Mariza Aksamitny fluid matująco - kryjący

• 12 stycznia 2014 o 9:54
    Pozytywnie mnie zaskoczył
    Kupiłam zupełnie przypadkowo, gdyz spodobał mi się jasny, porcelanowy (11) kolor fluidu, oraz jego cena ;P Nie nastawiałam się na nic specjalnego, tak szczerze powiedziawszy, a zostałam bardzo mile zaskoczona recenzowanym podkładem. Produkt łatwo się rozprowadza na twarzy, nie tworzac smug, plam ani efektu maski.Zostawia na bużce ładne, satynowe wykonczenie. Wyrównuje koloryt skóry, maskując przy tym jej drobne niedoskonałosci (z wiekszymi sobie raczej nie poradzi). Odcien porcelanowy idealnie stapia sie z moją cerą i jest na niej niewidoczny. Nie zapycha ani nie uczula mojej tłustej cery. Podoba mi się również to tandetne, plastikowe opakowanie, w którym zamknięto produkt ;) Małe, lekkie, poręczne, idealnie sie sprawdzi w podrózy. Na pompkę równiez nie mogę narzekac, gdyz dozuje odpowiednią dla mnie ilosc podkładu. W przypadku recenzowanego fluidu, doskonale sprawdza sie stwierdzenie, ze tanie wcale nie oznacza złe:) Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego...
  • 28 lipca 2013 o 13:55
    ciekawy produkt
    Plusy: -bardzo tani -ciekawe odcienie -fajna konsystencja -dobrze się rozprowada oraz nie pozostawia efektu maski -jego trwałość jest średnia Ok. 5 godz -nie wywołuje reakcji alergicznych -wyrównuje koloryt ale nie daje dużego krycia Minusy: -opakowanie -dostępność Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 1 maja 2013 o 20:23
    Przyzwoity podkład za niską cenę
    Plusy: *cena * posiada pompkę *odcien porcelana jest idealny ( nie za jasny i nie za ciemny) *bardzo ładny zapach *lekka konsystencja * ładnie wyrownuje koloryt * bardzo fajnie się nakłada, nie robi plam *nie uczula i nie zapycha Minusy: * może słabe krycie, ale nie wymagam tego od podkładu za 14,9 Używam tego produktu od: 1,5 tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego
  • 27 marca 2013 o 18:44
    Nie powala
    plusy: -opakowanie z pompką -bardzo przyjemny zapach -spora ilość odcieni do wyboru -nie daje efektu tzw."tapety" minusy: -konsystencja zbyt wodnista -kompletnie nie kryje -matuje na ok poł godziny w porywach do godziny nałożony na bazę i przypruszony pudrem matuje do ok 3 godzin -trwałość sam podkład trzyma ok 2 godziny/nałożony na bazę i przypudrowany ok 4h -nałożony sam wsiąka w lekko rozszerzone pory przez co wydają się większe i głębsze ale po nałożeniu go na bazę tego efektu nie ma -kolory w katalogu bardzo różnią się od tych w rzeczywistości więc polecam wcześniej kupić próbki Dla zainteresowanych mam cerę mieszaną,u osób z inną cerą może sie zachowywać inaczej Niewiem czy ponownie kupię ale wydaje mi się,że ze względu na zapach i dość naturalny wydląd dam mu drugą szansę Używam tego produktu od: Miesiąc Ilość zużytych opakowań: kilka próbek w różnych odcieniach
    Miluuu
    21 lutego 2013 o 11:18
    Ok
    Daje trzy i pol gwiazdki, poniewaz u mnie sie nie sprawdzil do konca. Na mojej twarzy nie trzyma sie zbyt dlugo, moja cera wymaga krycia (mam cere naczynkowa) - podklad tego nie gwarantowal. Na minus napewno zasluguje opakowanie, tandetne i plastikowe jak i pompka, ktora nie odmierza rownych porcji i wrecz pluje podkladem. Gwiazdki daje, poniewaz w mojej pracy czesto maluje klientki i widze, jak podklad zachowuje sie na skorze. Dla osob z niezbyt duzymi problemami skornymi jest fajny. Nie jest ciezki. Ma fajna game kolorystyczna. Na twarzach klientek zauwazylam, ze trzymal sie dosc sporo, bo 6-7 godzin. U mnie trwalo to moze 3 godziny (moja cera okropnie sie przetluszcza :D). Nie podraznil, ani nie zapchal. Za tą cenę podkład warty uwagi, jednak napewno nie dla osób, które mają problemy z silnym przetłuszczaniem. Używam tego produktu od: Jakies pol roku Ilość zużytych opakowań: Dwa pelne i trzecie do połowy