Wysuszacze lakierów do paznokci

KillyS Salon Results, Ekspresowy wysuszacz lakieru

• 20 marca 2024 o 23:07
    Bravissimo!
    Dobrze, że czasem się nie patrzy na opinie na wizażu - zazwyczaj biorę to co ma opinię powyżej 4,2 - tu jednak dla mnie się sprawdziło mimo że "nie spelniało" kryteriów zakupowych ;) Opakowanie: szklane, przezroczyste z pipetką o poj. 15 ml Konsystencja: bardzo lejąca, wydaje się wodnista ale na skórze odczuwalna formuła olejowa Zapach: nie wyczuwam tu niczego szczególnego (w sumie to też nie perfum) Sposób użycia: zazwyczaj maluję paznokcie w schemacie baza(odżywka)-lakier to powodowało bardzo długie schnięcie. Z tym wysuszaczem wszystko się odmieniło. Wystarczyło kilka kropel i voilà - paznokcie gotowe. Nie zaobserwowałam niszczenia poprzednich warstwa, ubrudzenia przez olej. Jedynie gdy ze względu na jasny kolor lakieru musiałam mieć go 2x (czyli 3 razem z odżywką) to wtedy faktycznie nie działał ekspresowo. Niemniej jednak -POLECAM BARDZO
    Zalety:
    • lakier schnie szybciej
    • bez natrętnego zapachu
    • pipetka
    Wady:
    • bardzo naciągane ale mogłaby być trochę lepsza wydajność
    Medea05
    7 lipca 2022 o 17:49
    W ogóle nie spełnia swojej roli
    Jako weteranka malowania paznokci, która nienawidzi jak długo lakier schnie - siegnelam po wiele firm wysuszaczy. I po różne formuły. Po te w lakierze, w płynia - jak tu, czy tez po spraye. Różnie sie te wszystkie wersje sprawdzały - ta jest chyba dla mnie najgorsza. #OPAKOWANIE To buteleczka o pojemności 15 ml z pipeta. W sumie na początku byłam zaciekawiona - liczyłam na to, ze dzieki temu, ze nie bedziemy "jeżdzić" pedzelkiem po mokrym lakierze to bede miala szybkie wysuszenie lakieru bez niszczenia go. Prawda okazała się inna #UZYCIE Płyn ma bardzo oleista formułe - tak więc pipeta nakladamy na paznokcie . olejek I oprocz tego, ze moze nakladanie nie niszczy nalozonego lakieru - to dla mnie ten wysuszacz nie ma zadnych plusow. Za to wiele minusow 1. Oleista formula sprawia, ze paznokcie schna chyba dluzej niz bez top coatu - nawet po kilku godzinach od aplikacji "odbijaja " mi sie np slady poduszki na paznokciu 2. Wszystko wokol jest tluste - ani to wysycha, ani sie wchlania - no nic. Tak wiec tlusta warstwa pozostaje i roznosi sie doslownie wszedzie. Wszystko wokół mam potem tłuste 3. Niby mozecie zmyc produkt, ale okaze sieze wcale ne macie wysuszonego lakieru i tylko zniszczycie lakier No dobra plusy tez sa - olejek nawilza skorki. Ale nie od tego jest wysuszacz lakieru! Skórki sobie nawize oliwką, od wysuszacza wymagam wysuszania! Dla mnie to jeden wielki niewypał. Probowalam kilku podejsc, ale finalnie produkt wyladował w koszu
  • 9 maja 2021 o 17:34
    Ulubieniec!
    Super produkt do nawilżenia skórek i wysuszenia lakieru. Może nie jest taki ekspresowy ale znacznie przyśpiesza wysychanie lakieru. Konsystencję ma oleistą ale nigdy nie ubrudziło ubrania. Bezzapachowy, łatwa aplikacja z pipetą.
    Zalety:
    • nawilża
    • pomaga w wysychaniu
    • aplikator
    • nie brudzi
    Wady:
    • bezzapachowy
  • 20 grudnia 2019 o 23:39
    Oliwka, nie wysuszacz
    Zawsze przed zakupem nieznanych mi kosmetyków wchodzę na wizaż przeczytać ich recenzję i nigdy ten sposób mnie nie zawiódł, aż do teraz. Produkt zakupiony kilka dni temu. Nie byłam przekonana do formy, w jakiej o n występuje. 3 podejścia, za każdym razem to samo - odgniotki (nawet po 3-4 godzinach od użycia). Porównując jedną dłoń z drugą (na jednej wysuszacz w lakierze od Allepaznokcie, na drugiej Killys) na tej z Killys słaby blask po 2 dniach, dodatkowo nie można tym specyfikiem zabezpieczyć wolnego brzegu, więc lakiery szybciej się ścierają. Jako oliwka w porządku. Rzeczywiście dobrze nawilża skórki, jednak jak dla mnie nic poza tym. Pomijam też to, co już wcześniej zostało napisane o potłuszczonych palcach, bo to taki urok tego typu produktów. + Cena +Dobrze nawilża +Łatwość aplikacji -Brak efektu szybkiego wysuszenia (wolnego w zasadzie też) -Nikły blask lakieru -Brak możliwości zabezpieczenia wolnego brzegu -Utłuszczone palce po użyciu Kupione opakowanie zużyje jako oliwkę,. jednak na pewno nie kupię po raz drugi i pozostanę przy dotychczas używanym.
    Eniel
    19 listopada 2019 o 19:43
    Często do niego wracam
    Kiedyś po prostu malowałam paznokcie lakierem i liczyłam, że będą wyglądały wprost jak po wyjściu od kosmetyczki, a ich trwałość będzie przynajmniej w połowie taka sama. Dziś wiem, że bez dobrej odżywki do paznokci oraz wysuszacza lakieru, który jednocześnie przedłuży ich trwałość ciężko jest osiągnąć taki efekt. Stosując jednak te trzy produkty: odżywkę, lakier i wysuszacz możemy osiągnąć naprawdę zadowalający efekt. Bardzo lubię ten produkt do paznokci, głównie dlatego, że faktycznie przyspiesza schnięcie lakieru - chociaż oczywiście to nie jest tak, że po aplikacji możemy już wykonywać codzienne obowiązki. Zostawia na paznokciach lekko świecącą powłokę, a dodatkowo nawilża skórki gdyż ma tłustą formułę, z dodatkiem olejku. Produkt znajduje się w przezroczystej buteleczce i - co mnie zaskoczyło - nie posiada pędzelka, a pipetę za pomocą której wypuszczamy krople na lakier. Po zaaplikowaniu produkt rozlewa się na płytce paznokcia, a pipeta sprawia że sama aplikacja jest dziecinnie prosta i bardzo szybka. Nie musimy się bawić w dodatkowe malowanie paznokci - wystarczy kropla produktu, aby pokryć nią cały paznokieć. Należy to jednak robić z nieco większej odległości, tak by wysuszacz miał możliwość pokryć w całości płytkę i się na niej rozlać. Produkt nie wysycha w opakowaniu i starcza na bardzo długo, dodatkowo przeźroczysta buteleczka sprawia, że możemy kontrolować ilość produktu znajdującą się w środku. Lakier faktycznie szybciej schnie na paznokciu i nie odpryskuje. Bardzo lubię ten wysuszacz lakieru i często do niego wracam, również ze względu na jego przystępną cenę.
    Zalety:
    • wysusza lakier,
    • nawilża skórki,
    • przedłuża trwałość lakieru,
    • prosta i szybka aplikacja,
    • przeźroczyste opakowanie,
    • wydajność,
    • cena.