Mnie ten balsam bardzo przypadł do gustu, nawilża, zmiękcza i nie mam po nim uczucia tłustości. Zapach bardzo mi się podoba, ale jest dość charakterystyczny (więc lepiej powąchać przed zakupem:) Nie pamiętam już za ile go kupiłam, ale coś ok..8 zł więc cena niewysoka, a produkt wg mnie naprawdę bardzo dobry. Konsystencja jest "leista", dzięki temu łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Najprawdopodobniej kupię go ponownie, ale na razie kupiłam inny-chciałam znaleźć coś z lepszym składem (czego po namyśle żałuję,bo może ten co kupiłam teraz ma lepszy skład, ale St. Ives lepiej mi sie stosowało)
Używam tego produktu od: ok.roku z przerwami
Ilość zużytych opakowań: kończę 1
Jakby ktoś chciał to napiszę skład :
Składniki (INCI): WATER(AQUA), GLYCERIN, MINERAL OIL(PARAFFINUM LIQUIDUM), PROPYLENE GLYCOL, STEARIC ACID, GLYCOL STEREATE, STEARAMIDE AMP, PETROLATUM, DIMETHICONE, ACETYLATED LANOLIN ALCOHOL, CETYL ACETATE, GLYCERYL STEREATE SE,TRIETHANOLAMINE, CETYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) EXTRACT,PRIMULA VERIS EXTRACT, SAMBUCUS NIGRA FLOWER EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT,MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, CARBOMER, TETRASODIUM EDTA, SORBITOL, HYDROLYZED COLLAGEN, HYDROLYZED ELASTIN, TOCOPHERYL ACETATE, TRITICUM VULGARE(WHEAT) GERM OIL, PANTHENOL,PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, FRAGNANCE(PARFUM), HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, RED 33(CI 17200), RED 4 (CI 14700), BLUE 1 (CI 42090), YELLOW 5 (CI 19140).