Oriflame Feet Up, Cosy Moments Foot Cream (Rozgrzewający krem do stóp)

• 15 listopada 2012 o 23:43
    3 gwiazdki za piękny zapach.
    Krem kupiłam na ślepo, zachęcił mnie cynamon w składzie, no i faktycznie - pachnie on cynamonem. Zapach jest przepiękny, ciepły, idealny na jesienne wieczory. Niestety, krem nie spełnia swojego zadania - ani nie nawilża, ani nie rozgrzewa. Jest w zasadzie tylko i wyłącznie produktem zapachowym. Daję mu aż 3 gwiazdki, bo zapaszek jest naprawdę przeeeepiękny, ale niestety - gdyby nie on, to krem nie dostałby ani 1 gwiazdki. Dałam za niego jakieś 5zł, więc nie szkoda pieniędzy, ale za 13,90zł w życiu bym nie kupiła. Używam tego produktu od: Ponad rok. Ilość zużytych opakowań: 1 całe.
  • 14 czerwca 2012 o 15:13
    Niestety nie
    + ładny zapach cynamonu - wodnista konsystencja - gdy się wchłonie pięty są szorstkie - na pewno nie rozgrzewa - właściwie to nic nie robi oprócz tego, że pachnie Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 24 lutego 2012 o 22:53
    Nigdy więcej
    Kremik dostałam od teściowej bo kiedyś skarżyłam sie, że marzne w stopy i jak go zobaczyła to zaraz pomyślała o mnie. No ale producent to chyba pomylił nazwe z produktem. Jak dla mnie powinien nazywać się pachnący krem do stóp i tyle. Ani nie rozgrzewa ani nawilża stóp. Jedna wielka porażka. Tą jedną gwiazdkę daje za zapach ponieważ bardzo lubie cynamon. Używam tego produktu od: Kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
    Parvati
    6 lutego 2012 o 13:27
    Nie rozgrzewa
    Plusy: + ładny zapach, + nie był drogi, + nie uczula, nie powoduje alergii. Minusy: - nie nawilża, nie odżywia - brak właściwości pielęgnacyjnych, - NIE rozgrzewa. Cierpię z powodu zimnych stóp (szczególnie zimą) i liczyłam, że ten krem choć troszkę rozgrzeje moje zmarźluchy. Niestety nie rozgrzewa nic a nic, bardzo się zawiodłam. Ogólnie nie polecam nawet jako kremu pielęgnacyjnego. Używam tego produktu od: ok. 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie
    pysiam
    3 stycznia 2012 o 9:36
    pieknie pachnie, słabo nawilża i nie rozgrzewa
    Moje stopy czesto są zmarznięte, dlatego z radością zakupiłam (na allegro) krem, skuszona "rozgrzewającym cynamonem". Zapach cynamonu uwielbiam, więc musiałam go mieć ;) Gdy już miałam opakowanie kremu w ręce i przeczytałam opis z tyłu tubki, zastanowiło mnie, że nie ma tam słowa, że krem działa rozgrzewająco... Okazało sie to niestety prawdą, że napis z przodu tubki jest zwykłym chwytem/kłamstwem marketingowym :( Krem nic a nic nie rozgrzewa, krótkotrwale nawilża i zmiękcza w minimalnym stopniu twardą skórę na piętach. Nie ma mowy o jakichś twalszych efektach pielęgnacyjnych. Jedyne zalety kremu to ciekawy, gorzkawy zapach i bardzo ładna tubka. Jestem rozczarowana... Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie