MIYO Massive Lash Attack Mascara Maskara dająca efekt sztucznych rzęs

• 23 lipca 2015 o 17:44
    za tą cenę - CUDO!
    używam tej maskary od dawna. skusiła mnie wiadomo - niska cena. od pierwszego użycia mnie zachwyciła i pozostaje jej wierna po dziś. PLUSY : - pięknie wydłuża, - pogrubia, - nie skleja rzęs, MINUSY : - czasem irytuje mnie szczoteczka, Używam tego produktu od: od bardzo dawna Ilość zużytych opakowań: do 10
    Rysia16
    26 czerwca 2014 o 17:20
    Bardzo dobry
    Tak naprawdę to w ogóle nie zależało mi na \'efekcie sztucznych rzęs\'. Po prostu potrzebowałam jakiegoś tuszu. MIYO robi dobre tusze w niskiej cenie, więc skusiłam się, a do tego był za niecałe 9 zł. Szczoteczką dobrze się maluje, kosmetyk wydłuża rzęsy i lekko pogrubia, ale mniej niż jego czarny brat ;) Nie osypuje się, do tego ładne opakowanie. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie
  • 26 września 2013 o 12:23
    Może nie ten efekt ale jest super;)
    Może zacznę od tego, że zdecydowanie nie daje efektu sztucznych rzęs, jak to obiecuje producent. Ale dla mnie nawet i lepiej bo nawet nie wiedziałam, że taki efekt ma dawać;p A szukałam zwyczajnego tuszu na codzień..zatem jak dla mnie super cena, super codzienniak, nie sypie się, nie kruszy, standardowa szczoteczka więc dla mnie najlepsza..poszukiwałam zwyczajnego ale dobrego tuszu i znalazłam:) Odjęłam tylko 1 gwiazdkę za obiecywanki producenta, bo ogólnie dałabym mu 5;)
  • 10 sierpnia 2013 o 19:45
    Średniaczek na duży plus :)
    Kupłam ten tusz na początku maja skuszona niską ceną i po pierwszym zastosowaniu jakoś mnie zniechęcił - właściwie nie wiem dlaczego. Leżał sobie spokojnie gdzieś na dnie w mojej kosmetyczce i ostatnio postanowiłam zrobić drugie podejście - okazało się, że wcale nie jest taki zły ! Po pierwsze myślałam, że po 3 miesiącach nieużytkowania zrobił się z niego kamień - a tutaj miłe zaskoczenie ! Konsystencja idealna ! Tusz na pewno nie daje efektu sztucznych rzęs, tak jak zapewnia producent, ale z drugiej strony nie możemy tego od niego oczekiwać za tak niską cenę. Mimo tego rzęsy wyglądają bardzo ładnie. Są wydłużone, pięknie podkręcone i nie sklejone - taki efekt możemy uzyskać co prawda dopiero po dwóch warstwach ale jednak ! (Dodam, że sama mam naturalnie długie i czarne rzęsy). Raczej nie pogrubia. Kolor to zwykła czerń, nie jakaś bardzo intensywna. Tusz trzyma się na rzęsach cały dzień, nie osypuje się i nie podrażnia oka. Dodatkowo na dolnych rzęsach nie tworzy efektu "pandy" - o dziwo chyba jako jedyny ze wszystkich, które stosowałam. Co mnie zaskoczyło to również zapach - przyjemny, nie spotkałam się z takim wcześniej przy innych tuszach. Cena jest po prostu śmieszna - fajnie, że za niską cenę też możemy kupić dość dobre tusze. O wydajności się nie wypowiem bo użyłam go 3 razy. Podsumowując - warto spróbować. Tusz jest lekki, daje naturalny efekt, dobry na co dzień :). Jest też dobrą alternatywą dla innych tuszy, z ogromnymi szczoteczkami, którymi trudno się operuje. Nie wiem czy do niego wrócę bo lubię testować nowe kosmetyki (tusze w szczególności) ale dla mnie osobiście jest on zachęcający :). Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Arian
    12 czerwca 2013 o 11:42
    Rewelacja
    Zdecydowanie mój hit. Zakupiłam go kiedy w drogerii zabrakło tuszu, który zwykle kupowałam, niska cena i ciekawa szczoteczka skusiły mnie na zakup i teraz nie kupuję już innych tuszy. Nacięłam się już na drogie marki z beznadziejnymi tuszami a ten jest bardzo w porządku: - nie skleja rzęs - nie pozostawia grudek - ładnie unosi i wydłuża rzęsy - nakładam go 2 razy i to wystarcza - nie śmierdzi chemią - nie podrażnia oczu - długo utrzymuje swoją przydatność, nie wysycha - u mnie sprawdził się w śnieżne i deszczowe dni - tani bo ok. 8zł - łatwo się zmywa Dla moich rzęs rewelacja! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jak na razie jestem w trakcie piątego