L'Oreal Paris Dermo-Expertise, Delikatny dwufazowy płyn do demakijażu oczu i ust

• 23 listopada 2014 o 12:47
    Słaby
    Jedna gwiazdka za to, że płyn jest faktycznie delikatny i nie podrażnia, bo poza tym nie ma żadnych plusów. Jest bardzo rzadki, wylewa się z opakowania ciągle w za dużej ilości, warstwy błyskawicznie oddzielają się od siebie przez co trzeba go ciągle mieszać. Absolutnie nie radzi sobie ze zmywaniem makijażu oczu, nawet zwykłego tuszu. Używam tego produktu od: używałam około dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    elbrus
    24 czerwca 2014 o 18:28
    Odradzam.
    Mówiąc krótko: po co mi ten płyn, skoro muszę zużyć 10 płatków, aby zmyć NIEWODOODPORNY tusz (a rano i tak mam czarne plamy pod oczami), a na wodoodporny to już w ogóle nie działa ten płyn... W porządku: jest delikatny dla oczu i nie ściąga wrażliwej skóry. Ale to absolutny KONIEC jego zalet... Opakowanie niewygodne, mimo że stoi stabilnie, to wiecznie jest tłuste, naprawdę nie wiem, jak to się dzieje, bo nigdy wcześniej z żadnym płynem nie miałam takiego problemu, a używałam dwufazówek! Wydaje mi się, że otwór jest nieprzemyślany, a wieczko bardzo nieszczelne. Na pewno nie odważyłabym się zabrać ten płyn do walizki, albo torebki! Nie kupię ponownie. Używam tego produktu od: drugi miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno skończone
    Wiola_F
    27 listopada 2013 o 17:58
    super produkt!
    Jak dla mnie produkt posiada same zalety. Bardzo dokładnie a jednocześnie delikatnie usuwa makijaż, nawet wodoodporny tusz do rzęs. Nie pozostawia tłutego śladu. Jest bezzapachowy i nie podrażnia oczu. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 16 kwietnia 2013 o 19:04
    Jeden z lepszych
    Jeden z lepszych płynów do demakijażu, jakie do tej pory stosowałam, a było ich wiele. + Delikatny, nie szczypie w oczy, nie podrażnia + Zmywa skutecznie, bez potrzeby pocierania powieki nawet mocny makijaż + Obydwie warstwy dobrze się ze sobą łączą + Ładne, estetyczne opakowanie + Śliczny, niebieski kolorek płynu +/- Nie wysusza, ale z kolei zostawia tłustą warstewkę - Niestety dla mnie cena jest za wysoka i za to odejmuję gwiazdkę. Nie chodzi już o to, że zapłaciłam 23 złote, ale o to że miałam o 10 złotych tańszy płyn Lirene, który w niczym temu nie ustępował. Dlatego mam wrażenie, że tutaj tą dyszkę wywaliłam po prostu na samą markę, a nie o to tutaj chodzi. Gdyby płyn kosztował 12-14 złotych byłby idealny. Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: Pierwsze w trakcie
    NekoSan
    18 marca 2013 o 19:46
    Jeden z najlepszych
    Był to mój pierwszy preparat do demakijażu, a zarazem jeden z najlepszych Plusy: -dobrze zmywa (nawet najtrwalsze kosmetyki) -nie podrażnia -nie wysusza -wydajny -praktyczne opakowanie Minusy: -zostawia tłusta warstwę -ma swojego odpowiednika 3x tańszego Osobiście lubię się nim bawić: mieszać i obserwować jak wraca do pierwotnego stanu >.< Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 całe