Remington Suszarka do włosów Spin Curl D1001

• 29 czerwca 2014 o 13:14
    Jest ok
    Suszarkę tą kupiłam po obejrzeniu odcinka Pani Gadżet która chwaliła ten produkt. Dla mnie suszarka jak suszarka. Ogólnie mam ładne, błyszczące włosy i nie mam z nimi problemów więc suszarka ma suszyć i tutaj spisuje się dla mnie jak każda inna. Ja nie widzę tak jak inne dziewczyny, że jedna suszarka suszy lepiej a druga gorzej. Ja kupiłam ten produkt dla nasadki spin , która kręci włosy. Uważam, że to fajne rozwiązanie i efekt jest ładny. Trochę to pracochłonne, ponieważ trzeba chwytać po kolei każde pasmo włosów i trochę je potrzymać w tej tubie, która kręci włosy. Mi zrobienie całej głowy zajmuje około 20 minut. Później może trochę krócej jak już się dojdzie do wprawy. Efekt zaraz po kręceniu jest taki jakby lekkie dredy ( włosy skręcone wokół własnej osi dosyć ciasno). Ja osobiście po kręceniu czesze je grzebieniem, bo w takich dredach bym nie wyszła. Wówczas włosy początkowo trochę sie prostują a następnie wracają do skrętu, luźnego, lekkiego, falowanego i to jest efekt który mi odpowiada. NIe utrwalam tego lakierem. Trzyma się cały dzień. Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: jedna
  • 9 czerwca 2014 o 23:21
    zachycona
    O tak! To jest moja ukochana suszarka. Dostałam ją w prezencie kilka lat temu. Początkowo niepewnie testowałam końcówkę do loków, ale już po dwóch pierwszych razach zakochałam się bez pamięci. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym mieć inną suszarkę. Suszy świetnie, szybko, nie puszy włosów. A tuba do loków jest boska. Mam dość poddatne włosy, które ładnie się skręcają i dość długo utrzymuje się efekt skręcenia. Są to delikatne loki, które dodają objętości moim włosom. Super sprawa. Dziękuję darczyńcowi z całego serca. Mam nadzieję, że posłuży mi jeszcze kilka lat. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 szt
    jury87
    10 maja 2014 o 14:48
    polecam :-)
    Z przyjemnością polecam Wam tę suszarkę :-) Kupiłam ją około dwa lata temu i jestem nią zachwycona :-) cały czas działa i dobrze suszy(na ogół moje poprzednie suszarki szybko wysiadały bo często ich używam- codziennie) ale ta końcówka do kręcenia włosów jest dla mnie strzałem w dziesiątkę. Mam cienkie włosy i susząc je stosując kręcocą końcówkę w prosty sposób dodaję im objętości :-) Dodam, ze moje włosy sa podatne na kręcenie. Ja jestem bardzo zadowolona :-) Używam tego produktu od: od dwóch lat Ilość zużytych opakowań: 1 suszarka
    asias_j
    30 sierpnia 2012 o 23:22
    Mimo wszystko to jest to super suszarka
    Kupił mi ją mąż na allegro za 250 zł ( czy nawet więcej) ,ale była to wtedy jeszcze totalna nowość.Jestem niestety posiadaczką strasznie prostych i grubych włosów( tzw włosy szkliste) i z moimi włosami oprócz tego ,że wspaniale suszy nie robi nic innego .Natomiast moja córka odziedziczyła włosy po ojcu,są one miękkie i lekko się kręcą i u niej suszarka spisuje się wyśmienicie.5 minut zajmuje ułożenie super oryginalmych ( bardzo naturalnie wyglądających)loków. Natomiast funkcja jonizacji bardzo fajnie nabłyszcza ale też u córki ,bo u mnie nie widać .Tak ,że działanie zależy od włosów i za to odejmuję jedną gwiazdkę.Tylko jedną ,dlatego ,ze to nadal jest suszarka a podstawową funkcją suszarki jest suszenie ,co robi bez zarzutu i z naprawde dużą siłą.Odkąd ją mam nie stosuję odżywek do włosów a zawsze suszę na najwyższym poziomie,ona nie niszczy moich włosów.
  • 5 marca 2012 o 13:15
    Najlepsza suszarka, jaką miałam
    Do zakupu skłoniła mnie chęć posiadania ładnie skręconych włosów na co dzień, bez wielkiego wysiłku. Mam proste, cienkie włosy, podatne na układanie i kręcenie, może to dlatego jestem tak zadowolona z tej suszarki. Oczywiście żeby dojść do wprawy w układaniu loków trzeba ćwiczyć. Za pierwszym razem nie wyszło mi to tak jak powinno, czym troszkę się zraziłam, ale kolejna próby było co raz lepsze - wystarczy tylko opracować technikę, która będzie odpowiednia dla naszych włosów :) dzisiaj wystarczy mi 15 minut, żeby mieć ładne fale na co dzień, które z powodzeniem utrzymują się do następnego mycia :). Wielką jej zaletą jest duży podmuch, więc aby wysuszyć moje włosy potrzebuję tylko kilku minut. Warto podkreślić, że w przeciwieństwie do innych suszarek które miałam, w tej strumień zimnego powietrza jest na prawdę zimny. Przed zakupem przeczytałam wiele recenzji - zdania były podzielone, ale stwierdziłam, że nie dowiem się jeżeli sama nie spróbuję :) Teraz nie wymieniłabym jej na żadną inną. Osobiście nie dostrzegam żadnych wad tego produktu :) Kupiłam ją w MediaExpert za 139zł Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 suszarka :)