Iwostin Purritin, Remover, Żel redukujący zmiany potrądzikowe

• 21 grudnia 2015 o 21:30
    I tak i nie...
    Niestety podczas stosowania tego preparatu wystąpiło u mnie chyba uczulenie. Po nałożeniu na twarz czułam lekkie pieczenie a moja twarz robiła się czerwona. Co ciekawe następnego dnia moja twarz była w lepszym stanie. Dlatego mimo to stosowałam ten produkt. Oczywiście nie liczyłam na cuda i poprawienie stanu skóry, ale przyznam że jego działanie było ciekawe. Jeśli ktoś ma niewielkie problemy z cerą to może spróbować. Nie ma co liczyć na pozbycie się większych problemów, ale mam wrażenie że moja skóra się oczyszczała po nocy z tym produktem. Żelowa konsystencja produktu sprawia że jest on bardzo wydajny. Gdyby tak bardzo nie uczulał mojej twarzy sięgnęłabym ponownie. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    0407kk
    6 września 2015 o 21:23
    jak dla mnie strzal w 10
    zakupilam ten zel m.in. dlatego, ze uzywam zelu do mycia jak i emulsji matujacej i jestem z nich zadowolona i jako, ze posiadam problemy z cera w mniejszym lub wiekszym stopniu, chcialam sie przekonac jak owy produkt bedzie dzialal i nie zawiodlam sie. jak reszta produktow tej marki i ten zel jesy godny polecenia. skuteczny i niezwykle wydajny... nie wysusza skory jak krem z la roche o takim samym dzialaniu. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 4 grudnia 2014 o 23:19
    Calkiem całkiem
    +bardzo wydajny, ja używam go już 2 miesiące i mam jeszcze około połowy! +konsystencja- wręcz idealna, wystarczy kropla na opuszku palca, aby posmarować całą twarz! +neutralny zapach +rano buzia jest mięciusia :) +nie wysusza! +/- działanie: wiadomo, że to tylko drogeryjny krem, ale jakoś tak oczekiwałam po nim więcej. Rozjaśnił blizny, nie mogę powiedzieć, że nie, ale też nie wszystkie. ja smarowałam nim całą twarz, nie stosowała go punktowo i są takie miejsca, w których poradził sobie lepiej, a są takie, w których niemal wcale i sama nie wiem od czego to zależy. -zostawia warstwę na twarzy, której rano przed nałożeniem makijażu trzeba się pozbyć- dla mnie jako śpiocha jest to minus, nie zawsze rano mam czas, żeby zmywać krem z twarzy, a jeżeli tego nie zrobię to krem się łuszczy. Oczywiście wiadomo, że zazwyczaj myje się twarz rano, ale miałam przyjemnośc stosować kiedyś inny krem, po którym mogłam rano nałożyć makijaż bezpośrednio i nic mi się pod spodem nie rolowało.. więc generalnie nie jest to wada, ale porównując go do poprzedników ja odbieram to jako minus ;) Natomiast generalnie krem na plus, nie zaszkodził, delikatnie nawilżył. teraz robie trochę przerwy, za jakiś czas powtórzę dwumiesięczną kurację i zobaczymy jak się sprawdzi :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w połowie pierwszego
  • 22 marca 2014 o 10:30
    Co do blizn - małe efekty
    Produkt Iwostinu, którym miałam nadzieję zlikwidować moje dziurki potrądzikowe. Wydaje się, że delikatne spłycenie mojej głównej bolączki rzeczywiście nastąpiło, niestety nie wyeliminowało tej pozostałości po trądziku całkowicie mimo stosowania się do instrukcji używania. Nie miałam przebarwień na skórze, więc pod tym względem nie mogę ocenić kosmetyku, ale widzę, że recenzje tego działania są pozytywne. Przechodząc do plusów i minusów: Plusy: - konsystencja łatwo się rozprowadza, dość rzadka - uwaga, żeby delikatnie wyciskać żel, bo mi ciągle wyciskała się zbyt duża ilość, najlepiej trzymać tubkę nie pionowo, ale pod kątem, żeby żel wolniej spływał, - lekko spłycił dziurki po trądziku, - bardzo wydajny, starcza na długo. Minusy: - działanie jest tylko częściowe, preparat radzi sobie do pewnego stopnia - nie ma mowy o całkowitym pozbyciu się wgłębień, - bardzo łatwo za dużo go wycisnąć wskutek dużej rzadkości produktu, - przy nieuważnym nałożeniu zbyt grubej warstwy preparat zaczyna się lepić, co jest bardzo nieprzyjemne, zwłaszcza, że nakłada się go na noc. Trzeba bardzo ostrożnie wyciskać malutką ilość i rozprowadzać cienko, żeby uniknąć tego efektu. Podsumowanie: preparat nie wywołał zmian na które liczyłam, być może miałam zbyt wysokie oczekiwania ;). Jakiś tam drobny efekt zauważyłam, natomiast nie zamierzam inwestować w niego ponownie. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 40 ml
    errola
    16 maja 2013 o 20:51
    takie nic
    Stosowałam ten preparat gdy miałam problemy z cerą w sumie to chyba na fali mojego przywiązania do skuteczności tej marki w walce z trądzikiem. Bardzo lubiłam stosować żel do mycia twarzy i krem i uważałam, że były nawet skuteczne. Ten żel jednak nie spełnij jakoś moich oczekiwań. Po prostu spodziewałam się cudów, a dostałam mizerne działanie. Przy tym trochę się kleił, podobnie jak skóra. Nie zauważałam różnicy w cerze. Poza tym cena regularna trochę za wysoka. Używam tego produktu od: używałam ok. pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno