Sztuczne paznokcie i tipsy

KillyS Long Almond Pink Holo Sztuczne paznokcie

• 30 grudnia 2024 o 13:58
    Fajny ale krótkotrwały efekt
    Pewnego dnia miałam ochotę zabawić się w manikiurzystkę i zakupiłam opakowanie tych właśnie tipsów w kolorze różowym z białym,finezyjnym wzorem które miały sprawić że dłoń będzie wyglądała estetycznie i efektownie tak długo jak tylko będą one utrzymywać się na płytce paznokcia uprzednio przyklejone klejem który musiałam zakupić bo nie był dołączony do tipsów i wiem już że efekt jaki uzyskałam nie wiele różni się od aplikacji tipsów które kupiłam kiedyś w sklepie z produktami made in China bo materiał z jakiego są wykonane tipsy to podobnej jakości plastik a każdy paznokieć ma nierówności które trzeba spiłować aby nie wyglądało to tandetnie,paznokcie muszą być przymocowane za pomocą dobrej jakości kleju bo w przeciwnym razie szybko odpadną i nie będą warte wydania na nie pieniędzy ale można zawsze pilnować w jakim miejscu paznokieć odpadanie aby móc go ponownie przykleić ale jak to bywa w przypadku tego typu produktów jest to tylko fajna zabawa na chwilę i polecam je każdej która lubi uzyskać taki tymczasowy efekt.
    Zalety:
    • Ładny wzorek ,dobra długość i kształt
    Wady:
    • Ładny efekt ale na krótki czas
  • 25 listopada 2023 o 7:32
    Bubel
    Paznokcie mają fajny kolor- złoto-różowy efekt "syrenki". W sam raz na imprezę lub na co dzień jeśli ktoś lubi błyszczeć :) Są dobre na dość drobne paznokcie i mają idealną długość- nie za długie nie za krótkie. Mają też ładny kształt lekko zagiętych migdałów. I na tym koniec plusów, bo okazały się najgorszymi tipsami jakie miałam. Bardzo szybko odpadają po przyklejeniu. Mam dobry klej na którym inne tipsy trzymają się 3 tygodnie. Tutaj paznokcie KillyS odpadły... 3 godziny po przyklejeniu po wzięciu wieczornej kąpieli. Przykleiłam je na nowo i wtedy trzymały się już mocniej. Podejrzewam, że błyszcząca warstwa "holo" która jest też pod spodem paznokci po prostu nie trzyma kleju. Jakby tego było mało po 2 dniach po efekcie holo nie było już śladu. Paznokcie wytarły się do zwykłego beżu i wyglądają jak białe tipsy, które wymagają umalowania lakierem. Jestem bardzo zawiedziona tym produktem i nie mogę go polecić.