Garnier UltraLift, Krem na noc przeciwzmarszczkowo-ujędrniający

ewamon
    11 sierpnia 2014 o 20:35
    Tak !
    Bardzo lubie ten krem. Co prawda zazwyczaj uzywam go po nalozeniu jakiegos serum, ale moim zdaniem jest to, ze sredniej polki, jeden z lepszych kremow (wersje na dzien z fitrem uzywam rowniez czesto). Dobrze nawilza, odswieza skore, skora rano jest odzywiona, za ta cene o wiecej prosic nie mozna. Zazwyczaj uzywam go w przerwie pomiedzy bardziej aktywnymi specyfikami (kiedy juz nie chce mi sie szukac nowosci, lub che zaoszczedzic troche, a czuje, ze cera jest w dobrym stanie) dla mnie to krem o lagodnym dzialaniu, jezeli go nie wycofaja na pewno jeszcze nie raz do niego wroce. Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: nie policze, sporo, tymbardziej, ze tez go uzywam czasami jako maseczki
  • 19 maja 2013 o 9:06
    Niezły kremik za przystępną cenę
    Krem lekki,nie zapycha. Przyjemnie pachnie. Fajnie się rozprowadza zostawiając delikatny film na twarzy. Minusem jest jego dosyć silne działanie.,niekoniecznie przekładające się na zmniejszenie zmarszczek. Otóż ,krem szczypie i po nałożeniu odczuwa się "jego pracę" .Używałam go naprawdę długo (około 3 lat) ale teraz odstawiłam go ze względu właśnie na owo szczypanie. Bardzo długo mi dobrze służył i mimo wszystko polecam,bo buzia rano jest wygładzona i świeża. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: około siedmiu
  • 10 marca 2013 o 22:36
    Fajny ale zapycha
    Krem ma lekką konsystencję - łatwo się aplikuje i przyjemnie wchłania zostawiając na twarzy delikatny film. Prawdopodobnie działa nieźle (używam na dzień kremu z tej samej serii i bardzo mi służy), jednak zapycha mnie potwornie. Po dwóch tygodniach z tym kremem czułam się znowu jak nastolatka (niestety nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu... Krostki, czerwone pryszczyki no i grudkowate wągry - tragedia). Po odstawieniu - wszystko zniknęło jak ręką odjął. Może jeszcze dam mu kiedyś szansę ale na razie mi się nie spieszy..
    jut
    28 sierpnia 2011 o 13:45
    Po prostu ok
    Używam tego kremu przez dwa miesiące i już kończę słoiczek, więc wystawiam recenzję. Na plus: przyzwoita cena, niezły zapach, przyjemne uczucie na skórze po aplikacji, gładkość Minusami są dla mnie: brak efektów w kwestaich zmarszczkowych oraz szczypanie produktu w oczy (a bardzo się staram, by ich nie dotykać...). Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno