Boots Sunkissed Jumbo Bronzing Pearls (Puder brązujący w kulkach)

• 12 czerwca 2015 o 15:30
    A więc...
    Kupiłam te kulki , ze względu na to iż moje poprzednie się skończyły. Grzebiąc na allegro , patrze -> kulki brązujące , 9 zł - a co tam ?! Przyjechały lada dzień moje wyczekiwane kuleki , otwieram a tam mega pudełko (!) , z zawartością 45g kulek brązujących ! To więc , zabieram się do testowania , biorę pędzęl do ręki , zbliżam się do buzi i nagle BĘC ! Wielka , pomarańczowa plama !!! AAAAA! Kulki są tak MOCNO napigmentowane , że naprawdę trzeba uważać z nimi, troszkę trzeba się również namachać pędzelkiem żeby efekt naturalny świeży i nie przesadzony :) Tak więc : +cena !!! (mój portfel podpisuje się pod tym) +wydajność (no no , 45g to chyba na 5 lat , portfel się również podpisuje pod tym , gdyż nie mam potrzeby kupowania kolejnego opakowania) +kolor - nadaje efekt naprawdę świeży o ile nie przesadzimy z ilością +trwałość +opakowanie - kulki nie mają jak wyjść na "spacer" i nie trzeba ich później ganiać po podłodze +dostępność - musimy uważać aby nie przesadzić bo bardzo łatwo zostać pomarańczowym marsjaninem :D -zapach (troszkę taki mydlany) Tak poza tym , podpisuje się pod tymi kulkami , za 9 zł mamy super kosmetyk , jednak musimy troszkę posiedzieć nad tym efektem ale warto !
    Je2bnik
    12 października 2014 o 11:11
    Jak za ta cene moze byc :)
    Jakis czas temu mialam faze na produkty w kulkach;) Przetestowalam kilka roznych i jakos bez wiekszego zastanowienia rzucilam do koszyka rowniez ten produkt.Kosztowal ok 10 zl wiec to byla raczej ciekawostka :) Kolor tych kuleczek jest calkiem stonowany.Nie jest to moze najzimniejszy odcien bronzera jaki mialam w zyciu,ale nie jest bardzo pomaranczowy,ani tez nie ma chamskiego brokatu w sobie :) Kuleczki nie sa jakos zabojczo napigmentowane,ale moze to i lepiej bo przynajmniej niewprawiona reka nie zrobi sobie tym produktem krzywdy. Aplikacja calkiem przyjemna,kulki nie wbijaja sie w pedzel ani nie trzeba ich gonic po podlodze :) Nie pyla sie.Efekt na buzi-calkiem ladnie mozna sobie twarz wykonturowac,bez przesady i pomaranczowych plam.Wyglada on na buzi calkiem zdrowo. Ilosc produktu w opakowaniu i wydajnosc jest niesamowita-napewno starczy mi on na wieki. Minusy jakie ja zdecydowanie w nim widze to-trwalosc-po polowie dnia juz niestety nie widze go na buzi,szybko sie sciera;\'( Do tego,okropne szkaradne opaowanie-ja swoje kulki przesypalam do innego bo nie umialam wytrzymac z tym dennym plastikowym wytworem :) Raczej nie kupie ponownie-jest tyle innych bronzerow do wytestowania :) Używam tego produktu od: ok roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    women88
    2 października 2014 o 11:06
    Fajny puder
    Kuleczek brązujących jest bardzo dużo- 45g co sprawia, że puder jest bardzo wydajny i starcza naprawdę na bardzo długo. Opakowanie solidne. Same plusy, żadych wad. Używam tego produktu od: od roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Alexzus
    4 listopada 2013 o 17:42
    Nie dla bladolicych!!
