Balea Professional, Locken Styling Cream Krem do stylizacji kręconych włosów

• 22 października 2016 o 21:55
    Jestem na NIE
    Jestem nieszczęsną posiadaczką włosów wysoko porowatych, falowanych, nawet mocno falowanych, natomiast nie można powiedzieć kręconych niestety, bo ideałem jest mieć włosy albo proste, nisko porowate, albo kręcone, również nisko porowate, a że moje nie przypominają ani jednych ani drugich, staram się im czasem pomóc, żeby przypominały chociaż trochę te drugie, czyli kręcone. W tym celu podczas zakupów w DM-ie zawsze kupuję odżywkę Balea do włosów kręconych ,tej samej serii co nasz krem, natomiast tym razem jeszcze w ręce wpadło mi to "cudo"...które jak się potem okazało cudem jest żadnym. Próbowałam używać do stylizacji włosów na różne możliwe sposoby, wgniatałam na mokro ( efekt masakra) na podsuszone suszarką z dyfuzorem ( masakra jeszcze gorsza) na suche zupełnie, wgniatałam próbując wydobyć jakikolwiek skręt, małe ilości, większe ilości, niestety, za każdym razem uzyskiwałam posklejane smętnie zwisające strąki, nic, kompletnie żadnego działania i efektu w celu zdefiniowania czegokolwiek na głowie. Może moje włosy nie nadają się po prostu do używania takich sklejaczy, może są za cienkie, więc w końcu poddałam się i mój Balea Professional, Locken Styling Cream dzisiaj rano, po kolejnej mojej fali złości, wylądował w koszu na śmieci. Plus daję za konsystencję i fajne opakowanie, bardzo wygodne w użyciu, o zapachu nie wypowiadam się, ja go nie czuję.
  • 5 sierpnia 2015 o 17:17
    średni- słaby produkt
    szczerze nie polecam, mam cienkie poldlugie włosy , falowane , produkt ich nie skreca nie tworzy kształtu lokow , i trzeba uzyc czegos mocniejszego, kupilam zachecona opinia innych wizazanek , ale jednak nie. plusy: opakowanie, cena 3,5 euro, zapach minusy: ogolny efekt Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 6 czerwca 2014 o 8:36
    spełnia swoje zadanie
    Naprawdę przyjemny kosmetyk do stylizacji włosów kręconych i falowanych. Nie jest ideałem ale jest dobry na tyle, że znów chętnie po niego sięgnę. Kosmetyk ma postać kremu, nie lepi się i łatwo go nałożyć - ja po prostu wgniatam go we włosy. Od razu ładnie definiuje skręt i nie skleja włosów w strąki lub sztywne kosmyki. Nie obciąża włosów, spokojnie mogę trzymać go na włosach 2 dni bez mycia. Może nie jest specjalnie mocnym kosmetykiem - po jakimś czasie skręt nie jest już tak ładnie podkreślony i trzeba nad nim znów odrobinę popracować. Niemniej - efekt jest naprawdę zadowalający. Opakowanie jest bardzo wygodne, z dobrym dozownikiem. Szkoda, że nie widać, ile produktu wciąż zostało w środku. Zapach produktu przyjemny. W tej cenie jest to naprawdę dobry produkt, nie ideał ale coś porządnego. Na pewno jeszcze kupię. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 24 lutego 2014 o 19:55
    ok
    Produkt w fajnym opakowaniu z dozownikiem. Zapach przyjemny. Konsystencja dosyc lekka. Nie skleja ani nie obciąża włosów, nawet nakłądnay na suche włosy. Podkreśla kształt loków i fal. Ujarzmia niesforne włosy. Mógłby pozostawiać włosy bardziej miękkie w dotyku. Poza tym nie mam sie do czego przyczepić. Używam tego produktu od: kilka mies. Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 22 września 2013 o 12:22
    średni
    Produkt jak dla mnie powinnien mieć inne zastosowanie. Jeśli nakładam go na mokre włosy, to moje włosy się puszą i szybko przetłuszczają . Także u mnie niestety produkt sie nie sprawdził w tym zastosowaniu. Natomiast.,,, Postanowiłam mu dać jeszcze szansę i używam go np. na drugi dzień rano na suche włosy w celu podkreślenia loków.... i tu zdecydowany + Jeśli chodzi o inne zalety: - zapach przyjemny - cena super - opakowanie z pompką .. super - nie skleja włosów Wady: - przetłuszcza włosy Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie