Wella Pro Series, Shine Shampoo Szampon do włosów pozbawionych blasku

• 16 lipca 2015 o 15:08
    Polecam
    Szampon wraz z odżywką z tej samej serii daje rewelacyjny efekt. Włosy są miękkie, puszyste w dotyku. Bez problemu można rozczesać włosy. Włosy są nawilżone na długo. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: połowa może mniej...
  • 3 stycznia 2015 o 9:04
    "Shine" uważam za marketingowy chwyt
    Jak w tytule recenzji: uważam ten szampon, a dokładniej etykietę na nim, za marketyingowy chwyt zakupowy. Bo któraż z nas nie marzy o pięknych, lśniących wlosach? Niestety... blasku nie zauwazyłam. Błyszczą w nim natomiast inne minusy: - obciąża włosy od nasady - po umyciu i wyszuszeniu suszarką włosy są szorstkie, napuszone i niemiłe w dotyku - po użyciu prostownicy są przyklapnięte, ale zawsze znajda się jakies odstające włosy - pozostawia suche końcówki Plusy: + gęsty, wydajny - jak to wella + oczyszcza + o dziwo nie spowodował u mnie łupieżu Podsumowując: po przetestowaniu wszytskich szamponów z serii Wella Pro Series, wersja Shine zajmuje u mnie 4 tj. przedostatnie miejsce. Nie polecam. Używam tego produktu od: ok 2 m-ce Ilość zużytych opakowań: 1 - 500 ml
  • 27 kwietnia 2014 o 0:13
    świetny
    Doskonały produkt, włosy są po nim lśniące i mocne, spośród oferty drogeryjnej to mój faworyt. Lepsze szampony znalazłam jedynie w salonie fryzjerskim. Wielka butla- szampon przy tym jest naprawdę wydajny, mam długie włosy a wystarcza do ich dokładnego umycia o wiele mniej szamponu niż przy innych, chociażby Schaumy, którą mordowałam wcześniej. Nie obciąża włosów, które wyglądają po nim na zdrowe i pełne życia. Zapach piękny (piana!...), nic tylko polecić.
    Anetss
    22 marca 2014 o 16:20
    Nigdy więcej
    Mimo tego, że szampon dobrze się pieni, jest wydajny, dobrze oczyszcza i nie obciąża dodatkowo cienkich włosów, nigdy więcej go nie kupię. Po tygodniu (a myję włosy codziennie, bo szybko się przetłuszczają) zaczął mnie strasznie swędzieć skalp. Na szczęście widoczny łupież nigdy się nie pojawił, ale swędzenie ustąpiło dopiero po odstawieniu tego szamponu. Za jakiś czas postanowiłam dać mu drugą szansę, ale historia się powtórzyła. Specyfik oddałam siostrze i mam nadzieję, że jakoś go zmęczy. Używam tego produktu od: stycznia 2013 Ilość zużytych opakowań: duża część jednego
  • 29 stycznia 2014 o 20:09
    Bez rewelacji
    Szampon przereklamowany. Poz zastosowaniu nie zauważyłam aby moje włosy były w specjalnie lepszej kondycji w porównaniu z innymi produktami. Plusy: - nie obciąża cienkich włosów - przyjemnie pachnie - dosyć duża pojemność Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie