L'Oreal Professionnel Fiberceutic, Botoks Serum do włosów w ampułce

foxy313
    9 czerwca 2014 o 20:54
    NIC SPECJALNEGO
    używałam tego produktu na rozjasnione wlosy, wiec były suche i lamliwe,ale zawsze po farbowaniu. nakladalam ampulke, a na ampulke maske, ktora jest sprzedawana w zestawie z ampulka. za pierwszym razem efekt - super!! włosy nie byly ani sztywne jak druty, ani zbyt miekkie, bylu idealne, jakby nigdy nie dotkniete farbą! po drugim razie, czyli po ok. miesiacu juz byly o wiele ciezsze i dziwne, takie sztywne, matowe, nie podobalo mi sie wcale, teraz robilam ostatni raz juz chyba, bo narazie nie chce wiecej, wlosy fakt odzyly, ale to nie jest to czego szukam, sto razy lepiej wygladaja po tym jak sama zrobie sobie maseczke po prostu z miodu, olejku i witaminy E - błyszcza i sa bardzo nawilzone. po tej ampulce sa pozniej jak druty proste i sztywne i mam wrazenie ze suche, ale nie pusza sie to jedyny plus. Używam tego produktu od: trzech miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 cały zestaw ampułek z maską
  • 4 stycznia 2013 o 14:49
    świetne!
    używam razem z maską do włosów cienkich, w przypływie desperacji i rozpaczy, kiedy patrzyłam na moje włosy postanowiłam zakupić jakieś profesjonalne kosmetyki. zakupiłam dwa serum, i nie żałuję! po 4 myciach efekt wciąż się utrzymuje, chociaż nieco słabnie. moje włosy są miękkie, nie plączą się aż tak mocno jak to przy moich kręconych, z łatwością mogę rozczesać, końcówki nie rozdwajają się, włosy wyglądają bardzo zdrowo. z pewnością mała ampułka wystarczy na długie włosy, mi jeszcze trochę zostało a myślę, że miałam już nadmiar na głowie ;) Używam tego produktu od: półtorej tygodnia Ilość zużytych opakowań: 5/6 jednego
  • 15 czerwca 2012 o 16:26
    Jest dobra
    Robi dokładnie to co ma robić. Włosy po nim są błyszczące, sypkie, bardzo dobrze się układają. Używam razem z maską zamykającą do włosów cienkich i mogę powiedzieć, że jestem zadowolona. Trzeba tylko bardzo dokładnie spłukać włosy po takiej kuracji-za pierwszym razem zrobiłam to niedokładnie i byłam przerażona!!Włosy były ciężkie, lepkie, obklejone i sztywne. Jednak po umyciu wszystko wróciło do normy. Dałam drugą szansę kosmetykowi, spróbowałam ponownie-tym razem spłukal solidnie i nie żałuję :) Polecam :) Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
  • 16 maja 2012 o 12:05
    dobra...
    chcę się podzielic swoja opinia o masce między innymi z powodu recenzji "pasterza cieni" skoro włosy nie są zniszczone to maska zdecydownie nie jest dla Ciebie, nie może dać efektu bo nie ma tam nic do zrobienia po prostu... :) Maska jest ok zastosowana z ampułką sprawia że włosy stają się wygładzone, błyszczące zdecydowanie wyglądają lepiej, natomiast faktem jest, że nie są zbyt miłe w dotyku maska nie zmiękcza włosów tak jak inne maski z Loreala i zapach jest dość intensywny, moze przeszkadzać... Stosuję ją krótko, ale muszę przyznać że jestem zadowolona z zakupu, nie żałuję, wiadomo nie ma cudów od razu nie uzyskamy pięknych włosów natomiast spodziewam się poprawy po dłuższym stosowaniu ... nie daję 5 gwiazdek bo nie wiem jak włosy będa się zachowywać dalej, ale jestem pozytywnie nastawiona. na pewno nie jest zła. nie wiem czy kupię ją jeszcze ponieważ przymierzam się do Sp, lubię zmieniac kosmetyki i wiem, że dobrze to robi włosom...Używam tego produktu od: 2 tygodniIlość zużytych opakowań: w trakcie 1 - 250ml po dłuższym stosowaniu mogę śmiało stwierdzić, że jest dobra (wrzuciłam tu recenzję maski z rozpędu :/) podtrzymuję opinię j.w. jest godna polecenia ja jednak wolę absolut i intense repair bardziej mi odpowiadają te maski:)
  • 2 stycznia 2012 o 21:43
    bubel
    Pisałam już recenzję, lecz w tajemniczy sposób zniknęła... Serum kupiłam wraz z maską skuszona obietnicą gładkich, odbudowanych włosów. Oglądałam filmy instruktażowe, czytałam zalecenia producenta, używałam z maską, zgodnie z instrukcją i filmami producenta. I co? i nic? ampułki nie robią kompletnie nic co obiecuje producent - nie wygładzają, nie odbudowują. Włosy stają się suche, matowe i sztywne. Dodam, że od dawna nie rozjaśniam włosów, absolutnie nie używam prostownicy, nie robię trwałej, bardzo rzadko suszę suszarką, nie noszę czapek, nie kręcę na wałki i nie używam lokówki - może tym uniknę posądzenia, że mam zniszczone włosy a takie "to najlepiej ściąć"... Ampułki nie mają absolutnie żadnego pozytywnego działania na moje włosy, jedynie lekko usztywniają włos, przez co robią się mniej falowane, stając się bardziej proste. BUBEL totalny, moje rozczarowanie roku 2011. Używam tego produktu od: ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: 6 + całe opakowanie maski z tej samej serii