Ziaja Ulga Dla Skóry Wrażliwej, Kremowy żel myjący do twarzy i ciała (stara wersja)

Stara wersja produktu

ZIAJA ULGA Kremowy żel myjący do skóry wrażliwej twarzy i ciała 400ml

• 8 listopada 2020 o 16:10
    Dobry na codzień
    Dobry do każdej twarzy. Nie podrażnia nie uczula i faktycznie przynosi ulgę. Świetne rozwiązanie dla osób z problematyczną cerą. Po zastosowaniu twarz jest oczyszczona i nawilżona. Na pewno dużym plusem jest zapach a właściwie jego brak. Można używać również do mycia ciała i też się sprawdza. Ma bardzo wygodne i dużo opakowanie, starcza na bardzo długo.
    • Duże opakowania
    Afxnat
    12 czerwca 2020 o 20:23
    Super
    Delikatny, kremowy żel, świetnie oczyszcza twarz nie wysuszając jej, bardzo dobrze sprawdza się na mojej wrażliwej cerze. Posiada prosty skład bez zbędnych ulepszaczy. Jest naprawdę tani, co jest dużym plusem. Twarz po nim jest oczyszczona i przygotowana do nałożenia kolejnych kosmetyków. Żel jest bardzo wydajny, stosuję go 2 razy dziennie, opakowanie 400 ml starcza naprawdę na długi czas stosowania. Polecam
    Zalety:
    • Oczyszczenie twarzy
    • Delikatny zapach
    • Konsystencja
    Wijis
    22 maja 2020 o 17:43
    Super dla wrażliwych twarzyczek!
    Ten płyn do mycia jest naprawdę dobry. Jak na cenę około 10zł jest naprawdę nieźle. Mam skórę twarzy bardzo alergiczną, przy tym płynie nic mi się nie dzieje, brak dodatkowych wyprysków, delikatnie oczyszcza, nie zauważyłam, żeby wysuszał mi twarz, nawet w przypadkach suchych skórek na całej twarzy. Myślę, że od płynu do mycia twarzy nie należy oczekiwać cudów, ten jak wspomniałam wcześniej jest naprawdę delikatny i ma zbliżone pH do pH skóry. Testowałem wiele żeli do twarzy z niższej i wyższej półki, ten sprawdził mi się najlepiej, gorąco polecam!
    Zalety:
    • brak sztucznego zapachu, tak naprawdę ciężko określić mi jego zapach, mi praktycznie niczym nie pachnie
    • super konsystencja
    • delikatny
    • nie robi efektu ściągnięcia twarzy
    • duża pojemność
    Wady:
  • 2 marca 2020 o 23:37
    Hicior!!!
    Żelu do twarzy używam od ładnych paru lat. Już nawet nie pamiętam gdzie go pierwszy raz kupiłam. Kremowa konsystencja idealnie myje twarz jednocześnie nie podrażniając. Po umyciu skóra jest lekko ściągnięte ale mi to jiebprzeszkadza ponieważ zawsze nakładam krem. Niejednokrotnie koiła ją jak mnie tylko coś podrażniło. Bardzo dobry kosmetyk, zapłacimy niewiele. Prawdziwa ulga dla mojej skóry. Mój Hit.
    Zalety:
    • Delikatnie oczyszcza
    • Nie podrażnia
    • Nie uczula
  • 7 października 2019 o 17:30
    Najlepszy żel do mycia twarzy!
    Żel ten poleciła mi Pani dermatolog i to był strzał w 10! Za 10 zł mam fantastyczny produkt, który zmywa makijaż i pielegnuje moja skore. Odkad go mam nie uzywam juz plynow ani mleczek do demakijazu. Zel ten nie zapycha, a pomaga utrzymac skore w dobrej kondycji.
    Zalety:
    • zmywa makijaz
    • pielegnuje skore
    • nie zapycha
    • cena - 10 zl
    • wygodne opakowanie z pompką