Manhattan X - Treme Last & Intense Red (Pomadka do ust)

Marvela
    21 stycznia 2014 o 15:19
    całkiem niezła.
    Cudów nie ma, ale jest całkiem w porządku jak na taką niską cenę. Ma bardzo wyrazisty kolor, miły zapach, jets bardzo wydajna. Jedyny mankament to taki, że całego dnia nie wytrzyma, ale nie oczekiwałam tego za 15 zł. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 31 sierpnia 2013 o 20:31
    IDEALNA
    oceniam odcień 45F. piękna szminka, dzięki nim usta stają się seksowne i bardzo kobiece. Plusy: - piękny intensywny, czerwony kolor w stylu dity von teese - długo się utrzymuje, nie zmywa się, nie rozmazuje, nawet po jedzeniu czy piciu - nie wysusza ust - cudownie pachnie!! - dostępność - jest wydajna - przystępna cena Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 19 maja 2013 o 20:43
    Niezła
    Zapach, kolor i trwałe, eleganckie opakowanie to najlepsze strony tej pomadki. Posiadam kolor 45M i jest to piękna, krwista czerwień. Trzyma się z 2-4 godziny jeśli pomaluje się najpierw 1 warstwę, odciśnie się na chusteczkę, a następnie nałoży się drugą warstwę - i to najlepiej pędzelkiem, wtedy kolor lepiej \'wsiąknie\' w strukturę ust. Minusem jest jednak to, że pomadka niestety trochę wysusza:( Szkoda, bo kolor jest naprawdę piękny! Chyba, że przed nałożeniem i po nałoży się jakiś dobry balsam... Używam tego produktu od: roku, dość rzadko Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 7 czerwca 2012 o 20:07
    I\'m sexy and I know it! :D
    Ajjjj ta czerrrrwień! To jest szminka do zadań specjalnych! Wieczorne wyjście, glęboka czerwień na ustach i nie przejde niezauważona! :D Jestem posiadaczką odcienia 45F i jestem z niego bardzo zadowolona. Piękna i intensywna barwa. Do tego szminka nie wysusza mi ust i całkiem ładnie pachnie. Mały minusik za wytrzymalośc. Ale tutaj nie jestem bardzo krytyczna, bo nie trafiłam jeszcze na żadną szminkę, której nie trzebaby poprawiac kilka razy podczas nocnego wyjścia. Generalnie pozytyw :) Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 20 stycznia 2012 o 0:46
    tylko dla koloru
    szminka ma naprawdę piękny, czerwono-krwisty kolor,który przykuwa uwagę . aczkolwiek nie na długo, ponieważ szybko sie zmazuje, wystarczy coś zjeść czy wypić i juz prawie nic nie ma,ze o calowaniu nie wspomne :P xD nie nawilża ust, daje takie dziwne uczucie suchych ust, brr nie podoba mi sie. tylko kolor jest ok no i cena w miarę, aczkolwiek mam nadzieję,ze znajde lepsza szminke o pieknym kolorze i dlugim utrzymaniu sie na ustach. pis end lof ! Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego