Garnier Neril, Rewitalizujący szampon do włosów wypadających

aga1522
    3 lipca 2015 o 12:00
    używaj jesli chcesz wyłysiec
    Używałam go 3 lata temu jakoś,ale nie zapomnę go nigdy.Brak słów,gdybym mogła pozwałabym producenta o odszkodowanie.Używałam razem z tonikiem,wypadła mi po nim 1/3 moich biednych włosków:(Moja wina,mogłam odstawic szybciej,ale wierzyłam naiwnie ze wypadanie bedzie chwilowe a potem ustanie,jak pisalo na opakowaniu.Odradzam jeśli wam włosy miłe Używam tego produktu od: używałam dawno temu Ilość zużytych opakowań: 1 albo 2
  • 25 stycznia 2015 o 20:58
    IDealny dla osób z ŁZS
    Świetny, wydajny szampon, który świetnie radzi sobie z wypadającymi włosami. Zaczęłam go używać 1,5 roku temu ze względu na problem ze skórą głowy (ŁZS). Muszę przyznać, że dzięki niemu tak naprawdę nadal mam włosy, gdyż miałam już spore prześwity, jednak wszytsko wróciło do normy. Nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez niego. Plusy: +naprawdę pomaga i stymuluje włosy do odrastania + dobrze się rozprowadza +jest bardzo wydajny pod warunkiem, że opanuje się sztukę "wylewania go z butelki" Stosuję szampon na drugie mycie, najpierw oczyszczam włosy randomowym szamponem. Wmasowuję Neril w skórę głowy ok 5 minut, jak zaleca producent. Zapach - dla mnie jest przyjemny, nieco ziołowy. Szampon może wysuszać włosy - w moim przypadku to plus, bo mam łojotokowe zapalenie skóry. Pozostawia włosy sypkie, nawet na drugi dzień. Używam tego produktu od: 1,5 Ilość zużytych opakowań: 1,5
  • 21 listopada 2014 o 20:21
    Świetny szampon
    Plusy: + Wielokrotnie pomógł mi na problem z wypadającymi włosami + Świetnie radził sobie z łupieżem + jak na dermokosmetyk nie był drogi jedynym minusem jest to, że już go nie ma w sprzedaży, bardzo polubiłam ten szampon Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: 8 opakowań
  • 30 czerwca 2014 o 19:22
    Można spróbować
    Używałam tego produktu tylko dlatego, że był w zestawie z zakupionymi kosmetykami. Nie mam problemów z wypadającymi włosami. Jedyne co mi dokucza w tej materii jest silne przetłuszczanie i nawracający łupież. Według producenta szampon miał sobie również tym radzić. Pomyślałam: wypróbuję. Myłam włosy tak jak zaleca producent: dwukrotne namydlenie, trzy razy w tygodniu. Pierwsze, na co zawsze zwracam uwagę to zapach. Ten był mocno chemiczny, średnio przyjemny. I jak, na złość utrzymywał się na włosach pół dnia. Swoją drogą jak to jest, że tak długo czujemy TE brzydkie zapachy. Do woni można przywyknąć. Czupryna tuż po umyciu jest w fatalnym stanie: szorstka, nie do rozczesania. Koniecznie trzeba zastosować odżywkę. Efekt jaki zauważyłam mniej więcej po połowie butelki to rzeczywiście mniejszy nieco łojotok. Mogłam spokojnie myć włosy co drugi dzień, a nie jak zwykle codzień. Natomiast nasilił się łupież i skóra głowy zaczęła okrutnie swędzieć. Włosy pozostały w podobnej ilości przed i po zastosowaniu szamponu. Zmordowałam ten szampon i raczej do niego nie wrócę. Spektakularnych efektów nie było Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 16 stycznia 2014 o 9:21
    bardzo pomocny
    Szampon bardziej leczniczy niż pielęgnujacy strukturę włosa. Stosowałam go systematycznie wiele razy . Wracałam zasze gdy zaczęły się problemy z wypadaniem. Zapach bardzo apteczny ale spokojnie da się wytrzymać a z czasem przyzwyczaić . Podczas systematycznego stosowania ( tak około 3 razy w tygodniu ) zauważa się na poczatku nadmierne wypadnięcie już tych najbardziej osłabionych włosów a potem znaczną poprawę . Pokazują się nowe włoski tak po około 2 miesąca stosowania. Ja dodatkowo w komplecie posiadam tonik do wcierania ale już z tym to nie jestem systematyczna. Nie wiem czemu ale od dłuższego czasu nie mogę kupić tego szamponu w aptekach , wciąż są braki . W jednej z aptek powiedzieli mi że wycofali już go. Dla mnie to trochę przykre bo naprawdę jeden z najbardziej pomocnych szamponów na wypadające włosy. Koleżanka stosuje go jako szampon leczniczy na łupież ( z jej relacji wiem że też pomaga zwalczyć uciążliwy łupież , czy stan zapalny skóry głowy ) Gwiazdkę odejmuję za to , że nie mogę bez odzywki rozczesać włosów ( a są do ramion ) ,trochę wysusza strukturę włosa. poza jedym minusem serdecznie polecam do nadmiernie wypadających włosów. Pomaga zatrzymać wypadanie. Oczywiscie jeżeli jest stosowany regularnie. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: około 7