L'Occitane Immortelle, Essential Water Face (Esencjonalna woda)

Lamurka
    13 lutego 2013 o 12:17
    kosmetyk warty posiadania i już :)
    ta woda w polączeniu z pianką oczyszczjąco odratowaly stan mojej cery. Moja skora naprawde stała się czysta gladka lśniąca niemal calkowicie bez wyprysków. Byłam w ciężkim szoku kiedy naocznie obserwowalam jak uzyskuje piekny kolor i blask z dnia na dzień. Aplikacja byla niezwykle przyjemna - byl to moj pierwszy produkt do pryskania twarzy i raczej jedyny nawilżacz jakiego potrzebowalam. Kompletnie wystarczający na lużne dni. Z kolorystyki jestem raczej typem oliwkowym, i zanim sprobowalam tych kosmetykow naprawde wygladalam tragicznie choc nie zdawalam sobie z tego sprawy. Zestaw ten dostalam w prezencie od babci mojego chlopaka, dzieki niej i jego mamie zainteresowalam sie w ogole kosmetykami, odkrylam wizaz i poradnictwo jutubowe (niecale 1,5 roku temu) kosmetyki occitane wg mnie sa raczej luksusowym bajerem i jesli bedzie mnie stac to kupię ponownie bo bylam ta woda zachwycona jak bąbel balonem ;D Używam tego produktu od: jesien i zima 2011/2012 Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 15 września 2011 o 11:16
    przyjemna
    Woda ma idealny atomizer, rozpryskuje nieduże krople, idealnie rozdzielone na sporej powierzchni. Dwa psiknięcia i woda spryskuje całą twarz. Ma piękny, delikatny zapach, w żadnym wypadku nie pozostawia tłustej, czy lepiej warstewki. Przyjemnie odświeża, relaksuje, po jej użyciu skóra jest miękka i nawilżona. Jestem bardzo zadowolona z tego rodzaju wody w atomizerze, dzięki temu nie muszę męczyć skóry przecierając ją wacikiem nasączonym tonikiem. To taka kropka nad i, po wieczornym demakijażu, czy porannym myciu twarzy. Wcześniej często omijałam etap tonizowania skóry, z czystego lenistwa, teraz mam wygodny sposób na zadbanie o swoją skórę bardziej kompleksowo. Z pewnością skóra po demakijażu i spryskaniu tą wodą jest bardziej miękka i miła w dotyku, niż przed stosowaniem tego kosmetyku. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 21 lipca 2011 o 11:43
    Odświeża i nawilża
    Używałam tej wody do spryskiwania twarzy po demakijażu. Przyjemnie odświeża i tonizuje. Skóra jest nawilżona i miękka. Nie oceniam właściwości oczyszczających, bo nie zdarzyło mi się używać jej do przemywania twarzy. Zapach jest specyficzny i nie każdemu przypadnie do gustu. To może trochę zniechęcać. Wolę wody o kwiatowym zapachu. Dostałam w prezencie miniaturkę 30 ml z atomizerem. Raczej nie kupię pełnowymiarowego opakowania, bo podobne działanie mają dwa razy tańsze wody Sanoflore. Używam tego produktu od: 4 tygodni Ilość zużytych opakowań: 30 ml