Catrice Gel Eyeliner Brush Dwustronny pędzelek do linera w żelu

• 29 listopada 2014 o 16:05
    Zawsze do niego wracam
    Dla pędzelek jest idealny do kresek. Używam codziennie, tylko szerokiej ściętej koncówki do rysowania kreski cieniem i robi to perfekcyjnie. Bez problemu wykonamy cienką jak i gruba linie w zależności od upodobań. Pół gwiazdki odejmuje za to ze po kilku miesiącach używania ma skłonność do deformowania się przez co kreski wychodzą mniej perfekcyjne, jednak zawsze sięgam po nowy, myśle ze to nie problem przy niskiej cenie i dobrej dostępności. Używam tego produktu od: dłużej niż rok Ilość zużytych opakowań: 3
    czikily
    21 maja 2014 o 0:08
    Co to za bubel...
    Skusiłam sie na zakup pędzelka spontanicznie, przy szafie catrice w hebe. Zakup oczywiście, jak większość nieprzemyślanych, wyszedł nieudany :) a że potrzebowałam pędzelka do linera, a w drogerii był mały wybór - padł on ostatecznie ( I NIESTETY!) na ten właśnie. Generalnie obie końcówki tegoż produktu są do kitu. Cienka jak na moje oko jest zbyt rzadka, zbyt miękka, zbyt długa. Włosie gnie się w każdą stronę, ale napewno nie w tę, w która aktualnie potrzebuję. Ciężko nad nią zapanować, a uzyskany efekt i kreska wcale nie są cienkie jak igiełka. Jesli chodzi o ukośnie ścięty koniec, tutaj podobnie. Włosia jest PO PROSTU ZBYT MAŁO. Moje jest wyliniałe. Nie wiem już, czy to efekt pierwszego mycia, czy było takie od początku. W każdym razie wygląda to jak postrzępiony, nędzny okaz. Tutaj tak samo, jak wyżej - włoski są zbyt miękkie, niedostatecznie twarde by można je było pewnie prowadzić, by sunęły po powiece czyniąc piękną kreskę. Generalnie akcesorium do... bani :) nie polecam. Używam tego produktu od: 3 miesiace Ilość zużytych opakowań: pierwszy i ostatni
  • 18 maja 2014 o 22:55
    Porażka...
    Początkowo uczyłam się nim malować kreski stroną wygiętą i wychodziło ok. Potem przeszłam na drugą stronę, początkowo było w miarę dobrze, ale z czasem zauważyłam, że włoski są bardzo twarde, dodatkowo ścięta strona jest bardzo gruba, przez co nie pozwala na wykonanie precyzyjnej, cienkiej kreski. Może i bym go używała gdyby nie to okropne drapanie w oczy. Półtorej gwiazdki tylko ja stronę wygiętą. Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: Pirwszy i ostatni
    laylaaa
    3 listopada 2013 o 21:37
    do niczego
    Tragiczny pędzelek. Jakkolwiek skośnie ściętą stroną jestem w stanie namalować w miarę przyzwoitą kreskę (w mękach), tak druga końcówka jest do niczego - już przy pierwszym użyciu włosie rozczapierzyło się i zaczęło odstawać na wszystkie strony. Szkoda pieniędzy. Używam tego produktu od: wrzesień Ilość zużytych opakowań: jedna
  • 19 sierpnia 2013 o 16:24
    fantastyczny
    Tani, a naprawdę dobry. Bardzo łatwo nim zrobić precyzyjne kreski, zarówno eyelinerem w żelu, jak i zwykłym cieniem. Nie niszczy się, nie wypada mu włosie, nie zniekształca się. Dołączone jest do niego małe, bardzo wygodne etui. Za taką cenę polecam każdemu. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno