Lampy UV/LED

Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 6 czerwca 2024 o 9:08
    Pozytywne zaskoczenie
    Lampy kupiłam ponieważ moja niestety się przepaliła, a w związku z tym że robię paznokcie coraz rzadziej i stwierdziłam że nie chce wydawać nie wiadomo jak dużych pieniędzy na kolejną lampę od Neonail czy Semilac. Na tą lampę skusiłam się dodatkowo ze względu na fakt że udało mi się dostać w 50% obniżce więc kosztowała mnie jakieś 45 zł. Nie oczekiwałam cudów, a lampa działa naprawdę perfekcyjnie. Paznokcie są doskonale utwardzone. Jestem bardzo zadowolona z trybu low heat który pozwala mi na utwardzenie żeli bez uczucia pieczenia. Jest to dla mnie pozytywne zaskoczenie, ponieważ mimo że moja poprzednia lampa też miała ten tryb nie działał on tak dobrze. Lampa sprawdza się doskonale zarówno do paznokci u rąk jak i do paznokci u stóp. Posiada 4 tryby: 10s, 30s, 60s i low heat. Jest bardzo wygodna w użytkowaniu dość duża. Z dużych plusów posiada już chyba standardowe w każdej lampie sensor ruchu oraz magnetyczny dół który można odczepić na czas robienia na przykład pedicure. Jedyna rzecz która dość mocno mnie zirytowała to bardzo krótki kabel, jest on chyba metrowy, co sprawia że za każdym razem korzystając z lampy muszę używać przedłużacza. Jednak w takiej cenie jestem w stanie to wybaczyć ????
    Zalety:
    • 4 tryby
    • duża moc
    • sensor ruchu
    • magnetyczna podstawa
    Wady:
    • krótki kabel
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu