Sztuczne rzęsy na pasku

Modna Lash Sztuczne rzęsy bondingowe (różne rodzaje)

4 na 51 opinię

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    Momo
    15 stycznia 2025 o 23:39
    Naprawdę trzymają się 7 dni!
    Rzęsy Modna Lash dostałam od siostry w prezencie. Wybrała mi ten sam model, którego używa chyba już z rok. Model #inlove ma najkrótszą długość 8mm/10mm/12mm - zależało mi na naturalnym efekcie. Jest w kolorze brązowym i czarnym - moje są czarne. Na start potrzebujemy Klej - Bond, Remover - Zmywacz (do ściągania rzęs) oraz Aplikator. Kępki rzęs nakładamy według uznania. Podstawowa zasada - nie za dużo kleju! Nakładamy go delikatnie u nasady (pod rzęsy), dotykamy kępką pędzelka i przyklejamy. Mnie pierwsza aplikacja zajęła ponad pół godziny. Trzeba dojść do wprawy. Jak nam coś nie wyjdzie, to ściągamy kępkę i robimy drugie oko. Jeśli coś kłuje, to znaczy, że kępka jest za nisko, więc od razu ją zdejmujemy. Pierwszą aplikację zrobiłam po 5 kępek na oko i okazało się za dużo - mnie wystarczą 4. Rzeczywiście utrzymują się nawet tydzień! Podobno nawet można w nich pływać, ale tego nie sprawdziłam. Zdejmowanie ich jest bardzo proste. Po posmarowaniu removerem prawie od razu się odklejają. Zmywamy oczy płynem micelarnym do tuszu wodoodpornego i tyle. Zdjęte rzęsy oczyszczamy removerem i także płynem micelarnym (można kupić specjalny szampon do ich czyszczenia). Po wysuszeniu są gotowe do ponownej aplikacji. Nie straciłam ani jednej rzęsy własnej! Niestety popsuł mi się aplikator removera po kilku tygodniach używania. I minus na stronie Modna Lash - nie można dokupić samego kleju, jedynie w zestawie. Drugi minus - brak opcji płatności zwykłym przelewem. Podsumowując, to super alternatywa dla rzęs od stylistki! Oszczędność czasu i pieniędzy:)
    Zalety:
    • oszczędność pieniędzy (zestaw wystarcza na kilka miesięcy)
    • oszczędność czasu
    • same komponujemy oprawę oka
    • duży wybór modeli
    • nie uszkadzają własnych rzęs
    • łatwo się zdejmują
    • są wielokrotnego użytku
    Wady:
    • nie można dokupić samego kleju, jedynie w zestawie
    • brak opcji płatności zwykłym przelewem
    • słabe wykonanie aplikatora removera
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu