Halle Berry Reveal the Passion EDP

Halle Berry Reveal The Passion Woda perfumowana 30 ml

1315
    12 kwietnia 2014 o 17:29
    INTRYGUJĄCA ELEGANCJA
    Kupiłam w bardzo dużej promocji dezodorant z tej serii. Zachwycił mi od pierwszej chwili. Za parę dni kupiłam flakonik perfum. Zapach ma w sobie niezwykłą moc kwiatów i owoców jednak zdecydowany dodatek drewna Okume i piżma powoduje, że nabiera on mocnej elegancji podszytej lekkością kwiatów. Ten niecodzienny mix spowodował, że trudno oprzeć się Reveal the Passion. Coś kryje się w tej woni co daje poczucie ogromnej kobiecości, ale jednak z ogromną nutą dziewczęcej radości. Zakochałam się w nim na długo. Używam tego produktu od: 1 ROKU Ilość zużytych opakowań: 3 flaony
  • 13 marca 2014 o 9:13
    piękne
    świetny zapach bardzo trwały. nawet dezodorant perfumowany jest bardzo mocny :-) dla mnie te perfumy pachną dobrym słodkim winem <3 idealne dla kobiet marzących czuć się sexownie, pociągająco :-) niestety już rzadkością jest je gdzieś kupić ale gdy tylko nadarza się okazja to kupiję :-) flakonik 15ml. kupilam za 20zł w naturze. oczywiście ostatnia sztuka :( małym minusikiem oczywiście cena ale to normalne raczej :-P polecam!!!!!!!!
    Hiyori
    19 sierpnia 2013 o 22:24
    Słodycze
    Słodkie (ale nie agresywnie, to nie jest &quot;kwiatowy ulepek&quot;), przyjemne, dziewczęce, urocze. Dla mnie to zapach cukierków, słodyczy. Kojarzy mi się z młodą osobą. Zdecydowanie bliskoskórne. Trwałość max do 3 godz, potem jeszcze trochę czuć na włosach, ubraniach. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego 30 ml
    Uliarra
    6 lipca 2013 o 22:50
    nienawidzę
    Byłam oczarowana tym zapachem... Kupiłam. Od razu usłyszałam &quot;ale ostre perfumy&quot;. Jak dla mnie śmierdza. Są ostre, wypalają mi nozdrza, gdy się nimi wypsikałam, dzień był nieudany... Nie lubię ich. Wyrzuciłam. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: ani jedno do końca
    Sybil_
    23 kwietnia 2013 o 21:02
    ulubieniec:)
    Jeden z moich ukochanych zapachów. Jest śliczny, delikatny a zarazem z pazurem. Ja wyczuwam w nim malinę, co nadaje mu owocowy aromat, ale nie przypomina słodkich ulepków typu Escada. Moich zdaniem nadaje się zarówno na dzień i na wieczór, na kazdą porę roku. Plus za śliczną buteleczkę. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 15 ml