Kosmetyki na rozstępy

Eveline Slim Extreme 4D Laser Serum na Rozstępy 150ml
Eveline
Serum koncentrat na rozstępy nowe i utrwalone
Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D serum koncentrat na rozstępy 150ml
notino.pl
Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D serum koncentrat na rozstępy 150ml

kaskaw8
    12 lutego 2025 o 0:20
    Warto mieć nadzieję, ale tutaj nic to nie da
    Trochę z ciekawości, a trochę z nadzieją kupiłam to serum od Eveline. Średnio chciałam wierzyć, że coś da, bo jednak utrwalone rozstępy są praktycznie niemożliwe do usunięcia. Nie myliłam się. Jeśli nie obiecywano by aż tylu efektów, ocena byłaby wyższa. Balsam ma bardzo rzadką, lejącą konsystencję. Przyjemnie nawilża skórę. Szybko się wchłania i nie lepi się. Daje uczucie nawodnienia skóry, ale nie na jakiś długi czas. Trzeba uważać na podrażnioną skórę, bo lubi ją poszczypać. Co do efektów... Skóra nawilżona wygląda o niebo lepiej niż sucha, więc jakiś wizualny minimalny efekt jest. Co do redukcji rozstępów i działania na cellulit — cudów nie oczekujcie, bo taki zwykły balsam nie zdziała spektakularnych efektów. Nie zauważyłam praktycznie żadnych rezultatów, o których pisał producent. Szkoda, ale można było się tego spodziewać.
    Zalety:
    • Szybkie wchłanianie;
    • Dobra cena;
    • Niezłe nawilżenie.
    Wady:
    • Brak efektów obiecywanych przez producenta;
    • Szybko się kończy;
    • Bardzo rzadka konsystencja.
    Natusxx
    17 października 2024 o 12:14
    Przyjemnie nawilża, pachnie, ale efektów brak
    Pierwsze, co mnie urzekło to zapach produktu. Dla mnie jest bardzo ładny, delikatny i wręcz orzeźwiający. Konsystencja lekka, nietłusta, co bardzo lubię. No i opakowanie w tubce to świetna sprawa, bo można wydobyć ze środka cały produkt, który nie marnuje się jak w przypadku opakowań z pompką. Co do działania na rozstępy to nie zauważyłam efektów, być może przy dłuższym stosowaniu lekko się zredukują, ale to nie przekreśla dla mnie samego produktu, bo przyjemnie nawilża skórę.
  • 16 października 2024 o 15:44
    Rozstępom mówię nie!
    Używa od:próbka
    Nie ma się co oszukiwać, ale marka Eveline zna się na kosmetykach ujędrniających jak i przeciw rozstępom. Używam od lat ich produktów i nigdy się nie zawiodłam. Serum przyjemne w użyciu, piękny zapach i konsystencja. Wszystko pięknie się wchłania, pozostawiając skórę gładką i napiętą. Rozstępy są mniej widoczne, rozjaśnione.
  • 16 października 2024 o 13:25
    Skuteczny!
    Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Laser, Serum koncentrat na rozstępy nowe i utrwalone to produkt, który naprawdę działa! Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że moje rozstępy stały się mniej widoczne, a skóra w tych miejscach stała się bardziej elastyczna. Serum ma lekką, szybko wchłaniającą się konsystencję, dzięki czemu idealnie nadaje się do codziennego użytku. Dodatkowo, ma przyjemny zapach, co sprawia, że pielęgnacja staje się przyjemnością. To świetny wybór dla osób, które borykają się z problemem rozstępów i szukają skutecznego rozwiązania. Zdecydowanie polecam!
    Kiudlis
    15 października 2024 o 14:25
    Skuteczna walka z rozstępami
    Używa od:próbka
    Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Laser to serum-koncentrat dedykowane osobom borykającym się z problemem rozstępów, zarówno tych świeżych, jak i utrwalonych. Od momentu, gdy zaczęłam stosować ten produkt, zauważyłam, że ma on wiele zalet, które zasługują na uwagę. Pierwsze, co rzuca się w oczy, to jego lekka i szybko wchłaniająca się formuła. Serum jest bardzo przyjemne w aplikacji; wystarczy niewielka ilość, aby pokryć większy obszar skóry. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam znaczną poprawę wyglądu mojej skóry. Rozstępy stały się mniej widoczne, a ich kolor uległ złagodzeniu, co jest dla mnie ogromnym plusem. Kolejnym atutem tego produktu jest zawartość składników aktywnych, takich jak kwas hialuronowy oraz kompleks składników ujędrniających, które wspierają regenerację skóry. Serum działa nie tylko na powierzchni, ale także w głębszych warstwach, co przyczynia się do poprawy elastyczności i jędrności. Dodatkowo, nie powoduje podrażnień, co jest istotne dla osób o wrażliwej skórze. Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Laser to doskonałe rozwiązanie dla każdego, kto pragnie zredukować widoczność rozstępów. To skuteczny produkt, który warto włączyć do codziennej pielęgnacji, zwłaszcza w okresach intensywnych zmian wagi lub po ciąży. Moja skóra zyskała nie tylko lepszy wygląd, ale także większe poczucie komfortu. Polecam go każdemu, kto zmaga się z tym problemem!