Clarena Anti Age De Lux Line, Diamond Night Essence Diamentowa esencja na noc

Krem CLARENA Diamentowa Esencja Na Noc 50ml

• 6 marca 2013 o 8:24
    bardzo dobry pielęgnacyjny krem na noc
    Krem, w który warto zawinwestować. Bardzo dobrze się wchłania i świetnie nawilża. Działania widać i czuć już po pierwszym zastosowaniu. Ten krem zmienił opakowanie, ale jego fantastyczne działanie nic się nie zmieniło. Skóra po nim jest gładka i poprawia się jej koloryt. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 opakownie
  • 6 stycznia 2012 o 10:38
    Idealny dl mojej cery
    Najlepszy krem na noc jaki dotąd używałam a było ich wiele z rożnych przedziałów cenowych. Co prawda nie mam jeszcze 30tki ale uwazam ze lepiej zapobiegać zmarszczką niż później z nimi walczyć :) Idealny dla cery mieszanej. - krem na postać masełka ale nie zapycha porów ani nie powoduje zaskórników, - szybko sie wchłania, - efekt wygładzenia cery już w pierwszym tygodniu stosowania, - zamyka pory, - dobrze nawilża i rozświetla skore, - twarz rano wygląda na wypoczętą Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1 opakowania
    madric
    3 października 2011 o 15:19
    najlepszy kremik dla mojej cery
    Luksusowy, krem przeznaczony do nocnej pielęgnacji mojej cery. Po dwóch tygodniach zauważyłam, że moje (jeszcze delikatne)zmarszczki zniknęły. Kosmetyczka, która mi go poleciła powiedziała jedno: "Krem ten dzięki zawartości flawonoidów odmładza cerę do stanu porównywalnego ze skórą młodszą o 10 lat" ... i rzeczywiście mam cerę bardziej miękką w dotyku,zdrowszy koloryt i pozbawioną delikatnych zmarszczek. Dodatkowo szybko się wchłania, zapewniając aksamitne, nietłuste wykończenie. Początkowo kupowałam go u mojej kosmetyczki Klepatry (nie mogę podać adresu, by nie posądził mnie ktoś o reklamę), a w tej chwili w sklepie internetowym e-clarena (nie mogę podawać szczegółow). Kosmetyki dostępne też są na Allegro, ale szczerze mówiąc nie korzystałam jeszcze do tej pory, mimo, że ceny tam też są dość przystępne. A wracając do kosmetyku chciałam jeszcze dodać, że korzystam jeszcze z mleczka i tonika tej serii, które również polecam i uważam je za rewelacyjne Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 5 małe
    Kamlisa
    1 czerwca 2011 o 20:02
    całkiem, całkiem...
    Krem tak 3,5*, 0,5* za opakowanie :) Kupiłam w swietnym zestawie - genialnym w swej prostocie, zal, że to limitowanka :( i ze inni producenci tego nie robią. W jednym, zgrabnym słupku połaczone sa ze soba: 30 ml kremu na dzień z tej serii, 30 ml kremu na noc, 15 ml kremu pod oczy i 15 perełek pod oczy...Kremy sa ze soba skrecone tak, by zabierały jak najmniej miejsca, cała pielegnacje mozna zabrac ze soba do małej kosmetyczki... Krem nie jest rewelacyjny, ale bardzo przyzwoity. Gesty, masełkowy, o bardzo przyjemnym zapachu. Mimo konsystencji - swietnie sie rozprowadza i szybko wchłania. Nie nabłyszcza i nie natłuszcza twarzy, pozostawia tylko przyjemny film. Nie ma obawy, że odzywiamy poduszke ;) Byc moze dla cery suchej bedzie za słaby, na mojej sie sprawdza. Oczywiscie - nie działa cudów, ale przyzwoicie pielegnuje. Używam tego produktu od: kiedys Ilość zużytych opakowań: 30 ml