Iwostin Krem odżywczy na noc z witaminami C i E

• 4 stycznia 2014 o 21:45
    hit na zimę
    Pierwsze spotkanie z kremem skończyło się płaczem był za tłusty (skora mieszana po wakacjach odwodniona, skłonna do wyprysków) bardzo oporny w użytkowaniu, zostawiał tłusty film do rana. Ale skoro już go miałam zaczęłam nakładać mniejszą ilość którą rozgrzewałam w palcach i dopiero wmasowywałam w skórę i już było LEPIEJ. - ciemne pozostałości po trądziku zbladły - cera wydaje się być promienna. - skóra nie przetłuszcza się - wypryski pojawiaj sie rzadziej Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 01
  • 6 listopada 2013 o 23:58
    BARDZO MI POMÓGŁ
    Ten produkt to cudo dla mojej skóry! Jestem atopowcem, próbowałam juz Vichy, Biodermy, Ziaji, Pharmaceris, Dermiki i wszelkich innych firm kosmetycznych - każda mnie uczuliła. Ostatnio skóra zaczęła swedzieć, stopniowo barwa skóry twarzy przybierała kolor czerwieni, bolało, szczypało - coś strasznego. Wizytę u dermatologa mam pod koniec listopada wiec wybrałam się do zaufanej pani doktor. Okazało się że kosmetyki Biodermy doprowadziły do wysuszenia, poparzenia i uczulenia na mojej twarzy,mimo specjalnych kremow natluszczajacych. Prócz leków pani doktor poleciła mi zakup kosmetyków IWOSTIN i już po 2 dniach stosowania całej serii (głównie tego kremu) skora wygląda o niebo lepiej! Dodam że dostałam wysypu atopowego przez zaostrzony stan atopowy i otóż ten krem nie zapycha mojej cery i nie pozwala na dalszy wysyp! Mam cerę bardzo suchą, polecam atopowcom .
  • 13 września 2013 o 22:11
    lubie to
    bardzo fajny krem, mam skore atopowa i ten krem dobrze sie spisuje. dobrze odzywia skore, jest tlusty ale ja takie kremy na noc lubie. krem godny polecenia. Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 tubka
    turawa
    26 kwietnia 2013 o 19:10
    Niezły.
    Krem daje naprawdę dobre efekty. Skóra jest odżywiona, ma zdrowy kolor, wygląda na wypoczętą i zdrową. Krem nie zapycha porów. Nie znam kremu na noc, który dawałby równie dobre efekty za tak niską cenę. Jest jednak drobne "ale". Konsystencja i tempo wchłaniania się produktu. Krem zostawia na skórze tłustą warstwę, która nie znika przez 2-3 godziny. Przez to wieczorem, po nałożeniu kremu, wygląda się jak po nasmarowaniu masłem. Krem zostaje na poduszce i na włosach, zwłaszcza jeśli ma się grzywkę. Wada niby drobna, ale zdecydowała o tym, że przestałam go używać. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa
    moniaal
    12 grudnia 2012 o 22:20
    może i odżywia, ale bardziej szkodzi
    Do zakupu tego kremu zacheciła mnie kiedys kosmetyczka w salonie, w zasadzie polecała cała serie iwostinu. Ale widze, ze zakup tego kosmetyku był błedem. Po zastosowaniu skóra lepi się dosłownie a w dodatku to uczucie nie mija do rana. Okropieństwo! Czułam dosłownie jak zapycha moje pory i w ciągu kilku dni, dokładnie 4 mój nos nadaje sie tylko do wymiany! Potrzebuje gruntownego czyszczenia. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1, dopiero rozpoczęre