Balsamy do ciała

Oriflame Tender Care Balm Raspberry Regenerujący balsam Malina

• 14 marca 2025 o 8:23
    Przyjemnie pachnący gadżet
    To mój pierwszy balsam Tender - nie wiem jak ja się uchowałam przed nimi przez tyle lat, bo swego czasu miałam w otoczeniu kilka konsultantek Ori i zmawiałam od nich sporo. Ten śliczny, różowy gadżet dostałam od siostry i muszę przyznać, że jest to idealny pomysł na podarunek, ze względu na opakowanie i całokształt estetyczny :) Opakowanie: uwielbiam te malutkie słoiczki! Mały, różowy, wykonany z dbałością o szczegóły- podoba mi się logo wybite na wieczku, ze złotymi akcentami. Do tego zapakowane w mały kartonik. To zdecydowanie poprawiacz humoru! Zapach: przepięknie pachnie (i smakuje!) malinami. To bardzo realistyczny zapach, dla mnie nawet bardziej konfitury, niż świeżego owocu. Uprzyjemnia stosowanie, sprawia, że chętnie sięgam po kosmetyk. Działanie: balsam ma wazelinową konsystencję. Łatwo się go aplikuje ze słoiczka. Ze względów higienicznych używam go tylko na noc, czasem w ciągu dnia, także nie zabieram go ze sobą. Po aplikacji usta są przyjemnie nawilżone, gładkie miękkie. Kosmetyk nadaje im dyskretny wilgotny efekt, taki jaki dają bezbarwne pomadki. Pomimo mojej miłości do tego pięknego opakowania i zapachu, daję gwiazdkę mniej, bo balsam nie grzeszy trwałością, nie jest to także produkt, który uratuje suche i zniszczone usta. Taki bajer dla tych już raczej wypielęgnowanych. Nie zmienia to faktu, że czuję się zachęcona do poznania innych zapachów i z przyjemnością zakup powtórzę :)
  • 11 stycznia 2025 o 0:30
    Raczej słaby
    Szczerze mówiąc na rynku jest dużo lepszych kosmetyków tego typu. Zapach ładny. Opakowanie niepraktyczne. Konsystencja jest nawet w porządku, nie jest tłusta. Wielofunkcyjność to zaleta. Od kosmetyku oczekuje przede wszystkim działania, a ten balsam nie robi nic.
    Zalety:
    • wielofunkcyjny
    • ładny zapach
    Wady:
    • niepraktyczne opakowanie
    • brak działania/efektów
  • 17 stycznia 2024 o 3:16
    Nawilżenie dla Twoich ust
    Uwielbiam tenderki od Oriflame. Również ten przypadł mi do gustu. Wystarczy nałożyć go na usta przed pójściem spać i rano wstaje się z pięknymi miękkimi i odżywionymi ustami. Polecam w szczególności zimą żeby zabezpieczyć usta przed mrozem ????
    Zalety:
    • Nawilża, odżywia, zabezpiecza przed pękaniem ust
    Wady:
    U konsultantki
  • 4 stycznia 2024 o 20:53
    Najlepszy !
    Balsam idealnie sprawdza się suchych ust świetnie nawilża i regeneruje. Ogromny plus za wydajność. Bardzo podoba mi się opakowanie gdzie idealnie nadaje się do torebki !
  • 20 listopada 2023 o 17:25
    Idealny produkt na zimę
    Jest to kosmetyk, który każda z nas powinna mieć w swojej kosmetyczce. Malutkie opakowanie wszędzie się śmieci- do kieszeni, torebki. Piękny malinowy zapach. Świetnie nawilża usta oraz suche miejsca. Świetnie się sprawdza. Produkt jest bardzo wydajny i wystarcza na bardzo długo.
    Zalety:
    • Małe opakowanie
    • Piękny zapach
    U konsultantki