Catrice Ultimate Shine Lipstick (Nawilżająca pomadka z drobinkami)

• 24 kwietnia 2017 o 22:34
    Zdecydowanie nie!
    Lubiłam pomadki ultimate colour, kupiłam więc jasnoróżową szminkę ultimate shine. Ten błysk polega na drobinkach, które były kiedyś w każdym badziewnym produkcie z chińskiego sklepu, szminka jest przez to niekomfortowa na ustach. Tylko tyle i aż tyle, dla mnie przez ten jeden "drobny" minus szminka nie nadaje się do noszenia. Błysk tak, drobinki nie!
    Drogeria Natura
  • 15 grudnia 2016 o 12:06
    270 What's AP-ricot?
    Zacznę od tego, że nie podejrzewałabym się o wybór akurat takiego koloru, ale miałam ochotę na coś dyskretniejszego, bardziej naturalnego, niż zazwyczaj. Sama formuła pomadki bardzo mi pasuje, jest kremowa, nawilżająca. Owszem, lekko błyszczy, ale nie zauważyłam wyraźnych drobinek, nie nazwałabym jej świecącą, ani lśniącą. Przyjemnie się nakłada, nie jest tępa, nie jest sucha. Opakowanie szczelne, śmiało może latać po torebce. Chętnie wypróbuję jeszcze inne odcienie.
  • 11 maja 2015 o 9:49
    nawilżajaca??
    Czy to jest pomadka nawilżajaca? Mój odcień 270 "Wat\\\'s AP-ricot?" na pewno nie... i to jest główny minus tej pomadki, drugi to taki, że nie utrzymuje się długo. Kolor jest przepiękny, bardzo mi pasuje i ładnie komponuje się z różem Catrice 030. Będę szukała jakiegoś zamiennika dla tego koloru, czegoś, co nie bedzie wysuszało ust... Dodam jeszcze, że ja drbinek w tej pomadce nie widzę, daje ona niewielki blask /nie jest typowo matowa/ ale drobinki są niewidoczne. Używam tego produktu od: rok lub więcej Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 17 stycznia 2015 o 21:33
    Całkiem fajna
    Mamy do wyboru duuużo fajnych i żywych kolorków, przyjemna konsysntencja, poniekąd mam wrażenie,że nawilża usta. Nie trzyma się zbyt długo, jednak wystarczy mała poprawka i jest ok:) Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 9 stycznia 2015 o 12:57
    dużo plusów, jeden duży minus
    Szminka to moje moje makijażowe "must have". Przetestowałam ich wiele: od tych z najwyższej półki po średniaki i marki popularne. Catrice to marka która jeśli chodzi o szminki ma sporo zalet. Podstawową z nich jest fakt iż nawilżają usta i dają duże poczucie komfortu (niepotrzebny jest dodatkowo balsam do ust nawet w chłodne zimowe dni). Mają ładną kolorystykę, miękką konsystencję i solidne (a zarazem estetyczne srebrne opakowanie). Jak na razie bajka ale jest jedna rzecz która sprawia że muszę dać im ogólną notę "średnią" gdyż są masakrycznie nietrwałe. Kolor znika z ust nie wiadomo jak, nie wiadomo gdzie... Wielka szkoda. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze