Lovely Nail Care, Artificial Nails Effect Nailcare Odżywka dająca efekt sztucznych paznokci

agama11
    1 grudnia 2012 o 22:58
    nie bardzo
    Niestety nie sprawdziła się u mnie, na początku stosowania było lepiej, ale poetm problem z pękającym paznokciem powrócił. Jedynie cena jest kusząca. Do zakupu zachęcona zostałam przez sprzedawczynię, szkoda bo dla mnie nie jest to produkt godny polecenia. Używam tego produktu od: 2 miesiące dawno temu Ilość zużytych opakowań: 1 małe
    xTync
    28 czerwca 2012 o 18:43
    Nie jestem przekonana
    Wiec tak: Ani to nie ma efektu sztucznych paznokci ani nie jest zbyt odzywiajace. Bezbarwna emalia jak juz ktos powiedzial. Nakladajac na nia lakier, trzyma on max 2h, i sie zdziera platami. Nakladany na lakier, robi to samo... Używam tego produktu od: 3tyg. Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Olia_
    25 czerwca 2012 o 12:07
    Taka sobie.
    Kupiłam ją, żeby zobaczyć co to cacko może zdziałać, bo bardzo lubię odżywki Lovely. Niestety nie zauważyłam żadnego efektu, w dodatku szybko zgęstniała i nie da jej się używać. Nie dla mnie, może u kogoś innego się sprawdzi. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    m93sz
    30 lipca 2011 o 0:31
    rewelacja !
    ta odżywka poradziła sobie z moimi wiecznie łamiącymi się paznokciami . paznokcie rosną szybciej i są co raz mocniejsze jeżeli stosujesz ją regularnie ;) Używam tego produktu od: 2 miesięcy ? Ilość zużytych opakowań: 4( po 11 ml )
  • 26 lipca 2011 o 17:07
    bardzo ok
    Jestem troche zdziwiona opinią niegatywną o tym produkcie.Stosuje te małe buteleczki odkąd się pojawily w rossmanie. Wprawdzie nie zalezy mi na efekcie sztucznych paznokci bo to głupi pomysł by naturalne byly jak plastik... Ale w sumie w tych preparatach chodzi o to zeby poprawialy stan plytki i uwazam ze to robią. Moje paznokcie mają niezłą dlugość i się nie łamią, są białe i dość twarde. Na pewno latwiej mi spilowac niz obciać ,chyba ze kątowką ;) kwestia stosowania tych preparatow-mysle ze zalezy od oczekiwan jakie mamy, a to tylko preparat nie wrozka zwalczajaca problemy. Tanie i wydajne. Ogolnie dostepne i w milym opakowaniu. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 5duzych