St. Ives Kolagen & Elastyna, Balsam do ciała do skóry suchej i normalnej

• 30 maja 2010 o 13:32
    Ujdzie
    Kupiłam ten balsam jakoś tak bez namysłu. Mam suchą skórę, dosyć problematyczną. Balsam ładnie pachnie, jest wydajny, tani, ma ładne opakowanie i spoko skład. Niby ma ujędrniać, ale daje tylko taki lepki efekt, nie lubię tego. Słabo się wchłania no i jednak wolę całkowicie wolne od chemii balsamy ;) Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 28 grudnia 2009 o 10:37
    średni i brzydko pachnie
    Jak dla mnie balsam jest bardo przeciętny , dosyć tępy ale łatwom się wchłania bez pozostawienia tłustej warstwy. Wydajny i tani. niezbyt dobrze nawilza, po kilku godzinach skóra może byc juz przesuszona. Bardziej nadaje sie na lato niz na z zimę. Minusem jak dla mnoie jest nieprzyjemny zapach który mi nie odpowiada i który w miarę upływu czasu niekorzystnie zmienia się na skórze. Używam tego produktu od:kiedyś tam Ilość zużytych opakowań:1
    Suzanne
    4 lipca 2009 o 16:21
    Nawilża i się lepi
    BardZO skuteczny i bardzo przeciętny balsam nawilżający w pieknym i bardzo poręcznym opakowaniu. Natłuszcza, nawilża, pozostawia po sobie pamiątkę; film. Jedni lubią, inni nie. Ja niekoniecznie. Przyjemnie i nienachalnie pachnie, wystarcza na bardzo długo. Bardzo dobry zakup w przypadku niechęci do wydawania pieniędzy. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 17 marca 2009 o 10:30
    nawilża
    Obecnie zdradzam ten balsam z innym ale chętnie do niego wracam. Doskonale nawilża, skóra po jego użyciu jest mięciutka nie wysusza się przez długi czas. Ma ładny nie drażniący zapach. Bardzo dobry balsam. Używam tego produktu od:dwóch lat Ilość zużytych opakowań:kilka
  • 10 lutego 2009 o 1:00
    Jak narazie najlepszy
    Dobrze się wchlania a skóra jest miekka w dotyku nie ma uczucia lepkosci a zapach tez mi sie podoba i nie tylko mi :)) Sklad kolagen koajrzył mi sie z działaniem przeciwzmarszczkowym ale poczytałam i się dowiedziała ze od 20 lat+ należy stosować kremy z kolagenem bo, działa jak mokry kompres, zapobiegający wysuszeniu skóry. Używam od roku Żadnego produktu dobrego w tak niskiej cenie nie znajdziecie :))