Guerlain Christmas Ombre Eclat Velours d`Or

• 28 grudnia 2010 o 16:02
    nocne wytrawności
    Oceniałam wcześniej na ogólnej stronie tych paletek, teraz czas dać im 5 gwiazdek tutaj:) Limitowane świąteczne. Zimowe napewno. Piękny fiolet ciężki, smutny, gorzka czerń, świąteczne złoto, szarość złamana drobinkami mieniącego się fioletu z błyskiem brunej róży. Kocham mocne, dramatyczne makijaże, sprawiłam sobie na gwiazdkę, zamiast używanego przez 2 lata Estee Lauder\\\'a. Piękna oprawa. Bardzo dobrze się nakładają, nie osypują. Odejmuję pół gwiazdki, ponieważ po 6 godzinach moja dramatyczna wielka kreska zblakła i odbiła się delikatnie. Zaznaczam, że jeszcze nie kładłam na bazę. Jeśli ktoś lubi look dekadenckiej zapomnianej kochanki, lub wampirze wyraziste, wybiegowe make upy to polecam gorąco. Jestem na tak.
    xnika
    27 grudnia 2010 o 15:19
    Najlepsze jakie miałam
    Posiadam całą serię limitowaną D\'Ors Guerlain. I z każdego produktu jestem bardzo zadowolona. Co do samych cieni: Jeden kolor złoty aby rozświetlić powiekę, ciemny fiolet, grafitowy oraz czarny do kresek. Cienie można na wiele sposobów łączyć ze sobą, ja wybieram klasyczne łączenie wszystkich czterech. cienie: + są bardzo mocno napigmentowane, dzięki czemu są bardzo wydajny i starczą na długo. + trwałość w moim przypadku najdłużej miałam je przez 16 godzin, makijaż oczu był taki jak rano, potem niestety zmyłam. +pacynka do robienia kresek super, kreska jest cienka, czarna i trwała. +śliczne opakowanie w welurowym etui Jedyny minus to cena, ja jakimś cudem kupiłam w Sephorze za 176zł, miałam mieć tylko rabat -10% a nagle dostalam -25, nic tylko się cieszyć :) Same cienie gorąco polecam, warto w nie zainwestować, ponieważ to inwestycja minimum na rok. Używam tego produktu od: od grudnia 2010 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 27 grudnia 2010 o 14:27
    Suuuper nawet na wieczór!
    Cienie są po prostu boskie! Zdecydowała się na zakup, ponieważ uwielbiam mocno nasycone kolory o uwielbiam kolory fioletowe w każdej odmianie, gdyż idealnie pasują do mojej karnacji. Oprócz rewelacyjne opakowania, z którego Guerlain słynie, w opakowaniu są dwie pacynki, które rewelacyjnie nakładają cienie na powiekę. Cieńsza służy do robienia kresek i jest do tego naprawdę idealna. Kolory cieni w ogóle mnie nie zawiodły, są mocno napigmentowane, więc wystarczy odrobina aby zrobić mocny, dobry makijaż, który utrzymuje się przez cały dzień. Dla osób, które lubią robić sobie zdecydowany makijaż polecam gorąco.Na imprezie też się sprawdzają, gdyż utrzymują się mimo szaleńczych zabaw. Dużym plusem jest też to, iż w trakcie malowania w ogóle się nie osypuje. Jak dla mnie KWC i zdecydowanie kupię kolejną paletę. Muszę się tylko zastanowić jakie odcienie
  • 27 grudnia 2010 o 14:21
    Idealne!
    Moje ulubione cienie! -trzymają się na oku bardzo długo! -nie kruszą się -kolory wyglądają rewelacyjnie na oczach -połączenie ich jest świetne -jest wart swojej ceny -opakowanie jest bardzo estetyczne. Polecam!