Mydła

Cien Mydło w płynie `Cynamonowe ciasteczko`

• 1 marca 2025 o 6:47
    Pierniczki zamknięte w saszecie
    Zapas mydła w płynie kupionego w Lidlu od Cień o zapachu Cynamonowego Ciasteczka. Paczka zawiera 750 ml mydła zakrecanego nakrętka. W konsystencji jest bardzo fajnie wyważone ani gęste ani całkowicie lejące się. Ma perłowe zabarwienie i cudowny zapach ciasteczka cynamonowego chodź mam wrażenie że jest tam wplątana nutka zapachowa trawy cytrynowej, którą dosyć mocno czuć. Mydło pod wpływem ciepłej wody zaczyna się świetnie pienić. Uwydatnia przy okazji swój aromat. Po jego użyciu skóra dłoni jest świetnie oczyszczona z zabrudzeń. Kosmetyk w żaden sposób nie wysusza skóry dłoni z czego bardzo się cieszę.
    Zalety:
    • Cudownie pachnie swietnie się pieni, nie wysusza skóry dłoni
    Wady:
  • 20 grudnia 2024 o 20:31
    Mocno cynamonowy
    W okresie przedświątecznym często sięgam po takie płyny i w mojej łazience nie mogło zabraknąć tego mydła w płynie. Jest to tzw. "zapas", który przelewam do dozownika. Duża pojemność, aż 750 ml, sprawia, że produkt jest bardzo wydajny. Tutaj mocny wyczuwalny jest cynamon, ale i inne nuty korzenne. Zapach przypomina mi trochę pierniczki z dużą ilością cynamonu. Konsystencja przyjemna, dosyć gęsta, kremowa. Zapach utrzymuje się jeszcze jakiś czas na dłoniach po ich umyciu. Dobrze się pieni, domywa, pozostawia dłonie delikatne w dotyku. Nie uczula, ani nie podrażnia. Stosunek jakości do ceny jest dobry (za opakowanie zapłaciłam ok. 6 zł na promocji).
    • Konsystencja
    • Działanie
  • 27 października 2024 o 12:48
    Ciasteczkowy zawrót głowy
    Kupiłam to mydło w tym roku, jak tylko pojawiło się w sklepach i szczerze mówiąc, nie mogłam sobie pozwolić na czekanie do świąt! Mydło jest kremowe, dobrze się pieni. Pozostawia zapach cynamonowych pierniczków na dłoniach. Wydajne, nie zauważyłam żadnego przesuszenia rąk. Jest to edycja limitowana, więc dla wszystkich fanów świątecznych zapachów serdecznie polecam!
    • działanie
  • 27 października 2024 o 12:48
    Ciasteczkowy zawrót głowy
    • działanie
  • 21 października 2024 o 12:26
    Cynamonowe ciasteczko edycja limitowana
    Cien, mydło w płynie Cynamonowe ciasteczko, edycja limitowana, kupiłam w Lidlu za nie całe 6zl. Opakowanie jest foliowe, z plastikową nakrętką- zapas- łatwo przelać do mniejszej butelki. Pojemność to 750 ml. Szata graficzna opakowania jest bardzo ładnie zaprojektowana, zwraca uwagę i przykuwa wzrok. Zapach jest bardzo przyjemny, nie drażniący. Konsystencja gęsta, kremowa. Mydło jest bardzo wydajne, świetnie spełnia swoje zadanie jakim jest oczyszczania skóry. Produkt jest zgodny z opisem producenta. Na pewno kupię ponownie. Polecam wypróbować.
    Zalety:
    • Bardzo ładny zapach
    • Piękne opakowanie
    Wady: