Calvin Klein Infinite Matte (Podkład matujący do twarzy)

Aske
    29 listopada 2014 o 14:37
    Toż to nie kosmetyk
    Nie rozumiem tego kosmetyku. Nie rozumiem dlaczego ta firma wypuściła to coś. Podkład absolutnie do niczego się nie nadaje. Może stać sobie na półce i ładnie wyglądać, ot to do czego może służyć. Jednak lepiej się go pozbyć bo będzie wywoływał złość z powodu wyrzucenia pieniędzy w błoto za każdym razem jak na niego spojrzymy. Podkład zupełnie nie nadaje się do cer tłustych, nie wiem kto nazwał go "infinite mate". Chwila i zaczynamy wyglądać jak choinka, nie ma mowy o długotrwałym zmatowieniu twarzy. Dodatkowo pięknie podkreśla wszystkie niedoskonałości, wypryski, skórki. Możliwe że lepiej sprawdziłby się na bezproblemowej skórze. Po kilku godzinach podkład sobie pięknie z twarzy spływa, i żadnym pudrem ani utrwalaczem nie mogłam go na dłużej niż te kilka godzin zatrzymać. O naturalnym efekcie możemy zapomnieć. Odradzam wszystkim skuszonych marką kupno tego kosmetyku. Ani to kosmetyk, ani nawet farba do twarzy. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: rozpoczęte jedno
  • 1 grudnia 2013 o 13:10
    Dla idealnych cer
    Świetne eleganckie plastikowe opakowanie z genialną pompką . Sam podkład wypada przeciętnie.Podkreśla suche skórki,co jest jego wielką wada zwłaszcza w zimie.Krycie daje też niewielkie,ale niesamowicie wygładza skórę,która dzieki niemu staje sie mieciutka jak u niemowlaka.Swietnie wyglada na policzkach z bronzerem i rózem ,ale przy cerze problematycznej raczej sie nie sprawdzi... Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 12 maja 2013 o 11:00
    Porażka
    Do kupna zachęciła mnie marka oraz to, że miałam możliwość kupienia tylko próbki więc nie pełnowymiarowego kosmetyku. Typ cery : mieszany +podoba mi się opakowanie +dobry jest do karnacji o odciueniu żółtym -moim zdaniem nie matuje, roluje sie i w ogole masakra, - strefa T świeci się po nim jak choinka - brak dobrego krycia Wiadomo nie można uogólniać, możliwe że dla skóry suchej podkład bedzie sie sprawdzał. Oczekiwałam więcej od produktu tej klasy, zawiołam się
    Wewo
    16 kwietnia 2013 o 12:52
    po prostu dobry produkt
    Używałam koloru natural, mam skórę mieszaną w kierunku przetłuszczającej się. Podkład dobrze kryje, nie jak korektor, ale nie oczekuję tego od podkładu. Zakrywa drobne zmiany, bardzo dobrze wyrównuje kolor skóry. Jest trwały, wydajny- wystarczy mała kropla na pokrycie twarzy. Wygodnie się go nakłada, nie zastyga jak revlon, na mojej skórze trzyma się cały dzień, ale nakładam na niego puder matujący raz. Nie daje matowego wykończenia, raczej taki naturalny lekki glow. Kolory podkładu na skórze wypadają jaśniej niż w opakowaniu. Ma ładne odcienie z żółcią, będzie dobry dla osób o ciepłej tonacji skóry. Nie zapycha skóry, co jest dla mnie bardzo ważne i nie podrażnia. Jest delikatny. Moim zdaniem to naprawdę dobry produkt, ale właśnie- tylko dobry. Za tę cenę można mieć 2 lepsze podkłady, więc raczej do niego nie wrócę, mimo że z moją skórą współpracował poprawnie. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno całe
    daha
    13 kwietnia 2012 o 9:03
    TRAGEDIA!
    Kupiłam ten podkład zachęciona przez panią w drogerii i cóż to był za błąd! Ech - mogłam najpierw zajrzeć tutaj (jak z reguły robię!) i poczytać Wasze recenzje, bo w 100% się zgadzam z tymi negatywnymi. PLUSY: - BRAK! Chociaż - nie będę niesprawiedliwa: ładne opakowanie ;) ..no i konsystencja leciutka (za to te pół gwiazdki) MINUSY: - SAME minusy... - nic nie kryje (nawet subtelnie...) - zbiera się na czole i na brodzie lekko rolując się ... - mam wrażenie, że zanika po kilku godzinach, podkreślając WSZYSTKIE wady, które chciało się pod nim ukryć (a nie mam tych wad za dużo - może 2 zmiany??) Kolor: soft beige (02). Wygląda na ciemnawy a po nałożeniu na twarz wychodzi trupio blady... wygląda się po nim, jakby się chorowało na grypę co namniej od miesiąca! I - tu się powtórze, ale jest to coś niesamowitego dla mnie, że TAKA firma sobie na coś takiego pozwoliła - mam wrażenie, jakby ten podkład podkreślał WSZYSTKIE niedoskonałości i przebarwienia... nie wiem, czy to w ogóle możliwe, ale tak jest! Nie polecam, takich podkładów NIE powinno się robić, sprzedawać, kupować... Miałam go na sobie 3 razy i całe opakowanie (duże) mam do wyrzucenia... chciałam go oddać koleżankom ZA DARMO i po wypróbowaniu go NIE CHCIAŁY!! Czy to nie wystarczy za przestrogę?? ;) Używam tego produktu od: 1 tydzień Ilość zużytych opakowań: 3 wyciśnięcia i starczy.