    Myślałam że dołożę lekką poświatę na moich bladych przez podkład policzkach, z lekko prześwitującymi różowymi rumieńcami. Jakże się przeliczyłam.. Chyba tylko raz udało mi się zastosować ten bronzer tak jak oczekiwałam. Reszte razów zostawia kropki - po prostu kropki!! - wyglądające jak jakieś okropne plamy naczynkowe czy coś. Mam lekkie kropki na policzkach, ale zakryte pudrem były wręcz niewidoczne, za to ten bronzer po prostu uwidaczniał je i zdawał się dokładać nowe. Myślałam że to wina zbyt ostrego pędzla, spróbowałam innym ale to samo, zaś dołączoną gąburą nie śmiałabym cokolwiek pomalować - raz spróbowałam i całą rękę obmaziałam, że wyglądała jak mulatka albo biały człowiek, co opił się sokiem marchewkowym. Gdybym tego od razu spróbowała na policzkach to zdecydowanie szłabym się zmazać i nie poszłabym do szkoły. Nie no nie byłoby problemu gdyby rozprowadzał się równomiernie, a on się osadza na chybił trafił. Dam mu jeszcze szansę, bo w końcu tego cholerstwa nie zużyję (45g). Plusem może być cena - 9zł bez przesyłki Spróbuję go nałożyć, \'kropsnąć\' dołączoną gąbką (bardzo ostra, dodatkowo drażniąca policzki).. Teraz mnie tak wkurzył, że odejmuje jeszcze pół gwiazdki - dołączam zdjęcia. Na 2 pierwszych kręciłam okrągłe kółka a i tak widać, że plamy są nierównomierne. Przedostatnie i ostatnie nazwałabym "Mars-i jest niedobrze " (próba roztarcia gąburą dołączoną, bez pudru, za to ostatnie wszystkimi gąbkami, puszkami i pędzlami, jakie miałam.. Nie ma nadziei.) W ogóle roztarcia, co ja mówię? On się nie rozciera!! Plamkę zrobisz przypadkiem w nadmiarze i nie rozetrzesz jej.. Odkryłam jednak nowy sposób; biorę podłużny pędzel, nabieram na niego to brązowe coś, nadmiar odklepuję w gąburę i takim czymś, odklepanym pędzlem przecieram kości policzkowe. Spróbuję jutro rano (boje się) Próba nr 2: skruszyłam 3 kuleczki z zestawu do osobnego opakowanka. Dałam na płaski pędzelek, mocno otrzepałam by nie zostało ani grubej drobinki. Umachałam się ale wyszedł efekt jako taki, nie za mocny, z tym że raz niemiłą niespodzianką była niestrzepana drobinka, która weszła w policzek i potarta mocno 5 razy, nie rozmyła się i została brzydką kropką.. Nie polecam go jednak, lepiej kupić bronzer w płaskim kompakcie który łatwo się aplikuje i stopniuje, niż bać się każdego poranka i 70% razy kończyć przed lustrem jak z rumieniem, czy obawiać się zapodzianych przypadkiem nierozdrobnionych okruszków, których w życiu nie rozsmarujesz.. Gdyby nie żal wydanych 10zł bez przesyłki (kiedyś się nauczę nie żałować, na razie oszczędzam każdy pieniądz) to wyrzuciłabym to w pi***. Do tego kolor jest zbyt nasycony, oczekiwałam czegoś mniej ceglastego i chłodniejszego, by wyglądało jak naturalne cienie a nie sztuczne plamy, których słońce nie śmiałoby stworzyć Przepraszam jeśli się zbytnio rozpisałam, mam nadzieję że chociaż z sensem. Być może na ciemniejszych karnacjach ten produkt się nada. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1, niestety.. Edit: z nowym pędzlem na mineralnym pudrze jest lepiej, wygląda ok w kościach policzkowych, dokładam gwiazdkę. Wciąż jednak jest dla mnie a)za ciemny, na bladej buzi wyglądałby jak rdzawobrązowe plamury b)ciąży mi, czuję go, kłuje na skórze c) wciąż osiada się w zakrytych pudrem pryszczykach. Jednak muszę go zużyć i mogę mieć go w nieskończoność, do wakacji zostanie z pewnością, do modelowania buzi itp. Ale niestety nie mogę mu dać więcej jak 3 za niemiłe przygody z początku; mam dużo różów i jakoś się potrafią rozprowadzić jak cień, nie jak plamy..
    sonarqa
    26 maja 2012 o 18:16
    bardzo fajny
    Śmiało mogę polecić ten puder. Jest bardzo fajny, brązujący i lekko rozświetlający. Świetnie się rozprowadza. Ja zamiast gąbki używam do niego pędzla. Cena atrakcyjna. Nie wygląda na buzi sztucznie Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego