Vichy 48h Intensive Anti-Perspirant Deodorant (Kuracja przeciw nadmiernemu poceniu)

Vichy Deo Anti-Trace Antyperspirant w kulce 50 ml
notino.pl
Vichy LOREAL POLSKA DEO Dezodorant antyperspirant zapobiegający powstawaniu biał
e-ZikoApteka.pl
VICHY Dezodorant Anti-Trace przeciw białym śladom roll-on, 50 ml

• 31 marca 2016 o 23:32
    Nie wiem co myśleć
    Jako antyperspirant całkiem ok, ale nie radzi sobie w bardziej intensywny dzień. Może pojawić się mokra pacha i nieprzyjemny zapach. Mogę go porównać do dezodorantu z Rexony. Plusy: + wydajność + dobrze chroni w zwykłych warunkach Minusy: - cena - słaba dostępność - nie radzi sobie w chwilach bardziej intensywnych (w obecną pogodę, gdy niby na słoneczku jest ciepło, ale czasami zawieje chłodem; pod grubszymi ubraniami; w dzień gdy trzeba sporo się nabiegać) - bardzo długo schnie na skórze, a trzeba tego dopilnować przed założeniem ubrań, bo nie chroni wtedy dobrze
  • 4 marca 2016 o 14:16
    Naprawdę działa!
    Jestem mu wierna od lat. Zawsze, gdy kupię dezodorant z innej firmy, to szybko wracam do Vichy z "podkulonym ogonem". Rewelacyjny produkt. Polecam każdemu Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: 4-5
  • 3 marca 2016 o 20:02
    Fajniutki
    Szukając go na kwc odkryłam jego nową wersję (pewnie dlatego ten jest w zapomnianych). Nie przepadam za kulkami (zimnooo pod pachą), ale jako łowca promocji skusiłam sie na niego. Jest bardzo wydajny - mam go od kilku miesięcy, ale jest ważny 12mies. Ładnie, świeżutko pachnie, ale zapach nie jest wyczuwalny po aplikacji (to dobrze). Nie mam potrzeby aplikowania go codziennie, ale spełnia swoje zadanie (nie pocę się nadmiernie, więc nie jestem też wyzwaniem dla niego). Nie wiem czy skusze się na nową wersję, bo zazwyczaj ulepszanie powoduje pogarszanie:) Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Alysiaa
    26 listopada 2015 o 11:15
    Spełnia swoje zadanie
    Antyperspirant Vichy jest moim najczęstszym wyborem podczas zakupów. Idealnie sprawdza się do stosowania na co dzień, ponieważ nie podrażnia i nie powoduje problemów ze skórą. Nie do końca rozumiem dlaczego miałby chronić przez 48 godzin, skoro myjemy się codziennie, ale ten aspekt pominę :D Przede wszystkim - nie muszę się martwić o plamy na ubraniach - czy to mokre, czy odbarwienia od kosmetyku. Czasem niestety zdarza się, że odczuwam przykry zapach, zwłaszcza podczas treningu, dlatego odejmuję Vichy pół gwiazdki i nadal szukam swojego ideału. Po dłuższym stosowaniu Vichy zauważyłam, że moja skóra nie jest już podrażniona i szorstka, dlatego nie wrócę już nigdy do standardowych, kolorowych antyperspirantów drogeryjnych. Odpowiada mi również jego delikatny zapach, który nie gryzie się z moimi perfumami. Vichy kupuję tylko w promocji w Superpharm, ponieważ jest dość drogi. Plusy: + ochrona na cały dzień + brak podrażnień + dostępność Minusy: - możliwy przykry zapach - cena - stosunek ceny do jakości Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: Pięć opakowań
    endover
    25 listopada 2015 o 0:58
    Najlepszy jaki próbowałam!
    Zdecydowanie polecam. Daje radę w normalny dzień, ale także na trening, siłownie, itd. Rewelacja! :) Plusy: + naprawdę chroni przed poceniem! + przyjemny zapach, taki unisex, + nie brudzi ubrań!!!! Co jak dla mnie jest bardzo ważne, + wydajny, + długo działa, cały dzień spokojnie, Minusy: - mogę się "przyczepić" chyba tylko do tego, że dość długo się wchłania. Ale można sobie z tym poradzić. I jak wspominałam, nie brudzi ubrań, więc nawet jak zdarza mi się ubrać zanim całkowicie zaschnie to w sumie nic się nie dzieje. - Drugim minusem może być cena. Jednak dla studentki 40 zł to dużo, a tyle kosztuje bez przeceny. Ale można go "złapać" za 28, tak ja go kupiłam. Naprawdę polecam!!! Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca. Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego.