Cztery Pory Roku Masło do twarzy i ciała `Melon & masło awokado`

• 1 listopada 2013 o 12:27
    Idealne
    Jestem zauroczona tym masłem do ciała. Śmiało może konkurować z masełkami od The Body Shop - ma bardzo przyjazny skład, przyjemny zapach i, przede wszystkim, naprawdę nawilża skórę, nie pozostawiając nieprzyjemnego uczucia natłuszczenia. Jest też bardzo tani - kosztuje w granicach 5-7 złotych :) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: pierwsze w połowie
  • 22 sierpnia 2013 o 6:51
    nie ten zapach.
    Bardzo zaskoczona byłam tą serią maseł z Cztery Pory Roku. Kosztowały w sklepie 2.99 zł ( ! ), więc grzechem byłoby nie kupić. Kupiłam na próbę dwa. Jeden o zapachu melona z masłem awokado, a drugi o zapachu owoców leśnych z masłem shea. Mając porównanie ten drugi zdecydowanie jest numerem jeden. Ma prześliczny słodki zapach, natomiast ten mnie nieco zawiódł. Uwielbiam zapach melona, ale niestety po krótkiej chwili na moim ciele zamiast melona czuć wstrętny zapach... trawy. Nie wiem, czemu tak się dzieje. Szkoda, ponieważ reszta jest na zdecydowany plus, bo masło : * ładnie nawilża i natłuszcza ciało, * szybko się wchłania, * ma poręczne, wygodne i ładne opakowanie, * nie uczula, * jest taniutkie, * nie zawiera parafiny i sylikonów, PODSUMOWUJĄC : Dobry produkt, ale wolę inne zapachy tej serii. Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    vieraaa
    11 sierpnia 2013 o 20:41
    Cudowny!
    Cudowne,wspaniałe najlepsze masło do ciała! *Nawilża bardzo szybko *Szybko się wchniała *Pięknie pachnie *Ładne opakowanie *Skóra jest deliaktna *Można stosowć również jako masło do twarzy *Nie uczula *Cena *Wydajany
  • 8 października 2011 o 13:04
    Świetny!
    Tyle się namachałam przy poprzedniej recenzji, opisałam co ważniejsze pozycje w składzie tego produktu-a tu usunęli! No ale cóż, gdybym nie była tak zauroczona tym masełkiem pewnie bym nie pisała drugi raz, ale wobec faktu że kocham to mazidło, piszę recenzję raz jeszcze :) Przede wszystkim na plus skład-jest to jedno z nielicznych masełek, które nie zawiera duszącej parafiny, a świetnie nawilża.Jeśli chodzi o skład mógłby śmiało konkurować ze słynnym(i 7-krotnie droższym) The Body Shop. Bardzo przyjazny skórze, sprawdza się na wrażliwej. Na ciele mam skórę suchą, miejscami przesuszoną, i na początku stosowania tego masła nawilżenie wydawało mi się niewystarczające. Gdy wieczorem smarowałam nim skórę, rano nie czułam absolutnie żadnego nawilżenia, ba! Skóra wydawała mi się dalej po prostu sucha.Jednak dałam mu szansę(a i to tylko dlatego, że nie lubię wyrzucać kosmetyków), i spisał się na medal! Po około 1,5 tyg codziennego stosowania balsamu(tylko na noc), miejsca przesuszone stały się gładziusieńkie, a skóra na ciele naprawdę nawilżona, tak zdrowo promienna...no idealna! Ponadto to masełko doskonale poradziło sobie z krostkami na ramionach, które swojego czasu były moją prawdziwą zmorą. Po prześledzeniu składu mam "winowajcę"(i to nie jednego), ponieważ produkt zawiera kilka środków, które mają właściwości silnie oczyszczające i antybakteryjne. Nie wymieniam z nazwy ponieważ nie mam akurat przed sobą składu masła. Konsystencja bardzo lekka, szybciutko się wchłania, pozostawia ledwo wyczuwalny na skórze film. Zapach nieziemski :) Naturalny, bez śladu chemii. Nuta zapachowa po czasie nieco się zmienia, zapach staje się bardziej słodki, lecz dalej cudowny ;) Polecam !!! Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 12 września 2011 o 19:21
    Mój hit!
    Produkt spelnia wszystkie obietnice producenta. \\nBardzo dobrze nawilża, wygladza skore, ktora dzieki temu bardzo ladnie wyglada, pielegnuje, slicznie pachnie melonami :) coz chciec wiecej zwlaszcza w tak niskiej cenie 4,99 zl ze jest to maslo spodziewalam sie iz bedzie tlustawe i ze bedzie sie zle wchlanialo - mylilam sie ! wchlania sie szybko , nie tlusci ubran. Nie spodziwalam sie niczego po tym produkcie chcialam miec cos poprostu co bedzie pachnialo melonem /awokado a okazuje sie ze zyskalam nie tylko sam zapach a rowniez doskonaly produkt , ktory zastapi najlepsze balsamy i oliwki.