Delia Www.delia.pl Blond Extreme (Rozjaśniacz do włosów z ceramidami)

wycieta
    16 listopada 2015 o 18:56
    Nie rozstaję się z nim
    Używam tego rozjaśniacza już od 3 lat i jestem bardzo zadowolona z efektów, które daje. +cena +możliwość podzielenia produktu na 2 aplikacje, co przy rozjaśnianiu odrostów jest bardzo korzystne, a do tego go teraz używam +blond uzyskany tym rozjaśniaczem ma ładny, naturalny odcień, zero żółci +nie pogarsza stanu włosów +nie wypadają po nim bardziej niż zwykle -/+ trzeba dosyć długo trzymać, jeśli oczekujemy znaczącego rozjaśnienia, ale jako, że wielkiej krzywdy włosom nie robi, da się to przeżyć - konsystencja, ja zawsze muszę go nieco rozcieńczyć szamponem Generalnie jest to kosmetyk niezbędny dla mnie i nie czuję potrzeby zamienienia go na inny, bo spełnia swoje oczekiwania. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 10
  • 16 września 2015 o 12:42
    Dobry, jak za taką cenę
    Bardzo dobry i tani rozjaśniacz, kupiłam w rossmanie za 4,99 w promocji. Nie spodziewałam się jakiś super efektów, a jednak dał radę :). Zawsze ratuje mnie po nieudanej koloryzacji :D. Użyłam go do kąpieli rozjaśniającej. Plusy: -rozjaśnia równomiernie -nie pali włosów -odziwo moje włosy przyjęły rozjaśnianie lepiej niż farbowanie :D -cena Minusy: -konsystencja, bardzo gęsta. Jednak w kąpieli rozjaśniającej sprawdził się indealnie Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania całe
  • 10 lipca 2015 o 0:26
    Szczerze nie polecam - spalił mi włosy !!
    Włosy mam jasnobrązowe, 3 miesiące temu farbowałam je na czarny kolor. Gdzieniegdzie pozostała reszta farby i w tym miejscu po uzyciu rozjasniacza włosy stały się rude. Generalnie są niezniszczalne,przeszły wiele i dopiero po tym rozjaśniaczu coś się z nimi stało. Nie dosyć że nie rozjaśnił włosów tylko nadał złote refleksy na włosach już rozjasnionych (na szczęście innej firmy rozjasniaczem) ,pogłębił rudy to jeszcze spalił mi włosy. Na nic jedwab, tona maseczek na włosy,niestety sa do sciecia. Trzymalam tylko pol godziny. Zapach nieznosny,palil po nozdrzach ale to norma przy rozjasniaczach. Co mnie zdziwiło to konsystencja betonu już na chwilę po rozrobieniu mieszanki, trzeba naprawde się spieszyć, w przypadku długich włosów i zuzycia 2 lub wiecej opakowan lepiej rozrobic jedno,konczyc i wtedy rozrobic drugie. I zaczynac od koncowek,bo te przy skorze szybciej się rozjasniają, nie czuc tak odoru dzieki ktoremu chce się zakonczyc aplikacje jak najszybciej(i tez nierownomiernie rozklada się rozjasniacz) i co najwazniejsze, szczypie po nim skóra głowy. Nie tylko ja tak mialam,a moja skora do wrazliwych nie nalezy i przeszla wiele. Koszmar!!!! Z tej samej polki cenowej polecam Joanne do calych wlosow. Rozjasnila mi rude włosy, nie uszkodziła i całkiem znosnie pachniała. Tego goowna w zyciu nie kupię! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 2,rozmiar uniwersalny?
  • 21 czerwca 2015 o 12:51
    Zła konsystencja eliminuje wszelkie superlatywy...
    Rozjaśniacz sam w sobie nie jest zły. Tam gdzie udało mi się go rozprowadzić zadziałał, ale nie do tego stopnia do którego powinien. Ogólnie mam problem ponieważ jest to trzeci rodzaj rozjaśniacza, który użyłam w tym miesiącu, ale cóż, po kilku latach malowania włosów na czarno farbami palette muszę się liczyć z tym, że do platyny czeka mnie jeszcze jeden zabieg rozjaśniania (mam nadzieje, że tylko 1). Jeśli chodzi o efekt... Tam gdzie rozjaśniacz dotarł tam rozjaśnił włosy już o kolorze ciemny blond na brzydki jasny rudy. Najgorsza jest konsystencja. Chciałam rozjaśnić włosy od połowy ku koncówkom bo tam po palette były najciemniejsze no, ale niestety dwa opakowania nie wystarczyły. Na całe włosy do pasa proponuję 6 opakowań jak nie lepiej bo ta maź schnie kilka sekund od nałożenia na włosy, zamienia się w jakiś beton i nie realne jest aby rozprowadzić ją starannie na wszystkie kosmyki. Poza tym niszczy włosy jak każdy inny rozjaśniacz. Jedyny plus to chyba tylko cena i dostępność. Nie polecam. Używam tego produktu od: Raz i raczej nigdy więcej Ilość zużytych opakowań: 2 i zabrakło
    beata_d
    27 maja 2015 o 20:26
    bardzo dobry rozjaśniacz
    Jestem mega pozytywnie zaskoczona tym rozjaśniaczem. Nie przypuszczałam, że za tam małe pieniądze, można uzyskać tak fajny efekt. Od razu zaznaczę, iż naturalnie jestem ciemną blondynką, ale farbuje włosy (jasny blond). Potrzebowałam rozjaśniacza, bo moje końcówki wydawały mi się za ciemne oraz chciałam się pozbyć trochę odrostów, gdyż do fryzjera było mi nie po drodze :) Plusy: - bardzo dobrze rozjaśnia, daje ciekawy kolor, bez dziwnych refleksów, - łatwa aplikacja i przygotowanie produktu, - cena śmiesznie niska, - nie ma aż tak bardzo przykrego zapachu, jak tego typu produkty :) Minusy: - jedynym minusem jest fakt, że jest mało wydajny, mam włosy prawie do pasa (dodatkowo bardzo gęste) i gdybym chciała rozjaśniać je całe to musiałabym kupić chyba 5 albo 6 opakowań ;) Osobiście serdecznie polecam. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: dwa