Wella Viva, One Night Mousse

• 29 sierpnia 2012 o 17:10
    Zabawka z dzieciństwa ;)
    Kupowałam je 8 lat temu jak miałam 12 - 13 lat :) Na kolonijne dyskoteki. Jakość średnia (brudzi), ale do zabawy jak najbardziej może być. Świeci w ultrafiolecie, sprawdzone. Farbowałam głównie na różowo i wychodził taki trochę "brudny róż" nie żaden jaskrawy, po umyciu włosów parę razy schodził :) Mam do niego sentyment za to gwiazdki.
    mysia m
    16 grudnia 2009 o 17:50
    paskudztwo
    To było lat temu 10, ale pamietam jak dzis. Wybierałam się na jakąs ważną imprezę i postanowiłam zaszalec z tą pianką. Z jasnej blondynki chciałam się przeistoczyc w cud rudzielca. Przystąpiłam do nakładania- wstrząsnełam porządnie, ale i tak zawartosc butli wylała sie na dłon i ciekła przez palce po rekach-blee. Najpierw usiłowałam nałozyc palcami, potem za pomoca grzebienia. Włosy miałam do pasa i starczyło tylko na połowe włosów. Zaczłam toto wczesywac, wmasowywac, ale porobiły sie plamy, czesc zaczeła wysychać i zlepiac sie w strąki, których nie sposób było rozczesac. Gdy wyszłyc wyglądały koszmarnie, jak tłuste, zlepione i zero połysku. Musiałąm myc pare razy włosy, nim sie tego pozbyłam. Zmarnowałąm kupę czasu. I ostatecznie pofarbowałam włosy czerwoną bibuła, która w tamtych czasach była jeszcze dosc popularna. Hehe. Efekt bibiły był o niebo lepszy niz tej pianki :> Używam tego produktu od: uzyłam raz Ilość zużytych opakowań: jedno na włosy do pasa, podejrzewam, ze należało uzyc ze trzech
  • 17 lutego 2009 o 19:03
    ultrafiolet - super!
    Gdzie można to kupić? Kupiłam to kilka lat temu chyba, używałam pianki koloryzujące UV. Wygląda świetnie w klubie, gdzie są lampy UV, jeśli się pokoloruje np poszczególne pasemka. No niemniej jednak szukam w sklepach już od kilku miesięcy i nie mogę tego znaleźć. Niech ktoś pomoże, bo bardzo zależy mi żeby kupić tę piankę. Gdzie można ją kupić? :( Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 2
  • 15 grudnia 2008 o 17:31
    Kompletna porażka
    Użyłam go raz, idąc na imprezę. Chciałam mieć intensywnie czerwone włosy, no i niby miałam. Niestety, włosy zrobiły się sztywne i matowe, dosłownie siano. Bez używania środków stylizujących miałam na głowie hełm. Dopiero przy trzecim myciu włosów całkowicie zmył się czerwonawy odcień. Przy włosach nieco poniżej ramion, dość gęstych, musiałam użyć trzech opakowań, żeby pokryć wszystkie. Może kosmetyk lepiej sprawdziłby się przy samych pasemkach, ale tak czy inaczej, włosy są po nim polepione. Stanowczo odradzam!Używam tego produktu od: użyłam raz Ilość zużytych opakowań: 3
  • 2 września 2008 o 20:21
    Zamysł dobry
    Fajne miało być, na krótkie włosy pewnie fajne jeśli się nie dotyka, ale na długie ( i nie te pseudo długie jak każdy myśli czyli za ramiona trochę, tylko długie!) to chyba 3-4 opakowania trzeba było zużyć, ale kolory były ładne.. gdyby było więcej tej farbki w opakowaniu i nie brudziłaby i schodziła faktycznie po 1 dniu to byłoby super, ale pewnie mało realne.. Używam tego produktu od: kiedyś Ilość zużytych opakowań: niebieski i czerwony