Barwa Siarkowa Moc, Antybakteryjne specjalistyczne serum do stosowania miejscowego

Barwa Siarkowa Antybakteryjne Serum Specjalistyczne na plecy, ramiona i dekolt 15ml

• 5 stycznia 2016 o 14:10
    Może być
    Kupowałam go, gdy miałam problemy z trądzikiem. Teraz na szczęście już takiego problemu nie mam i używam kremów do cery mieszanej, bo strasznie mam wysuszoną skórę. Używałam bardzo dużo kosmetyków z różnych firm do cery trądzikowej. Dobra, ale nie o tym mowa. Serum miejscowe od firmy Barwa, Siarkowa Moc pomagała minimalnie zwalczyć pojedyncze krostki. Jest to serum w formie żelu. Po aplikacji na twarzy krostki są wysuszone, mniej czerwone. Warto wypróbować. Jak za taką cenę to i tak dobry jest. Może nie pomoże wam zlikwidować całkowicie krostek od razu, ale na pewno nie zaszkodzi, a ładnie wysuszy. Używam tego produktu od: paru lat Ilość zużytych opakowań: dużo
  • 31 maja 2015 o 8:25
    Nawet działa
    Kupiłam w Rossmannie na promocji -40%:)) + całkiem przyzwoicie działa, wysusza wypryski i wspomaga rengenerację po nich + nie wysusza skóry, tak jak inne tego typu specyfiki + dostępność i wydajność + cena też jest do przyjęcia Na opakowaniu jest napisane, żeby zmywać go po jakimś czasie od nałożenia na twarz, ja go zostawiam na całą noc na buzi i wg. mnie to daje najlepszy efekt:)) Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    k8m
    3 maja 2015 o 17:54
    Całkiem fajny
    Zacznę od tego, że jestem szczęśliwą posiadaczką gładkiej cery, bez wyprysków, tylko czasem przed miesiączką coś mi wyskoczy, ale to pojedynczo i wtedy właśnie stosuję serum. Co do jego działania nie mam żadnych zastrzeżeń, wg mnie spełnia swoją funkcję. Niestety nie mam porównania, bo nigdy nie używalam innego tego typu produktu, jednak kupiłam go za namową mojej przyjaciółki, która boryka sie z trądzikiem na plecach i dekolcie i próbowała wielu, a ten produkt wyjątkowo sobie chwali. Mój chłopak, który ma cerę trądzikową bardzo często podkrada mi to serum i nie narzeka :) Także polecam :) Jest bardzo wydajne i całkiem przyjemnie pachnie :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: pól opakowania
  • 30 marca 2015 o 0:44
    Takie dziwne ,raz działa raz nie
    Czasami widzę poprawę i wyprysk mi się pomniejsza a czasami wcale :) Noe wiem co o nim sądzić ,napewno jak widzę że wychodzi jakąś nową niespodzianka to jak posmaeuje to się nie robi większa :P Używam tego produktu od: Dłużej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
  • 14 lutego 2015 o 12:44
    Nie pomoże, nie zaszkodzi.
    Bardzo dobre wrażenie zrobiły na mnie mydło i krem do cery tłustej, więc postanowiłam przetestować również ten specyfik. Zachęcająca była również promocja w Rossmanie, no i cena. Podchodziłam do niego z dosyć dużymi nadziejami, jednak nie zrobił na mojej buzi absolutnie nic. Jedyne co mi się podobało w tym preparacie to to, że po zaschnięciu przypominał plasterek na pryszcze. U mnie się nie sprawdził, a szkoda, bo reszta gamy jest bardzo fajna. Daję 2,5 gwiazdki za dostępność, cenę no i to, że nie narobił na mojej buzi większych szkód. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego