Eveline Cosmetics Bio Hyaluron 4D, Skoncentrowany rozświetlający krem pod oczy

rochas
    27 stycznia 2017 o 12:42
    Może być, choć szału nie ma
    Mam mieszane odczucia. Z jednej strony ładnie nawilża i lekko napina skórę wokół oczu, ale niekiedy miałam wrażenie, że jego działanie było za słabe. Chyba jednak bardziej nadaje się na cieplejszą porę roku (ja stosowałam go jesienią i zimą). Krem ten niestety nie rozświetla, ale też nie bieli i nie zbiera się w zmarszczkach, nie wiem, skąd takie opinie. Starczył mi dokładnie na 4 miesiące, a stosowałam go rano i wieczorem, tak więc wydajność w normie. Ogólnie przyjemny krem, ale na razie do niego nie wrócę.
    Drogeria Natura
  • 14 stycznia 2017 o 16:32
    Szczypie w oczy
    To już kolejny krem pod oczy od Eveline, który wylądował w śmietniku. Niewiele mogę powiedzieć niestety o jego walorach pielęgnacyjnych, gdyż każdorazowe (!) użycie kończy się u mnie szczypaniem, pieczeniem oczy i potwornym łzawieniem. Rano po makijaż-nie do pomyślenia. Wieczorem przed snem-szkoda się męczyć. Próbowałam znaleźć na niego różne sposoby ale nie jestem w stanie go używać. Niestety... to nie to!
  • 13 lutego 2016 o 19:36
    Nie zaszkodzi, nie pomoże
    Krem nabyłam parę miesięcy temu z nadzieją, że nawilży skórę pod oczami. Stosowałam go około 2 tygodni codziennie, rano i wieczorem. Problem jaki pojawił się po tym czasie to było to, że nie robił kompletnie NIC. Ot krem taki rozświetlający, wow, nic nie robiący. Próbowałam go chociaż dokończyć ale nie dałam rady. Efektu rozświetlenia też nie zauważyłam. Dobrze, że nie uczulił za to dostał gwiazdkę. Nie polecam. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    stellla
    25 listopada 2015 o 17:12
    Nie spełnia obietnic
    Krem w jakimś stopniu nawilża, a więc zapewnia podstawową pielęgnację. Nie działa w żaden sposób na opuchnięcia czy cienie. Nie rozświetla. Denerwuje mnie też to, że krem bieli - przeważnie na noc nakładam większą ilość kremu pod oczy i zostawiam do wchłonięcia i większość kremów znika bardzo szybko, a z tym łażę z pobieloną skórą bardzo długo. Na moje nieszczęście jest bardzo wydajny. Używam tego produktu od: kilka msc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    julaa20
    15 września 2015 o 22:30
    lubie :)
    Krem kupiłam jakieś pół roku temu :) - rozjaśnia delikatnie cienie pod oczami - nawilża - strasznie wydajny - tani - nie podrażnia Polecam zdecydowanie :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie