Christian Dior Dune dla mężczyzn

DIOR Dune Pour Homme Woda Toaletowa dla Mężczyzn 100ml

roqfort
    8 grudnia 2010 o 2:23
    Lubię do niego wracać...
    Rasowy, uniwersalny zapach. Jest dość lekki, jednocześnie elegancki choć nie przytłaczający. Do tego bardzo trwały. W wyższych temperaturach dostaje dodatkowego kopa, więc trzeba go dozować z umiarem. Lubię elegancję Dune. Ma w sobie lekkość i nie każe od razu wbijać się w garniaki, bo elegancko pachnie nawet "w zestawie" z T-shirtem i dżinsami. Pod warunkiem, że będą pachniały czystością i świeżością. Dune ma już swoje lata, ale zaskakująco dobrze przechodzi próbę czasu. Ciekawostką jest to, że bardziej przyciąga facetów "dotkniętych" zapachową wrażliwością, niż kobiety. Facetów, ale nie gejów... :) Zapach pięknie i powoli się rozwija, dlatego czasem lubię sobie skropić delikatnie nadgarstek przed snem i zanurzać się w aromatycznym świecie Dune. Piękny flakon dopełnia reszty. W końcu to Dior. Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: 0,8
    nowy48
    27 czerwca 2009 o 11:35
    Krótkotrwały.
    Przyjemny odświezajacy zapach. Nie wyczuwam tych owoców podanych w składzie, bardziej mi sie kojarzy z kwiatami, ale może się mylę ;) W kazdym razie przyjemnie się go nosi, nie przeszkadza mi. Podpada troszke pod Leau dissey i Eau Fraiche Versace, tyle ze nie rozwija sie w kierunku słodyczy, a tamte tak co oczywiscie jest plusem dla niego. Butelka bez rewelacji. Za to bede sie czepiał trwałości, która jest beznadziejnie krótka :( Za takie pieniadze zeby po niecałej godzinie prawie wogóle nie był wyczuwalny... :/ Zapach faktycznie na sezon wakacyjny, letni, ale ta trwałość. Dobrze, że zakpiłem w promocyjnej cenie 30 ml szybko sie skończy i moja |"przygoda z tym zapachem dobiegnie końca. Do samego zapachu i opakowania sie nie przyczepie ale do trwałości tak-dlatego 4 z dużym minusem.Używam tego produktu od:niedawna Ilość zużytych opakowań:w trakcie 30ml
  • 12 października 2008 o 17:32
    A feee
    Męski Dune nie ma nic wspólnego z damskim. Mój mąż go miał w przeszłości i naszło go na niego. Sam potem przyznał, że kiedyś inaczej go odbierał niż teraz. Mi nie kojarzy się z niczym innym jak ze sprejem na komary. Nie umiem nic więcej napisać na jego temat. Może poprostu nie komponuje się ze skórą męża. Ja go nie mogłam znieść na nim. A szkoda bo damski Dune, to jest dopiero arcydzieło. Te zapachy poza nazwą nic ze sobą nie łączy. Używam tego produktu od:kilku lat Ilość zużytych opakowań:kilka sztuk
  • 3 maja 2008 o 12:39
    Polecam zakup.
    Bardzo swieży i oryginalny zapach,a szczegolne wrazenia jak dla mnie wyodrebniające się przy uzywaniu go - to wspaniała nuta jakby lisci porzeczki bądz pokrzywy, naprawde super zapach polecam mimo iz jest juz długo na rynku jest to ponadczasowy zapach do ktorego czesto wracam. Używam od 5 lat, będe pewnie używał przez kolejne 5 lat...
  • 8 kwietnia 2007 o 20:56
    Bardzo ładny, klasyczny zapach
    Przeciętny, nie mający w sobie tego czegoś, co przykułoby uwagę na dłuższy czas. Nie jest zły, ale jest wiele ciekawszych i bardziej intrygujących zapachów. Moim zdaniem zupełnie nie nadaje się na zimniejsze dni, jest zbyt drzewny, wytrawny, nie otulający. Może na ciepłe, letnie dni będzie lepszy. Na porę zimową nie polecam. Muszę jednak przeprosić się z Diune. To jednak jeden z lepszych zapachów męskich. Swoją klasę pokazał w cieplejsze dni. Pokochałem go, tak jak plażę, morze i słońce. Używam tego produktu od:0,5 roku Ilość zużytych opakowań: połowa 100 ml