Avon Clearskin Professional, Clear Pore Thermal Mask (Rozgrzewająca maseczka oczyszczająca pory)

AnnLady
    7 stycznia 2014 o 14:52
    dobra
    Zawsze miałam ochotę wypróbować maseczkę rozgrzewającą ale wysokie ceny mnie od niej odpychały. Aż pojawiła się niedroga wersja w Avon i się skusiłam. Już po pierwszym użyciu mi się spodobała, naprawdę czuć efekt rozgrzewania najpierw przy nakładaniu na twarz,a później przy jej zmywaniu. Dobrze oczyszcza i matuje cerę. Nie uczula i nie podrażnia. Jedyne co mi się nie podoba to że przy zmywaniu powstają takie glutki ;) Poza tym wszystko ok. Używam tego produktu od: jakiś rok temu Ilość zużytych opakowań: dwa całe
  • 28 lutego 2012 o 22:22
    Przyjemna ;)
    Przyjemna avonowska maseczka. Fajna, gęsta konsystencja z drobinkami, nakładana na wilgotną buzię fajnie rozgrzewa, delikatnie oczyszcza. Całkiem dobry efekt, ale wiadomo wielkich rewelacji nie ma :) Jednak jak na Avon jest ok ;) Wolę tę maseczkę niż te z tradycyjnej linii Clearskin. Zapach też jest fajny ;) Udało mi się ją kupić niedrogo, więc nie żałuję. Najlepiej stosować regularnie, może zastępować peeling :) Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 11 września 2011 o 20:45
    bardzo fajna maseczka
    Zastanawiałam sie 10 razy czy ją uzyc na mojej delikatnej jasnej cerze z czerwonymi policzkami - otóz tak super oczyszcza tworzy efekt rozgrzewający nie szczypie i naprawdę działa ale po tyg uzywania!!nawet zaskórniki mi pousuwała takze jestem zadowolona!!! Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 4 września 2011 o 21:48
    Niezły, ale bywały lepsze
    dobrze rozgrzewa na początku kiedy wmasowuje się maseczkę w twarz, lepiej spłukiwać letnią wodą bo wtedy łatwiej ją zmyć ;) \\nPlusyto chyba to że nie jest zbyt droga, skóra jaest gładsza po jej użyciu \\nMinusy to toże słabo oczyszcza skóre,
  • 2 sierpnia 2011 o 18:40
    nie spodziewałam się takiego efektu ;)
    Kupiłam tę maseczkę, bo chciałam ją przetestować, a że w Avonie można oddać kosmetyk, który nas nie zadowala, no to się skusiłam. I maseczka została. Po dłuższym stosowaniu zauważyłam efekty. Co prawda nie są powalające, bo nie udało mi się zupełnie zwalczyć wągrów i niedoskonałości, ale skóra jest czystsza, gładsza i jaśniejsza. Maseczka rozgrzewa najbardziej tuż po zetknięciu ze skórą, potem już właściwie nie grzeje (a myślałam, że ten efekt będzie się dłużej utrzymywać, żeby bardziej rozszerzyć pory), ale działa. Konsystencja mi specjalnie nie przeszkadza, produkt nie ma intensywnego czy drażniącego zapachu. Wydajność i opakowanie też mnie zadowalają. :) Używam tego produktu od: ok. 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego