The Sanctuary Kyphi Nourishing Shower Oil (Aromatyczny olejek do kąpieli)

• 3 lutego 2014 o 11:24
    świetnie nawilża
    Stosuje ten olejek zarówno pod prysznic jak i do kąpieli. - przyjemnie pachnie ale specyficznie - delikatnie się pieni - skóra jest nawilżona - po kąpieli zostawia tłustą "powłokę" na skórze - jest tani Jedynym minusem jest to że jest mało wydajny. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 2 małe opakowania
  • 20 lutego 2013 o 21:45
    Rewelacyjny olejek
    Z ciekawości kupiłam go na allegro i powiem szczerze, że był to w 100% trafiony wybór. Plusy: - piękny zapach - dobrze się pieni - nawilża skórę - nie pozostawia tłustej i lepkiej warstwy na skórze - niedrogi - dość wydajny. Minusy: - brak Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 4 opakowania
  • 3 grudnia 2012 o 19:38
    Lubię
    Olejek zakupiłam na allegro, byłam bardzo ciekawa jego działania, bo nigdy nie miałam do czynienia z takim kosmetykiem. PLUSY: + piękny zapach! Ale to jest kwestia gustu, zapach jest bardzo charakterystyczny, więc nie każdemu może się spodobać + konsystencja- prawdziwy olejek :) bardzo ciekawe doświadczenie + natłuszcza skórę + jest tani MINUSY: - jest mało wydajny, przy używaniu go raz w tygodniu skończył się dość szybko Podsumowując, polecam olejek wielbicielkom orientalnych zapachów, ja na pewno jeszcze do niego wrócę. Używam tego produktu od: trzech miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 20 czerwca 2012 o 14:24
    Na mojej suchej skórze sprawdza się rewelacyjnie
    Olejek Sanctuary Spa nadaje się pod prysznic, ale równie dobrze sprawuje sie w wannie, niestety pozostawi na niej swój tłusty ślad, choc od czasu do czasu można się skusić. Idealnie nadaje się dla przesuszonej skory, ma sporo składników naturalnych w tym olejek arganowy, wiec dobrze nawilża ciało. Olejek zamkniety jest w poręcznej butelce z dozownikiem, tak, że mimo lejącej konsystencji łatwo nałożyc odpowiednią ilość. Olejek ma charakterystyczny zapach, który z pewnościa nie bedzie odpowiadał każdemu nosowi, ja lubie indyjskie zapachy i ten wcale mi nie przeszkadza, choć musiałam się do niego przekonać, a im dłuzej używałam olejku tym bardziej mi się on podobał i relaksował, zwłaszcza w kąpieli. Olejek po zetknięciu z wodą delikatnie się pieni, ładnie myjąc skorę, jednocześnie ją nawilżając. Skóra po umyciu nie wymaga balsamowania, jest natłuszczona, nawilżona, ale się nie klei. Olejek jest srednio wydajny, moje opakowania starczaja mi jednak na dość długo, ponieważ nie stosuję go codziennie, a raczej wtedy, gdy potrzebuję odpręzenia i przyjemnego relaksu w łazience. Używam tego produktu od: 2011 Ilość zużytych opakowań: 4-te opakowanie