Lancome L`Absolu Rouge Pomadka do ust

Labsolu Rouge Kremowa pomadka do ust SPF 12 nr 350 Rose Incarnation 4,2ml

• 31 stycznia 2017 o 7:37
    Super
    Zalety +eleganckie opakowanie +pigmentacja +nie zostaje na zębach +nawilża +nie zmywa się przy jedzeniu +nie podkreśla suchych skórek +wydajna +piękna, intensywna czerwień +wydajna Wady -cena
    plum7
    31 stycznia 2017 o 6:36
    Lipstick rose
    Wspaniała szminka, która na pewno wygrałaby każdy konkurs na najbrzydsze opakowanie (tandetny czarny plastik ze złotymi, szybko się ścierającymi napisami, fuj). Ale zawartość bombowa. Lancome jest firmą z nie bylejakimi tradycjami i L'Absolu Rouge to szminka wręcz archetypowa - zaczynając od klasycznego zapachu (cudowny kandyzowany fiołkowo-różany puder, jak dla mnie wszystkie szminki mogłyby tak pachnieć). Konsystencja to moja ulubiona, wysokopółkowa satyna - dyskretnie wtapia się w usta i trwa i trwa i trwa ( a jeśli wspomożemy się konturówką to przejdzie też test dwudaniowego obiadu z deserem!), nie ma tandetnego błysku, czysta elegancja. Pielęgnuje usta, nie podkreśla suchych skórek, maluje się nią łatwo i przyjemnie, nie rozmazuje się - jest świetnym porannym wyborem, gdy się śpieszę i potrzebuję szminki prostej w obsłudze i nie sprawiającej niemiłych niespodzianek. No i kolory... Mój to 150 Rouge Odysee ciepła, bardzo pomarańczowa czerwień. Kolor który krzyczy głośno dolce vita i pozwala wyobrazić sobie Liz Taylor w olśniewająco białej, prostej sukience jak zwiedza Rzym podczas kręcenia Kleopatry.
  • 11 lipca 2015 o 13:13
    Wszystko pięknie tylko ta trwałość…
    Mam piękny kolor nr 244. Szminka ma fajną konsystencję, poprawiła mi nawet stan ust po wysuszających pomadkach, jest po prostu komfortowa. Niestety skład i trwałość sprawiają, że mimo iż kupiłam dwie sztuki to więcej już raczej nie kupię. Po nałożeniu kredki i dwóch warstw szminki ona i tak po jedzeniu zanika (zostaje tylko na krawędzi ust) Muszę zatem dalej szukać szminki w miarę trwałej i z lepszym składem. A szkoda bo kolor jak już pisałam jest bardzo ładny. Używam tego produktu od: Kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: Niecałe dwa
  • 22 grudnia 2014 o 23:09
    warta swojej ceny
    Nie jestem fanką szminek i sama z siebie pewnie nie kupowałabym szminki Lancome za taką cenę. Pomadkę dostałam w prezencie i muszę przyznać że zaskoczyła mnie pozytywnie. - Szminka jest mega trwała - przeżyła ze mną 12h wesela, poprawiłam się może z 2 razy, a szminka jest koloru czerwonego. świetnie utrzymuje się na ustach. w porównaniu do tańszych szminek, jest ogromna różnica (używałam Avonu i po godzinie już jej nie widać) Poza tym - czuję efekt nawilżenia - ładne, eleganckie opakowanie za taką jakość wydałabym takie pieniądze :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opak
  • 9 kwietnia 2014 o 17:32
    Idealna
    Wybrałam kolor 355. Szminka posiada bardzo przyjemny zapach i smak. Jest bardzo trwała, pozostaje na ustach po zjedzeniu obiadu :) Usta po jej użyciu są bardzo mięciutkie, delikatne i mają bardzo ładny kolor :) Schodzi z ust (po kilku godzinach) bardzo równomiernie. Jest warta swojej ceny. W perfumerii Sephora jej regularna cena to 125zł, jednak kiedy posiadamy ich kartę często są rabaty na cały asortyment 10%-20% - warto wtedy się zapatrzyć w kosmetyki, zawsze to jakaś oszczędność :) Używam tego produktu od: mniej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego