Sulphur Zdrój Kuracja Siarczkowa, Buska maska siarczkowa do ciała

Sulphur Buska Maska Siarkowa kuracja siarczkowa do ciała 500 g

• 2 października 2018 o 5:46
    złoto. póki co jedyny produkt, który radzi sobie ze zmiękczeniem, uspokojeniem i ujednoliceniem koloru mojej cierpiącej na rogowacenie okołomieszkowe skóry; w dodatku jedyny kosmetyk do całego ciała, którego efekty są długotrwałe. moja skóra po jednej takiej kąpieli nie potrzebuje żadnego wspomagania przez kilka dni, a jest naprawdę wymagająca i kapryśna. żaden balsam i żadne wypróbowane przeze mnie masło nie mogą się tej masce równać. konsystencji również nie można nic zarzucić; jest na tyle gęsta, że nie znika nagle pod wodą, ale nie jest tłusta, tak że nie potrzeba do zmycia żadnego dodatkowego środka. wydajność bardzo dobra, tak samo zapach – specyficzny, świeży, ale nie ostry czy odrzucający. dla mnie kojący. objawienie dla osób zmagających się z wyjątkowo suchą i szorstką skórą.
  • 31 lipca 2016 o 13:27
    To jest geniusz
    Kupiłam tą maskę pod wpływem pierwszej recenzji na wizażu. Można myśleć, że maska do ciała to fanaberia, ale dla mnie ta biała pasta jest podstawą dbania o skórę, zdrowie i dobre samopoczucie. Nie balsamy. Pamiętam, że po pierwszym użyciu pomyślałam sobie - niesamowite, pierwszy raz w życiu mam kosmetyk, który spełnia wszystkie obietnice producenta, a ja nigdy nie miałam takiej aksamitnie gładkiej skóry. Producent zaleca leżenie z maską w ogrzanej ciepłą wodą wannie; ja tego nie robię, bo mam prysznic i wprawdzie siedzę sobie z nią kilka minut w brodziku (na pewno nie zalecane 15 minut) a efekty i tak przechodzą oczekiwania. Efekty po 15 minutach w wannie muszą być jeszcze lepsze. Według mnie paradoksalnie sposób na pielęgnację dla zabieganych, bo skóra po użyciu jest tak napięta, jędrna, nawilżona i delikatnie natłuszczona (i to przez kilka dni), że nie muszę używać żadnego balsamu. Mój mąż od razu widzi różnicę ;-) Czyli jedna sesja raz w tygodniu daje lepsze efekty niż codzienne wcieranie balsamów, czego ja osobiście nie znoszę i na co szkoda mi czasu. Planuję przestać kupować balsamy, skończyć to co mam i przerzucić się tylko na maskę. Nie nawilżam skóry regularnie, więc to może być strzał w dziesiątkę - raz w tygodniu można się poświęcić. Samo stosowanie kosmetyku jest jak najlepsze spa. Zapach dla mnie fenomenalny, kojarzy mi się z saunami i kąpielami zdrowotnymi w hotelu Gołębiewski. Dla mnie działanie terapeutyczne jest nie do przecenienia - po sesji z maską czuję się wyciszona, zrelaksowana, uspokajam się, czuję się lżejsza i "oczyszczona". Wczoraj zrobiłam sobie maskę o 23:00 po całym dniu ogarniania domu i ogrodu i czułam się jak nowo narodzona. I to wszystko zamknięte w słoiku za 30zł. Maskę trzeba zużyć w ciągu 6 miesięcy od otwarcia, mnie się to nie udało bo nie używałam jej regularnie, przez co trudno mi ocenić wydajność, ale łatwo ocenić działanie, bo różnicę przed i po widać "gołym okiem". Na minus na pewno niehigieniczne opakowanie, nie lubię grzebać wielokrotnie (i to mokrą ręką) w słoiku, ale na taką formułę nie ma innej opcji. Kupię ponownie i będę kupować, dopóki będzie dostępna.
  • 15 czerwca 2015 o 11:01
    Dobry Polski produkt..
    Dostałam sporą odlewkę od przyjaciółki i stosuję na noc bez zmywania. Jest to na prawdę bardzo dobra maska. Moja mieszana cera dzięki niej uspokaja się, wszelkie niedoskonałości są wyciszone i wygojone, poprawia koloryt i cera wygląda zdrowiej i młodziej.. Jedyny mankament to specyficzny zapach, ale mi on nie przeszkadza. Póki co stosowałam tylko na twarz i dekolt, nie wiem jak działa na ciało ale przypuszczam, że krzywdy nie zrobi. Warto ją wypróbować.. Używam tego produktu od: msc Ilość zużytych opakowań: odlewka ok 75ml
    rojema
    26 lutego 2015 o 14:23
    Cudowna maska
    Maska jest wspaniałym produktem. Obietnice producenta są spełnione. Świetnie napina ciało - stosowałam wmasowując w skórę i zostawiając na noc na zasadzie balsamu, ale również zgodnie z zaleceniami na opakowaniu robiąc kąpiele - świetny relaks i rozluźnienie! czułam się jak w spa :) Minus: intensywny specyficzny siarkowy zapach , dla mnie akceptowalny, ale może przeszkadzać Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Anetss
    1 lutego 2015 o 18:21
    Bez rewelacji, niestety
    Może chodzi o to, że moja skóra potrzebuje czegoś innego, ale u mnie nie widzę żadnych efektów po użyciu tej maski, nawet jeśli robię to regularnie. Jestem odporna na działanie większości kwasów i innych złuszczaczy dostępnych w kosmetykach i w tym wypadku nie ma wyjątku. Nie dostrzegłam wygładzenia, nawilżenie, odżywienia... wielkie nic. Jedyne co mi się podoba to delikatnie chłodzący efekt po nałożeniu, szczególnie przyjemny w lecie. Dawałam jej szansę dwa razy. Pierwsze opakowanie zużyłam podczas poprzedniego lata, a drugie kończę teraz. Można by się zastanawiać, po co kupiłam drugie wielkie pudło czegoś, co nie zadziałało u mnie za pierwszym razem, ale za drugim razem miałam już rękawicę Kessę i sądziłam, że to coś zmieni. Jednak nie zmieniło, a szkoda. Używam tego produktu od: prawie dwóch lat Ilość zużytych opakowań: dwa