za co duży plus. Ma ładny nienachalny zapach, prawie niewyczuwalny, dzięki czemu po aplikacji pozbywamy się brzydkiego zapachu lakieru. Do tego produkt jest wydajny i tani, więc nie zaszkodzi spróbować - a mówię Wam - warto :) Ja już bez niego nie wyobrażam sobie malować paznokci :)
    Zalety:
    • skuteczność
    • aplikator
    • formuła
    Wady:
    • brak :)
    Drogeria Natura