Pierwszy raz spotkałam sie z tym szamponem u mojej fryzjerki i urzekł mnie jego cudowny zapach i to ze wlosy po pierwszym zastosowaniu były lśniące więc postanowiłam go zakupić.
Plusem jest zapach i to ze kolor po koloryzacji zdecydowanie dluzej sie utrzymuje lecz po dłuższym stosowaniu włosy były oklapnięte i wyglądały jakby nie były świeżo umyte. Używam go sporadycznie dla podtrzymania koloru
Używam tego produktu od: 4miesięcy
Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
Szampon ten jest profesjonalnym szamponem fryzjerskim. Włosy po jego zastosowaniu są bardzo miękkie, dobrze się rozczesują , nadaje blasku włosom. Kolor utrzymuje się dłużej .Posiada piękny zapach a mianowicie pachnie pomarańczą i mandarynką który utrzymuje się długo. Dba o włosy , odżywia je, wogle nie obciąża, włosy są bardzo lekkie, świeże. Dość słabo się pieni ale bardzo polecam
edit: Jednak po dłuższym stosowaniu szampon ten okazał się klapą gdyż wogle nie myje, wogle się nie pieni , włosy są tłuste, nie jest wart tej ceny